تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 33 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 327

نام تاپيک: Rage

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب پیشنهاد می کنم این تریلر که مربوط هست به بخشی از گیم پلی بازی و تیم سازنده که در حال کار بر روی این بازی هستن رو ببینید.
    کیفیت این ویدئو فوق العاده بالاست(جاهایی که گیم پلی نشون میده انگار بازی اصلی رو این کیفیت باشه!) 68mb

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 7 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

فوق العادس...... .

من به جان کارمک ایمان دارم.......قرار این گرافیک رو 60 فریم رو کنسولا اجرا بشه(ویدیو مربوط به بازی تقریبا با این کیفیت رو کنسولشم هس)........ .و اگه اینکار انجام بشه مطمینا بهترین گرافیک کنسولی سال هستش و یکی از مدعیان جدی گرافیک PC ...بدون هیچ برو برگردی....

یه نیم نگاهی به تصاویر بندازین تا لذت ببرین(کاملا ingame و داخل بازی هستن) :

سایز اصلی عکسها به ترتیب:

http://www.pic.iran-forum.ir/images/hogubv25e41rij1qtnn.jpg

کد:
    کد:
    کد:
    کد:

.
    .

4. 12 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

فوق العادس...... .

من به جان کارمک ایمان دارم.......قرار این گرافیک رو 60 فریم رو کنسولا اجرا بشه(ویدیو مربوط به بازی تقریبا با این کیفیت رو کنسولشم هس)........ .و اگه اینکار انجام بشه مطمینا بهترین گرافیک کنسولی سال هستش و یکی از مدعیان جدی گرافیک PC ...بدون هیچ برو برگردی....
    دوست عزیز(من هنوز اسمتون رو نمیدونم...) این تریلر برای PC بود...؟

من از این گیم انتظار بیشتری داشتم در مورد گرافیکش... مخصوصا تکستچر ها رو قبلا روش خیلی مانور میدادن...!

الآن هم گرافیکش خیلی قویه مخصوصا Draw Distance بازی اصلا رقیبی نداره... و همچنین فضا ها و ... ولی به نظرم هنوز یه جای کار داره تا بتونه با عنوان هایی مثل Crysis 2 و BF3 رقابت کنه...

موفق باشید.

6. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دوست عزیز(من هنوز اسمتون رو نمیدونم...) این تریلر برای PC بود...؟

من از این گیم انتظار بیشتری داشتم در مورد گرافیکش... مخصوصا تکستچر ها رو قبلا روش خیلی مانور میدادن...!

الآن هم گرافیکش خیلی قویه مخصوصا Draw Distance بازی اصلا رقیبی نداره... و همچنین فضا ها و ... ولی به نظرم هنوز یه جای کار داره تا بتونه با عنوان هایی مثل Crysis 2 و BF3 رقابت کنه...

موفق باشید.
    راستش نمیدونم مربوط به چه نسخه ای هستش ولی یه چند تا ویدیو که مشخص بودن نسخه هاش رو دیدم تقریبا نزدیک هم بودن....... .

+

اولا که کلا شما باید با bf3 چیزی رو مقایسه نکنید چون کلا بر پایه dx11 هستش و همچنین نسخه dx11 بازی crysis 2...... .چون اینایی که اینا نشون میدن با امکانات سخت افزاری و نرم افزاری dx9 هستش....... .

دوما شما باید این فضای بزرگ بازی و ثابت بودن فریم رو 60 (مثه cod) رو در نظر بگیری اونوقت مطمین باش از عملکرد کلی بازیهایی مثه crysis نسخه dx9 یا.......که هر کی یه فریمی می گیره یا رو کنسولا که رویه 30 فریم قفل می کنن مناسبتر........ .

سوما
    کار بزرگتر این بازی رو کنسولاس که واقعا روی کنسولا کار بزرگی کرده و اوردن این سطح به کنسولا با 60 فریم کاریه که به نظر من فقط از جان کارمک برمیاد.... .در مورد کنسول که خارق العادس این بازی و تا حالا من فقط gear3 رو نزدیک بهش دیدم(ولی اونم رو 30 فریم قفله و گاهی افتم داره)

البته تا عرضه صبر کرد ولی این نظر سایتایی هستش که تا حالا بازی رو انجام دادن و از نزدیک تجربه کردن(بچه ها تو bc گذاشه بودن منم استفاده می کنم ....از IGN :

Where Rage gets a one-up over just about any other FPS on the market is in terms of its technical fidelity. Running at a high framerate with beautiful graphics, Rage is a technological marvel

the big news is still the game's graphical look. It's top notch, and it absolutely blew me away.
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 11-07-2011 at 14:11.

