دوستان میشه یه گیتار برای نسخه پی سی بخریم |؟ اصلا هست ؟ اخه با ماوس و کیبر اصلا نمیشه بازی کرد اصلا من یکی نمیتونم تازه با گیتار اصلا یک حاله دیگه ای میده !!!
دوستان میشه یه گیتار برای نسخه پی سی بخریم |؟ اصلا هست ؟ اخه با ماوس و کیبر اصلا نمیشه بازی کرد اصلا من یکی نمیتونم تازه با گیتار اصلا یک حاله دیگه ای میده !!!
فکر نکنم وجود داشته باشه.
اگه هم باشه مطمئن باش توی ایران گیر نمیاد.
بله میشه ، بله هست در ایران هم هست ولی همچین ارزونم نیستا ... با ماوس و کیبورد هم حال میده فقط وقتی سخت بشه نمیشه زد.دوستان میشه یه گیتار برای نسخه پی سی بخریم |؟ اصلا هست ؟ اخه با ماوس و کیبر اصلا نمیشه بازی کرد اصلا من یکی نمیتونم تازه با گیتار اصلا یک حاله دیگه ای میده !!!
شما گیتار اصلی رو هم بخوای بخری ، باید از یک شرکت خارجی بخری که نمی دونم تو ایران این کار رو می کنه یا نه .
ما توی پی سی بازی می کنی ، بله خیلی جذابهشما گیتار هیرو رو توی 360 یا توی پی سی بازی میکنید ؟ توی پی سی چه جوری هست خوبه ؟
راستیتش من اصلا این سری از بازی رو اصلا بازی نکردم و نمیدونم موضوع چی هست و ... باحال هست حال میده ؟ راستی پچی چیزی نیست که بشه لیست اهنگ خای جدید رو بهش اضافه کرد یا همچین چیزی ؟
راستی ساخت کجاست و برا پی سی گیتار میشه تهیه کرد ؟
راستی چیتی تقلبی چیزی نداره مثلا اهنگ ها همه ازاد بشه ؟
خیلی ممنونم ....
بعد حالت مولتی پلیر هم داره ؟ چه جوری ؟
خیلی ها هنوز بازی نکردن چون جا نیفتاده ... شما بازی رو تهیه کن بیا برات توضیح میدم. بسیار باحال هست
مثل اینکه میشه آهنگ دانلود کرد مخصوص بازی و بهش اضافه کرد ، خود شرکت سازنده باید آهنگ هارو درست کنه
منظورت از ساخت چیه ؟ بله میشه برای کامپیوتر هم تهیه کرد.
چیت هم داره ، آهنگ ها هم به ترتیبی که میزنی باز میشن.
بله مولتی پلیر هم داره چند نفر باهم یک آهنگ رو میزنن ، ولی هنوز من تستش نکردم
یافتم
راه حل خوندن رو هم یافتم ، باید بریم میکروفون USB بگیریم( plug) تا تو بازی عمل کنه...
قیمت این میکروفون که عکسش رو می بینید 14 هزار تومنه
برای مولتی پلیر متاسفانه دسته جواب نمیده و باید یک کیبورد USB یا عادی خرید
اگر usb بخرید که هیچ ، عادی باید یک تبدیل هم بخرید.
حالا دوست من میشه بگی کجا گیر میاد؟؟؟
شاید قلکمون رو شکستیم خریدیم.:دي
Headset A4TECH HD-800
USB gaming
25.000
nemisarfe
برای pc می خوایحالا دوست من میشه بگی کجا گیر میاد؟؟؟
شاید قلکمون رو شکستیم خریدیم.:دي
usb موجوده ، اگه پیدا نشد ، ps3 یا ps2 می خری تبدیل میزنی بهش ، شما به اندازه 100 هزار تومن باید از پس اندازت برداشت کنی :d
در غیر این صورت می تونی از گیتار های طبیعی با خروجی usb استفاده کنی.
ما که تو تبریز پیداش نکردیم.
من که این بازی رو تو نسخه ی موبایل بازی کردم, محشر بود.
ای ی ی ی ی ی آه! کجایی PC
![]()
Last edited by DJ POLESTAR; 21-07-2009 at 14:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)