میلادجون تا حالا که چیزی پیدا نکردم اما ایشالا پیدا می کنم و میذارم.(برای گسسته و آنالیز)
میلادجون تا حالا که چیزی پیدا نکردم اما ایشالا پیدا می کنم و میذارم.(برای گسسته و آنالیز)
اقلیدوس به بطلیموس گفته: جاده ای سلطنتی به هندسه وجود ندارد
والا میلاد جون هنوز در مورد آنالیز و گسسته چیزی گیرم نیومده.اما چشم سعیمو می کنم.ان شاء الله یه چیزی دستگیرم بشه.
این بار میخوام سه تا سخن جالب از رنه دکارت بذارم:
1-اعداد کامل مانند مردان کامل بسیار اندک اند!
2-با من،هر چیزی به ریاضیات تبدیل می شود!
3-کافی نیست که یک ذهن خوب و قوی داشته باشیم.مساله ی اصلی این است که از آن به خوبی استفاده کنیم.
با تشکر
سلام
اینجا خوابید که!
کسی که در جستجوی روش است بی انکه مساله ای مشخص در ذهن داشته باشد اغلب به نتیجه ای نمی رسد
داوید هیلبرت
بیدار میشه ایشالا!
بذار یک کم کارام رو به راه بشه.
کارل ژاکوبی:
1-باید همیشه،همه افراد، حرفهای قابل تعمیم بزنند.(جالبه نه؟اصلا ریاضی و فیزک دنبال اینن که همه چیز تو یه فرمول خلاصه بشه)
2-هدف حقیقی علم،عزت ذهن انسان است.
3-ریاضیات علم چیزهایی است که به وسیله خودشان نفی می شوند.(یعنی چه؟)
دوستان عزیز لطف کنن توی نظرسنجی شرکت کنن.مر30
1-بورباکی:ساختارها و قواعد،سلاحهای ریاضیدانانند.
2-یه بار توماس کارلایل از یک سیاستمدار میشنوه:شما ریاضیدان ها می توانید همه چیز را با اعداد و ارقام ثابت کنید!
3-بنیامین دیسرائلی میگه:دروغ ها سه نوعند یکی دروغ ها دوم دروغ های زشت سوم [علم] آمار!
4-جالبه بدونید البرت انیشتین در طی یک سخن بسیار مسخره میگه:من به ریاضیات اعتقادی ندارم! (نقل از کارل سی لیگ)
شما فکر می کنید منظورش چی بوده؟
5-سخن جالبی از انیشتین در مورد آقا و سرورش(به عقیده من) نیوتن:
طبیعت برای نیوتن مانند یک کتاب باز بود که می توانست حروف آن را بدون هیچ کوشش و تقلایی بخواند.
با تشکر فراوان
زیاد از انیشتین خوشم نمیاد البته زمانی عاشقش بودم ولی بعد از خوندن زندگیش حالم ازش بهم میخوره
از گالوا چنتا بذار
از پروفسور حسابی پرسیده شد بزرگترین آرزوتون که بهش نمی رسید چیه؟
جواب دادن:یک روز شاگردی گاوس!
این هم از اواریست گالوا(خودتون ترجمه ش کنید.تو یه سایت انگلیسی پیدا کردم ولی خداوکیلی حوصله ترجمه کردنش رو نداشتم!):
Unfortunately what is little recognized is that the most worthwhile scientific books are those in which the author clearly indicates what he does not know; for an author most hurts his readers by concealing difficulties.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)