8. 9 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نسخه ی کنسولی بود
    این بازی به گفته ی کارمک قراره مانور بالایی رو کنسول بده تا بلکه با 60 فریم بهترین باشه!

10. 3 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

Rage عنوان بسیار موفقی هسته و این دموی جدید هم باز نشون میده توانایی های این بازی رو و از جمله اطلاعاتی که منتشر شده و همینطور دموی منتشر شده در E3 اینطور گفته شد که هوش مصنوعی بسیار خوبی در Rage وجود دارد و اینکه دشمنان شما بسیار کار های جالبی در برابر کار های شما انجام میدهند از جمله اینکه در محیط هایی که خیس هست شما با شلیک سلاح الکتریکی در آب قسمتی از دشمنان را از بین بردید بعد از آن دشمنان دیگر از آن قسمت به شما حمله نکردند و بلکه از قسمت های دیگری از جمله کنار دیوار به سوی شما حمله میکردند و اینکه محیط های بسیار زیبا و خوب هسته به نوعی که شما با نورپردازی و کیفیت بافت های خوب روبرو میشوید البته در بعضی موارد شاهد کمبود کیفیت در بعضی نقاط هم هست که زیاد نیست.

در کل Rage میتونه خیلی عالی تر از بازی های دیگه و همینطور خیلی بهتر از این دمو ها و گفته های سازندگان باشه و 60 فریم رو کنسول یک قسمت هست و محیط بزرگ و دیدنی بازی قسمتی دیگر و همینطور سلاح های شما که باز بهتر از همه هست از جمله صدا گذاری خوب و حرفه ای که داره و اینکه شما در بعضی سلاح ها میتونید از چند مدل تیر برای اسلحه خود استفاده کنید از جمله تیر های آتش زا و ... که هر کدام زیبایی خاصی به بازی میدهد.

12. 5 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

اولا که کلا شما باید با bf3 چیزی رو مقایسه نکنید چون کلا بر پایه dx11 هستش و همچنین نسخه dx11 بازی crysis 2...... .چون اینایی که اینا نشون میدن با امکانات سخت افزاری و نرم افزاری dx9 هستش....... .
    به هر حال این بازی در زمینه گرافیک خودشو مطرح کرده و باید با قویترین بازی های گرافیکی مقایسه بشه... ساپورت نکردن DX11 مشکل id هست... البته من خودم خیلی به این عنوان علاقه دارم و واقعا منتظر یک شاهکار هستم ولی در زمینه گرافیک کمی دلسرد شدم...!
    الآن Crysis 2 تعداد زیادی قابلیت گرافیکی توش استفاده شده که واقعا بازی رو از نظر تکنیکی و هنری بالا بردن... از تسلیشن و افکت ها تا سایه پردازی و نور پردازی و ...
    Battlefield 3 هم که از تریلر هاش معلومه دست کمی از Crysis 2 نداره (به نظرم شاید حتی قویتر هم باشه)... تخریب پذیری و تکسچر ها و...

قبلا یادمه Id گفته بود که تکسچر های Rage با بازی های دیگه قابل مقایسه نیست و رزولیشنش چندین برابره و ... ولی در همین تریلر آخریه اثری از تکسچر های با کیفیت بسیار بالا دیده نشد...
    البته واقعا فضا ها بزرگ و با کیفیت طراحی شدن و در پست قبلیم گفتم که Draw Distance واقعا بی رقیبه... انمیشن ها هم عالی هستن... ولی همون طور که گفتم انتظار من از این عنوان بیشتر بود.

یه نکته رو هم اضافه کنم که اگه این تریلر آخری به گفته وحید جان نسخه کنسولی بود اصلا عیبی بهش وارد نیست و خارق العادست... فقط امیدوارم نسخه PC قدرتمند تر باشه.

دوما شما باید این فضای بزرگ بازی و ثابت بودن فریم رو 60 (مثه cod) رو در نظر بگیری اونوقت مطمین باش از عملکرد کلی بازیهایی مثه crysis نسخه dx9 یا.......که هر کی یه فریمی می گیره یا رو کنسولا که رویه 30 فریم قفل می کنن مناسبتر........ .

