سلام
بچه حرف گوش کنی هستمراستي جناب آقاي H2 لطفا اين sign وحشتناكو بردار آدم حالش گرفته ميشه
کی میدونه، شاید هم پیرمرد حرف گوش کنی باشم! ولی بدون شک پیرزن حرف گوش کنی نیستم!
سلام
بچه حرف گوش کنی هستمراستي جناب آقاي H2 لطفا اين sign وحشتناكو بردار آدم حالش گرفته ميشه
کی میدونه، شاید هم پیرمرد حرف گوش کنی باشم! ولی بدون شک پیرزن حرف گوش کنی نیستم!
Last edited by _H2_; 15-10-2008 at 22:43.
مرسي از همكاريتون
كارتون عالييه
يه سوال ديگه
چطور مي-تونم وقتي با Windows application كار كنم از كنترل هاي web استفاده كنم
هر كاري مي كنم نمي تونم System.web . ui .controls را Import كنم
سلام
هرچند سوال قبلی رو جواب ندادین ولی میخوام با پر روحی یه سوال دیگه از database بپرسم
من میخوام با Crystall report گزارش تهیه کنم ولی هر کاری میکنم نمیتونم database رو به گزارشاضافه کنم نمی دونم چون پسورد داره اینجوری میشه یا مشکل دیگه داره
با Crystall خود Vs2008 کار میکنم یه لطف میکنید اینو برام امتحان کنید
سلام
کنترلرهای وبی و ویندوزی در حالت معمول به جای هم قابل استفاده نیستند و این خیلی واضح و بدیهی است.چطور مي-تونم وقتي با Windows application كار كنم از كنترل هاي web استفاده كنم
هر كاري مي كنم نمي تونم System.web . ui .controls را Import كنم
چون کنترلرهای ویندوزی به رنگ تک تک پیکسل ها رندر میشوند تا در کارت گرافیکی برای نمایش قابل درک باشد.
در حالی که کنترلرهای وبی به متون String با فرمت بندی html رندر میشوند تا توسط مرورگرهای وب قابل درک باشند.
شما باید نیازهایتان را از بخش های مربوطه تامین کنید.
البته این به معنی وجود نداشتن هیچ راحی نیست و همیشه راهی وجود دارد، برای استفاده کنترلرهای ویندوزی در وب از ActiveX ها استفاده میشود و برای استفاده کنترلرهای وبی در ویندوز میتوانید از کنترلر WebBrowse استفاده کنید.
با webbrowse میتوانید یک متن html را در رنامه تان به راحتی نشان دهید ولی اگر بخواهید اگر کنترلرهای اصلی Asp.net مثل DataGrid استفاده کنید و خودتان html را تولید نکنید باید در زمان اجرای برنامه ویندوزی یک دامنه وب مجازی را در پوشه ای از برنامه تان راه اندازی کنید و از آنجا صفحات aspx تان را در Webbrowse در خواست دهید.
برای این راه اندازی وب موضعی و موقت هم dll هایی وجود دارد.
ولی تاکید میکنم که روش مرسومی نیست و در اولین بار اجرایش هم بسیار کند است ولی بی شک قابل انجام است.
نمونه مثال ساده زیر را دانلود کنید و ببینید، شاید مشکلتان را رفع کند.من میخوام با Crystall report گزارش تهیه کنم ولی هر کاری میکنم نمیتونم database رو به گزارشاضافه کنم نمی دونم چون پسورد داره اینجوری میشه یا مشکل دیگه داره
با Crystall خود Vs2008 کار میکنم یه لطف میکنید اینو برام امتحان کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
برای سوال اول اگر ممکنه زیر دیپلم حرف بزنید دامنه مجازی چیه و چه جور تولید میشه
بعدشم من که نمیخوام یه صفحه aspx بردارم من فقط می خوام از کنترل ها استفاده کنم مثلا می خوام یه Dropdownlist بیارم
سلام
در مورد crystall ، این برنامه database هاش xml و access است .برنامه من هم با این پایگاه داده ها مشکلی نداره
مشکل من با پایگاه داده ها ی sql است که user و pass هم داشته باشد
سلام
خوب عزیز دل بابا چرا از ComboBox استفاده نمیکنید؟ اکثر کنترلرها معادل های خوبی دارند.!بعدشم من که نمیخوام یه صفحه aspx بردارم من فقط می خوام از کنترل ها استفاده کنم مثلا می خوام یه Dropdownlist بیارم
گزاشتن یک ComboBox سخت تر است؟
اما جواب ...
اگر هم بنابر استفاده html در برنامه باشد، باز بهتر است تا حد امکان از کنترلرهای وبی استفاده نکنید مثلاً کد زیر یک combobox در داخل webbrowse نمایش میدهد (همان DropdownList شما!)
همانطور که گفتم در واقع تمام کنترلرهای وبی asp.net به کدها و کنترلرهای html رندر میشوند.
ولی اگر بخواهید از کنترلرهای اصلی وبی asp.net استفاده کنید ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همانطور که کنترلرهای عادی دسکتاپی-ویندوزی تا وقتی در نهایت روی یک Form قرار نگیرند (وراثتی از System.Windows.Forms.Form) این کنترلرها قابل نمایش نیستند.
کنترلرهای وبی asp.net هم تا وقتی در نهایت روی یک Page قرار نگیرند (وراثتی از System.Web.UI.Page) این کنترلرها هم قابل نمایش نیستند. (یا حداقل به راحتی رندر نمیشوند!)
