Bunker Buster نه Punk Buster!!!!!!!!
Bunker Buster نه Punk Buster!!!!!!!!
آره منظورم همین بود. اسمشو یادم نمیومد
آره دیگه! مگه من چی گفتم؟سلام دوست من خوب برخره اون قسمت رو رد کردم اون مرحله به دو قسمت تقسیم شوده اول باید بری 3 بمب punk buster رو با هلی کوپتر سفارش بدی برش دارن بعد قسمت دوم میاید میرم به اون قسمت دکمه f1 رو می زنم سر برگ دوم همون منو اولی گزینه جدید امده به نام punk buster اون رو انتخاب می کنم جایگزینه یکی از گزینه ها می کنم بعدهم باقی کار بعضی موارد هستن که باید از تویه مناطق پیداشون کنیم یا به دستشون بیاریم مثل بعض ماشین ها یا بعضی تانک ها و که با رفتن دو یا سه بار مراحل فرعی باز می شن و بعضی بمب ها هم رو از طریق بمب ها که در فضا نقشه هستن و که اول پیداشون می کنید بعد به هلی کوپتر می گید تا بیان ببرشون بعد از طریق منو f1 می تونید بیارشون درکل من هم از این بازی خیلی خوشم امد بازی خیلی خوبی حال کردم واقعان جذابه .........
راستی دوست من ممنون بابت راهنمایتون ممنون
خواهش میکنم
سلام دوستان من بازی رو امروز تمام کردم من فکر کنم این بازی از دو راه تمام می شه یکی به وسیله چینی دو گروه دوم ( سازمان ملل یا ناتو یا امریکا) درست نمی دونم اون کلاه ابی ها کی هستندر کل من به این بازی نمره 8/9 رو می دم واقعان عالیه جذاب با امکانات بالا و. کلان عالیه بود فقط من وقتی مراحل اولیه این بازی رو انجام می دم خیلی از این بازی بدم امد و احساس کردم گرافیکش خیلی پایینه ولی وقتی کمی جلوتر رفتم همه چیز برعکس شود و بازی خیلی عالیه شود در کل اولش امکان داره همه از این بازی بدشون بیاید ولی بازی خیلی توپیه هست من 3 تا بازی رو هم زمان نصب کردم بازی سایلنتی هیل و دید اسپیس اون بازی ها رو رها کردم و فقط Mercenaries 2 World in Flames رو بازی کردم چون هیجان داشت واقعان فوق العاده بود اهنگ مرحله اخرشم هم زیبا بود کلان اهنگ هاش خوب بود من بهش نمره 10 می دم با تشکر خدا حافظ
آبی ها Allies یا همو آمریکایی ها بدون گروه متفقین دیگه . شما از بین چندین نفر تنها کسی هستید که می گید بازی خوبه. من اولین بار روی PC رفتم که اصلا راضیم نکرد بعد گفتم برای X360 بگیرم بعد دیدم به همون اندازه افتضاح بود. بازی ایراد های فراوانی داره از جمله گرافیک بسیار ضعیف گیم پلی مزخرف و ضعیف .... اصلا همچین انتظاری از بازی نمی رفت.
سلام دوست من من هم همون اول بازی رو دیدم همین نظر رو داشتم ولی وقتی تا اوسط بازی رفتم واقعان دیگه جذب می کردم ادم رو ولی هرکس نظری داره من از این بازی خیلی خوشم و راضی بودم با تشکر
من این بازیو در دو نسخه متفاوت روی دوتا پلتفرم رفتم . شماره یک این بازیو هم قبلا رفته بودم اما یکبار. بسیار بازی ضعیفه این نظر من نیست چون من خیلی به این بازی امید داشتم. این بازی یک سال و نیم تاخیر خود آخرشم این از آب در اوند. یک رفع تکلیف.
سلام خوب شما این بازی رو تمام کردید و ایا از امکانات این بازی خبر داشتید اصلان شهرهاش رو گشتید با گروه ها دوست یا دشمن شودید چندتا از امکانات بازی رو به دست اوردید؟
sinaset جان بازي چند ساعت gameplay داره؟؟؟شما اولين نفري هستي كه من ميبينم از بازي تعريف مي كنه پس بايد بازيه خوبي باشه
من يكم بازي كردم واقعا افتضاح بود.پس در ادامه هر چي بري جلوتر خوب ميشه اره؟؟؟
LOL من PC رو 100% تموم کردم همه Map به خاطر Spare Part هاش گشتم همه ماشین های Custom را درست کردم و خریدم. این بازیو وقتی کردم که هیچ بازی دیگه ای دم دستم نبود تا 100% تمومش نکردم که دیگه چیزی ازش باقی نمونه ولش نکردم که دیگه نیام سراغش.هر غلطی می شد در این بازی کردم . حتی نسخه X360 هم خریدم گفتم شاید بهتر باشه که دیدم خیر ....
این بدتر از یکه.من يكم بازي كردم واقعا افتضاح بود
نه منظورم اينه كه من يكم از اين نسخرو براي x360 بازي كردم كه واقعا افتضاح بود.هيچ پيشرفتي نسبت به قبليش
نداشت حداقل توي گرافيك كه اينجوري بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)