ویدیو ی جدید از بازی ........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویدیو ی جدید از بازی ........
شنیده بودم که قسمت سوم بازی برای PS2 روانه بازار میشه ولی شما میگید که برای PS3 ساخته شده حالا واقعا برای کدامیک تهیه شده که خودمونا آماده کنیم؟
]GC 09: Brutalis Gameplay Part I (Cam)
GC 09: Brutalis Gameplay Part II (Cam)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوش به حال اونایی که ps3
دارن ...
چه بازی هایی ..
gow3..unchart2..infumos
metal gear4
واقعا خسته نباشن ! دوباره همون Trailer که تو E3 پخش شد رو پخش کردن ! فقط نحوه ی بازی کردن فرق کرده !
به به واقعا عجب پستهای مفیدی دوستان دادن !
همه باید سعی کنیم که برای بیان احساساتمون کمتر پست بدیم تو تاپیک ها ! نظرتون چیه ؟!
===--------------------------------------------------------------------------------------------------------===
شایعه : نسخه دموی خدای جنگ 3 امسال بر روی بلو-ری به صورت سه گانه عرضه خواهد شد
Rumour: God of War III demo out on trilogy Blu-ray this year
سه گانه از این جهت که بر روی بلوری که شما دریافت خواهید کرد , شامل نسخه 1 و 2 بازی به همراه دمو نسخه 3 همه برای اجرای اختصاصی بر روی PS3 , قرار خواهد داشت !
http://www.gamezine.co.uk/news/games/g/god-war-3/rumour-god-war-iii-demo-out-on-trilogy-blu-ray-this-year-$1320173.htm
دوستانی که pc دارن خیلی ناراحت نباشن
من که دارم god of war 2 رو الان رو pc بازی میکنم بدون هیچ مشکلی پس وقتی بعدی هم بیاد میشه یک کارایی کرد
مثلا برنامه ای میاد که بازیهای ps3 رو میشه روی pc بازی کرد
آقا ماکه داریم کیلزون 2 رو بازی کردیم متال گیر هم بازی کردیم Infamousهم بازی کردیم Little Big Planetهم بازی کردیم خیلی هم خوش به حالمون نشده چون هی 5 تومن میدیم همش یه بازی داریمخوش به حال اونایی که ps3
Last edited by abol_fa; 22-08-2009 at 09:00.
آیا God of warIII برای کامپوتر هم هست؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)