سوما کار بزرگتر این بازی رو کنسولاس که واقعا روی کنسولا کار بزرگی کرده و اوردن این سطح به کنسولا با 60 فریم کاریه که به نظر من فقط از جان کارمک برمیاد.... .در مورد کنسول که خارق العادس این بازی و تا حالا من فقط gear3 رو نزدیک بهش دیدم(ولی اونم رو 30 فریم قفله و گاهی افتم داره)
    بله این 60 فریم بودن روی کنسول ها که محشره... در مورد فضاها هم در پست قبلیم ازشون تعریف کردم

موفق باشید.
    Last edited by Erfan.; 12-07-2011 at 17:42.

14. 8 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

1-تریلر جدیدی از بازی اومده ببینن دوستان باحاله:

کد:
    به هر حال این بازی در زمینه گرافیک خودشو مطرح کرده و باید با قویترین بازی های گرافیکی مقایسه بشه... ساپورت نکردن DX11 مشکل id هست... البته من خودم خیلی به این عنوان علاقه دارم و واقعا منتظر یک شاهکار هستم ولی در زمینه گرافیک کمی دلسرد شدم...!
    2-این که کاملادرسته ولی ببینید یه نکته ای اینجا هس :

سال 2007 با وجود crysis 1 سایتای منتقد و اکثر سایتای تخصصی گرافیک کدوم بازی رو بهترین گرافیک انتخاب کردن؟؟؟؟

اکثرا یا metal gear 4 یا gears2 که از اون عده هم باز بیشترشون metal gear 4 چون افت فریم نداشت در مقایسه با gears 2

علت اینکه crysis1 با اون عظمتش انتخاب نشد این بود که مشکلات تکنیکی و افت فریم وحشتناک و تقریبا چفت نبودن با اکثرا کارت های گرافیکی رو داشت یعنی بهینه نبود..... .

+

امسال هم ممکنه باز این اتفاق بیفته .شاید crysis2 فلان افکتارو داشته باشه ولی همین فعال کردن dx11 چقدر افت فریم و ... داشته؟؟؟؟

یا بتلفیلد که تو راه باید ببینیم منتقدا رو راضی می کنه یا نه... .

و گرنه از لحاظ بصری بله شما راس میگی یه بازی dx11 واقعی مثه بتلفیلد ظاهرا گرافیک بیشتری داره ولی از لحاظ فنی چطور؟؟؟؟
    باید منتظر موند و دید....
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 14-07-2011 at 23:46.

16. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

2-این که کاملادرسته ولی ببینید یه نکته ای اینجا هس :

سال 2007 با وجود crysis 1 سایتای منتقد و اکثر سایتای تخصصی گرافیک کدوم بازی رو بهترین گرافیک انتخاب کردن؟؟؟؟

اکثرا یا metal gear 4 یا gears2 که از اون عده هم باز بیشترشون metal gear 4 چون افت فریم نداشت در مقایسه با gears 2

علت اینکه crysis1 با اون عظمتش انتخاب نشد این بود که مشکلات تکنیکی و افت فریم وحشتناک و تقریبا چفت نبودن با اکثرا کارت های گرافیکی رو داشت یعنی بهینه نبود..... .
    بله باهاتون موافقم... سنگینی بیش از حد اصلا خوب نیست. ولی من به طور کلی گرافیک های امسال رو داشتم میگفتم...

امسال هم ممکنه باز این اتفاق بیفته .شاید crysis2 فلان افکتارو داشته باشه ولی همین فعال کردن dx11 چقدر افت فریم و ... داشته؟؟؟؟
    باز Crysis 2 نسبت به 1 خیـــــلی بهتر اجرا میشه!

یا بتلفیلد که تو راه باید ببینیم منتقدا رو راضی می کنه یا نه... .

و گرنه از لحاظ بصری بله شما راس میگی یه بازی dx11 واقعی مثه بتلفیلد ظاهرا گرافیک بیشتری داره ولی از لحاظ فنی چطور؟؟؟؟
    باید منتظر موند و دید....
    بله باید منتظر موند... ولی از نظر تکنیکی مطمئن باشید BF3 به مقدار قابل توجهی حتی از Crysis 2 قویتره

حالا یه مقدار بحث Off topic شد الاناست که ناظرا بیان هشدا بدن... بهتره دیگه ادامه ندیم...

ممنون!

موفق باشید.
    Last edited by Erfan.; 15-07-2011 at 18:02.

18. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

نمایش گیم پلی جدید RAGE در PAX 2011
    -----------------------------------------

خب در PAX 2011 گیم پلی جدیدی از RAGE به نمایش دراومد که توصیه می کنم حتماً از لینک زیر دانلودش کنین:

محتوای مخفی: لینک دانلود Gearhead Vault gameplay 

کد:
    Last edited by sasanjfr; 28-08-2011 at 00:18.

20. 7 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •