دوستان فراموش نكنيد بي ام دبليو(ديگه نمي دونم تلفظ واقعيش چيه) درسته ماشين هاي نسبتا تيز تري داره اما مرسدس بنز هر چي باشه سلطانه.
هميشه بي ام دبليو زير سايه بنز بوده و خواهد بود
مرسدس بنز
بی ام دبلیو
دوستان فراموش نكنيد بي ام دبليو(ديگه نمي دونم تلفظ واقعيش چيه) درسته ماشين هاي نسبتا تيز تري داره اما مرسدس بنز هر چي باشه سلطانه.
هميشه بي ام دبليو زير سايه بنز بوده و خواهد بود
کسایی که عشق سرعت دارن عشق بی ام دبیلیو رو دارن ولی ملا بنز ماشین شیخ نشین هست........bmw دارای موتور های بهتر و بدنه محکم تر نسبت به بنز هست.........فقط M5 , x6
میشه بگی موتورهای BMW از چه لحاظ بهتره؟
اکتروس جان دیگه ب ام و تو تکنولژی ساخت موتور تو دنیا حرف اول میزنه و این همه میدونن و حتی این موضوع میشه تو انتخاب برترین موتورهای سال متوجه شد
کجا بدنه اش محکمتر از بنز هست ؟![]()
bmw تازگیا به قدرت 500 اسب رسیده
موتورای خوبی میزنه قبوله
ولی این جور که شما میگی دایملر کرایسلر باید درشو گل بگییه بشینه bmw رو نگاه کنه!
بنز مثل مارك سوني تو صوت و تصوير ميمونه.البته من خودم BMW رو بيشتر دوست دارم.پليس بنز رو خز كرد.عشق است ب ام و M3 روباز -X5-M5-530i-750i
احتمالا می دونید موتور مک لارن ساخت ب ام و هست که اونم 15 سال پیش تولید کرد با قدرت 670 اسب
در ضمن بحث قدرت موتور نیست که اصولا موتور بهتر اونیکه نسبت به حجمش قدرت بیشتر وراندمان بهتری داشته باشه
به نطر من ب ام و توی دو مورد ار بنز بهتره یکیش همین موتوره یکیشم فنر بندی ماشیناشه
اگه دقت کرده باشین ماشین های بنز کمک هاشون زیادی نرمه و همین باعث میشه قدرت مانور ماشین کم بشه وراحتیش بیشتر بشه که این باعث میشه افراد مسن تر بیان سمت بنز
ولی ب ام و اینجا یه تعادلی برقرار کرده که توی کمتر ماشینی دیده میشه یعنی ماشین نه خیلی نرمه نه خیلی خشک![]()
البته اکتروس جون دایملر کرایسلر از هم پاشیده شد و گروه دایملر ag تشکیل شد
اتفاقا به نظر من مرسدس تو یکسری تکنولژی حرف اول میزنه مخصوصا تو قسمت ایمنی ولی تو بحث موتور ب ام و از مرسدس جلوتره و این همه میدونن
در ضمن همون طور که Ali_BlueBoy گفت ب ام و 15 سال پیش موتور کارتل خشک مکلارن تولید کرد که با 6 لیتر حجم و 12سیلندر 670 اسب بخار قدرت تولید میکرد که حتی برای الان هم فوق العادست ضمنا ب ام و 507 اسب بخار قدرت از 5لیتر حجم با تنفس عادی میگیره که این کار کمتر کمپانی میتونه انجام بده
راستی اینم بگم که موتور 4لیتری ب ام و m3 csl که جدیدا معرفی شده 470 اسب بخار قدرت داره که واقعا فوق العادست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)