امیدوارم موفقیت آمیز باشه ...
موفق باشید و ممنون
امیدوارم موفقیت آمیز باشه ...
موفق باشید و ممنون
سلام
یکی از پست هایی که همیشه مورد مطالعه قرار میدم پست های ماریو هست
الان پاچه خواری نکردم
با عرض سلام خدمت اساتید محترم و ادمین های عزیز
دکمه ی تشکر خوبه اما
همیشه اما ها کار رو خراب میکنه تجربه نشون داده پست تشکر یعنی:
من این یوزر رو دوست دارم
من دنبال بدست آوردن درجات عالیه هستم
من
من
من
کلا این کلمه زیاد به کار میره
پس منم مخالفم یادم میاد حدود دو یا سه ماه پیش پستی از بابک دیدم که کله حرف نذاشتن دکمه ی تشکر رو در پنج خط مختصر و مفید توضیح دادند:
و یقینا دوستان عزیز اینقدر از ادمین ها خواستار گذاشتن این دکمه ی به اصطلاح دوری گزین از اسپم بودند که برای آزمایش هم که شده گذاشته شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما فروم های دیگه هم گفتم خود آگاه یا ناخود آگه باعث دوستی های کذایی و تشنج و کدر شدن روابط حسنه هست
به قول ماریو شاید من استباه میکنم
ببخشید![]()
Last edited by eMer@lD; 24-07-2008 at 17:11.
بهتره
واسه همین تشکر 55 مال من بود
حواست باشه ها
من خوشم نیومد..... تشکر چیز جالبی نیست...
ممنون سینا جان .....
با اين تيكه خيلي حال كردم mario عالي بود ...
هيچگاه اون شخصيت ، غرور و ... خودتون رو با نوشتن جملاتي در امضايتان مبني بر اينكه كاربران به جاي ارسال پست تشكر بر روي دكمه تشكر كليك كنند ، پايين نياوريد.
من خوشم نیومد....ولی باز هم تشکر.......
سلام خدمت مدیر محترم سایت
دوتا تا پیشنهاد داشتم
1. برای اینکه افراد از کلید تشکر درست استفاده کنند تعداد تشکر ها را محدود کنید این جوری باعث می شود که فرد از پست های مفید تشکر کند نه از همه پست ها *** روزی 30 تا 40 عدد تشکر فکر می کنم خوب باشه
2. حالا که تعداد تشکر ها کم شده سیستم اعتبار دهی را راه اندازی کنید تا افراد بتوانند به پست ها مفید اعتبار بدهند و در اینده مدیران سایت می توانند برای انتخاب مدیران انجمن ها از این سیستم اعتبار دهی استفاده کنند
![]()
به نظر من این تشکر اصلا جالب نیست ، هم خزه ، هم اعصاب خورد کن ، هم اینکه حواس آدمو پرت میکنه ... مثلا پست اول رو که سینا جون داده رو نگاه کنید ، می بینید چه حجمی اشغال کرده تشکرا ؟ تازه اونایی هم که تشکر کردن بازم پست دادن ... از اول این تشکر تو این انجمن نبوده بهتره که از این به بعد هم نباشه .
نمی شه یه کاری کرد که مثلا ن که نمی خوام ازم تشکر بشه دکمه ی تشکرم کار نکنه ؟
هر چند کلا ازش خوشم نمیاد ولی خب بعد از چند میلیارد تاپیک برای درخواستش , جالب بود !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)