منم تو سایت سونی چیزی پیدا نکردمکسی چیزی در مورد pmp mp8 sony چیزی میدونه؟
احتمالا ری لیبله
منم تو سایت سونی چیزی پیدا نکردمکسی چیزی در مورد pmp mp8 sony چیزی میدونه؟
احتمالا ری لیبله
به نظر میاد fake باشه!
مطمئنید سونی یه همچین چیزی تولید میکنه؟ mp8؟!نمی دونم. اینو از مکه برام آوردن. منتهی می خوام درایورش رو نصب کنم میگه مال ویندوز 98 هستش و رو XP نصب نمیشه. الان با usb نمی تونم وصلش کنم.منم تو سایت سونی چیزی پیدا نکردم
احتمالا ری لیبلهگفتم شاید کسی اینجا این مدل یا درایورش رو داشته باشه.
سلام
این jxd 990 مثل اینکه اصلا ایران نیست چه برسه که باهاش بشه کار کرد!
در ضمن من بهتون iriver یا کاون رو پیشنهاد میکنم!!!!!!!!!!!
..................
راستی دوستان این p7 چند دلاره که هی میگید گرونه اعصابم خورد شده!!!!!!!!!!!
و اینکه پی 7 عین کیو 5 ویندوز داره دوستان ظاهرا!
و یه کمکی میخواستم ممنون دوستان
پی ام پی خوب چی بگیرم البته تو کاون فقط او2 یعنی کاون رو بهم پیشنهاد نکنید که جای خودشو داره
محصولات iriver به چه صورت هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پی 7 که ویندوز داره و من دوست ندارم این iriver spinn چی خوبه ولی ببخشید اینکه بر پایه فلش هست منو یا اسکینی براش هست که محیطشو عوض کنیم! و اینگه تو منوی اصلیش من فیلمارو دیدم نمیشه با انگشت کار کرد نه؟؟؟
یه چیزی تو پی ام پی ها بهم معرفی کنید چون هرجور فکر میکنم میگم پی ام پی بهتره!!!!
ایریور پی ام پی های بدون سیستم عامل ویندوز دیگه چی داره؟
ممنون
سلام دوستان کسی هست بهم بگه که این پی 7 ایا سیستم عامل داره یا نه؟> اخه یه جا دیده بودم میگفتن windows CE داره ایا همچین چیزی هست یا اینکه نه سیستم عامل نداره و مثل او 2 هست؟
خوب اگه سیستم عامل نداشته باشه بر پایه چیه و چه برنامه هایی براش هست؟
یکی اینو بهم بگه فوریه خیلی
سلام
P7 سیستم عامل نداره و قاعدتا باید بر اساس فلش باشه
نمیدونم
توصیه نمیشه و در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم ...
نخیر ... 99% پلیرهای موجود در بازار ، سیستم عامل مخصوص به خودشون رو دارن ؛ به این معنا که فقط خود کمپانی می تونه واسه اش برنامه یا نرم افزار یا قابلیت های برپایه اون سیستم عامل بوجود بیاره و اگه خیلی لطف کنه و جزئیات نرم افزاری رو منتشر کنه ، بازم باید کاربرهای علاقه مند براساس همون نرم افزار اختصاصی کار کنن ...
بنابراین اگه فکر می کنی که پی.ام.پی ها اصولاً باید سیستم عامل حسابی داشته باشن (مثلا در حد ویندوز و اینا) کاملا اشتباهه ... پی.ام.پی همونطور که از اسمش برمیاد برای "پخش" رسانه ها هستش (رسانه = صدا و تصویر و متن) ... نه برای کارهای دیگه ... os ی که داره هم دست خود کمپانیه و اونا هستن که اگه دلشون بخواد برای اون پلیر اینترفیس و منو و اینا میدن ...
خوشبختانه p7 جزو مدلهای flagship آی.ریوره (یعنی مدل اصلی که کمپانی رو فروشش حساب می کنه و روش مانور میده) و احتمالا واسه اش از اینطور چیزا منتشر بشه ...
تا جایی که من می دونم تنها PMP موجود در بازار که مجهز به ویندوز CE هستش، Cowon Q5 هستش.
این پلیر یه انتخاب فوق العاده ست! و ارزش هزینه کردن رو داره. من که کاملا ازش راضی هستم. دوستانی که مشکل بودجه ندارن حتما این گزینه رو مدنظر داشته باشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)