در مثال ساده و بارز آن صفحات aspx وراثت هایی هستند از System.Web.UI.Page!
در نهایت شما به این سادگی ها نمیتوانید یک کنترلر وبی System.Web.UI.WebControls.DropDownList را بدون System.Web.UI.Page استفاده کنید.
همچنان پیشنهاد میکنم از این امر استفاده نکنید، مگر اینکه کاربرد گسترده ای در برنامه شما داشته باشد و بخواهید قسمت های اعظم برنامه را با قدرت علمی خود در Asp.net طراحی کنید و یا بخواهید برنامه وبی asp.net را که قبلاً نوشته اید با کمترین تغییر تحت دستکتاپ ویندوز کنید.
در این صورت میتوانم dll ای با چند خط کد معرفی کنم.
==============
فرقی ندارد، همان کد نمونه را که مشاهده کردید، بدون هیچ تغییری فقط و فقط کافی است دو خط (2 خط!) از آن تغییر کند تا تحت sqlserver شود (با/بدون password)مشکل من با پایگاه داده ها ی sql است که user و pass هم داشته باشد
خط اول کد ساخت آداپتر موجود در متد CreateNewDataSet است کهنوع آداپتر از کلاسس System.Data.OleDb.OleDbDataAdapter تعریف شده و به جایش باید از کلاسس System.Data.SqlClient.SqlDataAdapter استفاده شود.
خط دو هم تعریف CONNECTIONSTRING در اول کدها است.
در یک رایانه که خودش میزبان sqlserver هم است بدون password باید چنین اصلاح شود:
در یک رایانه که خودش میزبان sqlserver هم است با password باید چنین اصلاح شود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلم
من نمیدونم شما چرا از connection string صحبت میکنید من کاننکشنم برقراره ،کار میکنه
من می خوام گزارش تهیه کنم database به پروژه attach نیست میدونی چیه من پایگاه داده تو درایو g است
توی ssm از همین جا اونا رو attach کردم و از همین جا به پروژه.
ولی با connction string با userpass عملیات فقط روی database درssm انجام میشه
حالا این برام مهم نیست چون من عملیات انجام می دم ودر ssm میبینم
ولی حالا برای اینکه گزارش بنویسم و از database استفاده کنم باید از قسمت Database file درون گزارش اونا رو بیارم هر کاری می کنم نمی تونم فایل mdf را به گزارش اضافه کنم
ولی در مورد استفاده از کنترلهای وب فقط همین یه مورد نیست
نیاز زیادم استفاده از کنترلها validation هست کنترل mask جوابگوی کار من نیست مگر اینکه با برنامه نویسی اعتبار بذارم حالا اگر dll خاصی داری برام بفرست و توضیح بده
راستی چه جور dll می سازین؟
سلام
مهم ترین مطلب Connectionstring است و اگر connection شما open میشود پس مطلقاً نباید مشکلی داشته باشید مگر انگه الگوریتم و کدهایتان ایراد داشته باشد.من نمیدونم شما چرا از connection string صحبت میکنید من کاننکشنم برقراره
میخشید ولی درست متوجه شدم.ولی حالا برای اینکه گزارش بنویسم و از database استفاده کنم باید از قسمت Database file درون گزارش اونا رو بیارم هر کاری می کنم نمی تونم فایل mdf را به گزارش اضافه کنم
من کاری با connection های دیگر شما به جاهای دیگر و دیتابیس های دیگر ندارم، دات نت هم کاری ندارد.
این آقای mdf نهایی که شما میخواهید از آن اطلاعات را بخوانید، قرار است کجا باشد؟ و آیا همین فایل mdf را attach کرده اید؟
در کل شما باید:
فایل mdf را attach کنید و میتوانید از user و password هم استفاده کنید.
و یا
فایل را attach نکنید و بدون user و password و به کمک فقط نسخه sqlserverexpress به فایل وصل شوید.
به جز دو روش فوق راه دیگری برای خواندن mdf ها بلد نیستم.
اگر در استفاده از یکی از دو روش فوق مشکل داشته اید لطفاً connectionstring و کد بارگذاری اطلاعات را اینجا بگذارید، شاید ایرادش پیدا شود.
شما نیازی به انجام این کار ندارید... مشکل آنجا است که شما مطلبی را در برنامه نویسی ویندوزی-دسکتاپی بلد نیستید و به جای آنکه در فکر پیدا کردن جواب آن باشید، صورت مسئله را پاک کنید و میگویید از Asp.net استفاده میکنم!!!نیاز زیادم استفاده از کنترلها validation هست کنترل mask جوابگوی کار من نیست مگر اینکه با برنامه نویسی اعتبار بذارم
این راهش نیست.
برای validation های عاید که گمانم مشکلی نداشته باشید و اگر هم مشکلی باشد با regex خواهد بود.
با همان قدرت asp.net شما میتوانید از کلاسس regex استفاده کنید و در رویداد TextChange ورودی ها آنها را با regex مورد نظر مچ کنید و در صورت نیاز اخطار مناسب را نمایش دهید (این اخطار میتوانید visible کردن یک کنترلر و ... باشد.)
توضیح regexکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
forum.p30world.com/showthread.php?t=104385
میبخشید، برای سمپل (و طریقه استفاده از dll) باید مدت کمی صبر کنید تا وقت خالی کافی ای پیدا کنم.حالا اگر dll خاصی داری برام بفرست و توضیح بده
File->NewProject->Class libraryراستی چه جور dll می سازین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)