با 50 تومن میشه آزرا خرید . با کمتر از اون هم میشه کمری و سوناتا خرید این ماشین نهایتا 35 ارزش داره تو ایران .
با 50 تومن میشه آزرا خرید . با کمتر از اون هم میشه کمری و سوناتا خرید این ماشین نهایتا 35 ارزش داره تو ایران .
احتمالش خیلی زیاده
![]()
تنها یه چیز میدونم بدم این ماشین با اینکه وارداتی هستش ولی چون دست ایرانخوردرو و رییس روئسای راهزن هستش به دردسرش نمی ارزه واسه همین این همه میکشن روش .با موتور بنزینی و 2000 سی سی و این امکالنات همش 18-20 هزار دلار میتونه داشته باشه .یعنی قیمت واقعیش تو ایران میتونه36 تا 40 ملیون تومن باشه و این 10 میلیون هم صرف خورد و خوراک آقای منطقی و همکاران میشه که انشالله خودشون هر کدوم یکی میگیرن مفقتی سوار میشن .
نمیدونم اینا چرا مثلا واسه خودشون 607 و c6 نمیارن ؟
مثلا قرار بود c4 مونتاژکنن 207 رو بیارن 307 هم که ته کشید اینا پس دارن چه غلطی میکنن ؟
ما رو هالو فرض کردن یا خودشون رو مسخره کردن .
شک برای چی ؟
تو که خوب میدونی .
اینا اگر این کارهارو هم نکنن که زیانده میشن .
بوروس جان اینجوریها هم نیست من فکر میکنم دلیل زیانده بودن (ازلحاظ عملیاتی) ایرانخودرو فقط وفقط به این برمیگرده که اینها کارهای احتمالا زیرزمینی میکنندچون شرکت ایرانخودرو دارای بهترین تیم رباتیک (فکر کنم درسطح جهانی باشه) خودمنوچهرمنطقی مدرکش هوش مصنوعی بوده (چندسال پیش شنیدم توساختن سایتهای موشکی اینها دست داشتند فکر میکنم به این خاطرهم هست که برکنارمیشه باوجودداشتن بیش از3000میلیاردتومن بدهی بانکی ).تنهاشرکتی ایرانی که سایت خودروسازی راه میندازه همین ایرانخودرو هست .لوگانهاراهم اینها به صورت خط مجزاراه انداختندبرعکس پارسخودرو. سودوزیاندهی یک شرکت درایران به عملکردمدیران زیادمرتبط نیست بلکه به کارایی اون شرکت واستراتژی شرکت ربط داره هرچه کارایی شرکت وشرکت استراتژیک ترباشه شرکت بدبخت ترو مفلوک تره
همینه دیگه مدیری که از هوشمصنوعی بیاد خودرو سازی بهتر از اینم نمیشه آخه دوست عزیز هوش مصنوعی چه ربطی به خودرو سازی داره . کلا ما تو ایران اصلا از نظر دانش روز ساخت ماشین با هیچ کشور قابل قیاس نیستیم الان هندی ها و چینیها با اینکه سابقه کمتری از ما دارن ولی اصلا قابل قیاس نیستن با ما , ما فقط بلدین مونتاژ و دزدی کنیم , یا ماشین فیس لیفت کنیم از نسل قبلشم بدتر که همه حالشون بهم بخوره , آخه دوست عزیز ما چی داریم که شما میگی فقط یجنبه , یجنبه مثبت , یکار درست و حسابی و به روز کرده باشن شما بگو , آخه چطوریه یه شرکتی مثل پروتون که شاید 6-7 سالم از تاسیس نگذشته الان ماشین برند خودشو به انگلیس صادر میکنه بعد کمپانی به عظمت ایرانخودرو با این همه پولی که از مردم میگیره (20 فروشنده خودرو در دنیا) هیچ غلطی نکردن یه سمند زدن 6-7 ساله همینطورم توش موندن نمیدونن خودشونم میخوان چیکار کنن واقعا این فقط فاجعست هیچی نیست حقشه گمرک رو بردارن تا تمام این شرکت ها با خاک یکسان بشن .
Last edited by milky way; 05-10-2008 at 12:05.
من خودم باساختن ماشین درکشور مخالفم اما اینها برای توسعه صنایع دیگرشون (موشک و تانک و..........) شروع به ساختن خودروکردند واین هم شدنتیجه اش . متاسفانه من تمام حرفهای شماراقبول دارم امازمانی که منطقی مدیرعامل ایرانخودروشدبامدرکش جزو بالاترینهای ایران بود
ولی این ماشین در مقابل آزرا نمی ارزه. خیلی گرونه. ایران خودروی....؟؟؟؟؟؟؟
ايسنا - در حالي كه پيش فروش پژو407 در عمده نمايندگيهاي فروش ايران خودرو در تهران تقريبا به اتمام رسيده، پيشفروش اين خودرو در شهرستانها ادامه دارد.
با اينكه سهميه پژو407 نمايندگان تهراني بيشتر از شهرستانها بود، ولي گزارشهاي دريافتي حاكي از ته كشيدن موجودي نمايندگيها است.
در اين رابطه مسوول يكي از نمايندگيهاي فروش ايرانخودرو در تهران گفت: با وجود داشتن سهميه 100 دستگاه از اين خودرو، در همان ابتدا تمام پژوهاي 407 پيشفروش شد.
ساير نمايندگيهاي تهران نيز از شرايط مشابهي برخوردار بوده و تقريبا اكثر سهميهشان پيشفروش شده است.
با اين حال نمايندگيهاي ايرانخودرو در شيراز، يزد، اهواز، تبريز و ساير نقاط كشور هم اكنون پيشفروششان ادامه دارد.
قيمت پژو407 با موتور 2000 سيسي در مدل اتوماتيك 52 ميليون تومان است، ولي نكته جالب در خصوص نوع دندهاي اين خودرو اعلام قيمتهاي تمام شده مختلف بود؛ به طوري كه از 46 تا 48 ميليون تومان در نوسان است.
با اين حال اين خودرو در پيش فروش يك وديعهاي براي مدل دندهاي 21 ميليون تومان و براي مدل اتوماتيك 24 ميليون تومان و بقيه هزينه خودرو نيز زمان تحويل در بهمن و اسفند ماه پرداخت خواهد شد.
در پيشفروش دو وديعهاي مدل اتوماتيك پژو407 مبلغ 15 ميليون و 900 هزار تومان در زمان ثبتنام و مبلغ 15 ميليون و 900 هزار تومان نيز در آذرماه و بقيه هزينه خودرو زمان تحويل از متقاضي دريافت خواهد شد.
در پيشفروش دو وديعهاي مدل دندهاي اين خودرو نيز مبلغ 14 ميليون و 500 هزارتومان در زمان ثبت نام، 14 ميليون و 500 هزارتومان ديگر در آذر ماه و بقيه هزينه خودرو نيز در زمان تحويل از متقاضي دريافت خواهد شد.
1387.07.16
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)