تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا آواتار باید عکس شخصی اعضا باشد؟

راي دهنده
69. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

19 27.54%
  • خیر

53 76.81%
Multiple Choice Poll.
صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 98

نام تاپيک: آواتار را چه بگذاریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه M A R S H A L L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    [Sin City]

پيش فرض

چشمای ما عادت کردن فقط نکات منفی رو ببینن.من به این فکر میکن اگه این کار از این سایت شروع بشه و بعد به سایت های بیشتری سرایت کنه دیگه جایی برای سو، استفاده باقی نمیمونه
    اين اولين باري نيست كه شما اين پيشنهاد رو ميديد در سايت Cloob تقريباً يه همچين سيستمي حاكمه و من ميدونم كه پيامدهايي هم متوجه اون هست.
    ظاهر و چهره مهم نيست اتفاقاً بهتره همه به روياهاي خودمون احترام بذاريم و يكم از خود واقعيمون كه 1000 تا مشكلات ريز و درشت روش آوار شده فاصله بگيريم.
    يه كم هم ببينيم ايده آل هاي هر يك از كاربرا چيه.همين تفاوته كه قشنگه.

پس با اجازتون بنده هم مخالفم!
    Last edited by M A R S H A L L; 04-08-2008 at 13:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من این یه سلیقه ی شخصیه و هیچ اجباری نیست که کاربران رو مجبور به عکس گذاشتن کنیم ....
    اما من که عکسمو از قبل از اینکه شما بگین گذاشتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آوتار=عکس شخصی
    مزیت ها:
    1-احساس نزدیکی بین اعضا و این که شما فکر میکنی داری فیس تو فیس با طرفت (یا حالا طرفات!) صحبت می کنی.
    2-حالت رسمی پیدا کردن و نزدیکی به یک انجمن حقیقی.
    3-ایجاد حس اعتماد به یکدیگر(البته در جایی که همه آدم حسابی باشند.قصد توهین به شماها رو ندارم ولی توی همین فروم هم آدم
    بیخود پیدا میشه-ما که نمی شناسیمشون)
    و اون چیزایی که دوستان گفتن
    معایب:
    امکان سوء استفاده از عکس خانمهای محترم توسط یک عده ...
    و اون چیزایی که دوستان گفتن
    من خودم عکس خودمو گذاشته بودم اما بعد با خودم گفتم 1-انگار استقبال نشد 2-نمیشه که آقایون عکسشونو بذارن و خانوما نه.یه جور تبعیضه خدا وکیلی.نه؟!
    ضمنا مردم ایران خیلی هم با فرهنگ و با اخلاق هستن.
    با تشکر

حـــــرفـه ای Bill Gates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

آوتار=عکس شخصی >> این شخصی خیلی مهم مکس ول

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

به جاي عكس چهره شخص بايد عكسي نشانگر عقايد او باشد چون بعضي ها قيافشون به عقايدشون نميخوره:دي

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

چشمای ما عادت کردن فقط نکات منفی رو ببینن.من به این فکر میکن اگه این کار از این سایت شروع بشه و بعد به سایت های بیشتری سرایت کنه دیگه جایی برای سو، استفاده باقی نمیمونه
    چشمهای ما معمولا چیزهایی رو که بیشتر هستن میبینه. مثلا تو یه نقاشی که رنگ سیاه از بقیه رنگها بیشتر باشه ما اون نقاشی رو تیره و سیاه میبینیم حتی اگه توش یه کم رنگ روشن هم باشه.

من سوال اینه حالا فرض بر اینکه همه کاربرها عکساشون رو گذاشتن و به سایتهای دیگه هم سرایت کرد و کلا همه تو همه سایتها عکس خودشون رو بزارن. خوب که چی ؟ چه فایده ای داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sorrowdancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این چه بحثیه

مشخصاً اینکه آواتور ما نشان دهنده عقاید ما باشه خیلی بهتر از تصویر چهره شخص هست
    و البته خیلی راحت تر میشه با اون کنار اومد و با طرف تو انجمن ها بحث کرد

تصور کنید قیافه یه نفر رو ببینید و دیگه کلا دیسکانکت شید بهتره یا یه تصور ذهنی از طرف مقابل.
    اصلا شاید خیلیا از قیافه شما خوششون نیاد منظورم کسی خاصی نبود، شوخی کردم.

قشنگی انجمن به این هست که آواتور هر کسی هرجوری دوس داره باشه
    یکی با شخصیت محبوب خودش.
    یکی با مفهومی که از عکس می رسونه.
    یکی با هنرمندیش در ادیت عکس
    و ..

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا اصلا چه اصراريه كه عكس بذارن,1-شايد يه كسي خجالتي باشه نخواد كسي عكسشو ببينه.در كل خيلي از اين جور افراد به اينترنت پناه مي برن چون مجبور نيستن مثل دنياي واقعي face2face حرفاشونو بزنن شما مي خواي اين نعمتو از اونا بگيري.و در واقع يكي از مزايا و جذابيت هاي اينترنت و چنين فضاهايي اينه كه آدم مي تونه ناشناس باقي بونه .2-در ضمن امكان سو استفاده از عكس شخصي هم بالا ميره ,مخصوصا عكس خانومها كه البته اونا كه اصلا حاضر نيستن عكسشونو بذارن.3-4-بعدشم از كجا معلوم كه كسي عكس خودشو حتما بذاره شايد عكس يه نفرو ديگر بذاره,از كجا ميشه فهميد و اينم يه نوع سو استفادست.
    4-همين طور كسي شايد نخواد دوستس يا آشنا و فاميلي ببيندش.5- يا بعضي ها ممكنه زشت نباشن ولي بد عكس باشند يا حتي ممكنه به نظرشون زشت باشن و دوست نداشته باشن عكسشونو بذارن هر چند كه خوش قيافه ها هم امكان سو استفاده از عكسشون بيشتره.و من به اونايي هم كه عكسشونو مي ذارن انتقاد دارم. 6- بعضيا عادتشون مسخره كردنه مخصوصا قيافه افراد و فكر ميكنن خودشون بي عيبو نقصن ,و ممكنه نا خودآگاه به عكس بعضيا بخندن يا مايه مسخره كردن قرار بدن توي تاپيك و باعث بحث و جدل و توهين و بن شدن و اخراج شدن بشه.
    Last edited by mohamad23; 04-08-2008 at 16:02.

داره خودمونی میشه ostad reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

یکی از مشکلاتش رو میگم : من عکسم رو میذارم و همین طور اسمم رو , به هر حال عقاید متفاوته و یک نفر توی این انجمن دشمن من میشه , بعد عکس و اسم من رو بر میداره و باهاش تو 100 تا انجمن عضو میشه و هرچی از دهنش در اومد میگه ...
    خانوم ها هم که قضیه اش مشخصه گفتن نداره ...
    خوب میشه تدابیر امنیتی اندیشید.

داره خودمونی میشه ostad reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

همش غر میزنیم که کو پیشرفت؟این خودمونیم که نمی خواهیم پیشرفت کنیم.برای هر پیشرفتی باید ریسکشو هم بپذیریم.اینکه همش بگیم اگه اینجوری بشه ، شاید اونجوری بشه ، ممکنه اصلا" نشه ، خوب صد در صد به جایی نمیرسیم حالا در هر زمینه ای باشیه.اگر دقت کنیم علت مخالفت همه ترسه.بازم میگم این نظر اکثریته که مهمه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •