سلام و ممنون
بر اساس راهنمايي شما عمل كردم. برنامه اجرا شد. ممنون
سلام و ممنون
بر اساس راهنمايي شما عمل كردم. برنامه اجرا شد. ممنون
----------------------
سلام دوست عزیز و بزرگوار.
اگر شما کل این فایلها را از رپیدشیر دانلود کردید مشکلی وجود نداره و به گفته های من عمل کنید تا انشاالله گوشیتون را آپدیت کنی
خوب حالا که شما تونستی پروداکت کد را روی 0550803 قرار بدی من ادامه را برای شما توضیح می دم.
این راهی که می گم دیگه نیاز نداره که شما شب تا صبح به اینترنت متصل باشی و ظرف مدت 15 دقیقه آپدیت را انجام میدی.
1- برو به مسیر زیر
2- فایلهای زیر را در مسیر گفته شده کپی کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
RM320_20.0.008_018_xxx_U03_uda.fpsx
RM320_0550803_20.0.016_019.dcp
RM320_0550803_20.0.016_019.vpl
RM320_0550803_20.0.016_019_signature.bin
RM-320_20.0.016_PR.C0R
RM-320_20.0.016_PR.v22
3- حالا گوشیت را به سیستم وصل کن و برنامه NSU را اجرا کن و مراحل وصل شدن به سایت را توسط زدن Next دنبال کن و منتظر بمون تا ورژن گوشیت نمایش داده بشه.
4- حالا با کلیک کردن روی Update و یا ReInstall می تونی گوشیت را آپدیت کنی و دیگه نیازی نیست منتظر دانلود آپدیتها باشی و می بینی که روی برنامه وقت 15 دقیقه به نمایش در میاد.
منتظر بمون تا گوشیت آپدیت بشه
فقط حتماً باید تو این مدت که گوشی به سیستم وصل هست و در حال آپدیت شدن است به اینترنت وصل بمونی.
بعد از 15 دقیقه گوشیت آپدیت میشه.
موفق باشی
سلام
وقتي برنامه را اجرا مي كنم بعد از مدتي كه ساعت شني كار كرد پيام ارور ميدهد كه نتوانستم سرور را پيدا كنم.ضمنا ديگر NSS نيز پروداكت كد را نشان نمي دهد و خطاي ارور و Busy ميدهد.
از طريق فلش كردن چگونه است؟
در موقع وصل گوشي ، از طريق PC Suite وصل شويم يا Data Transfer ؟
ممنون
-------------
ببین دوست عزیز گوشی من هم برای اروپا ساخته شده و هنگام آپدیت هیچ پیغام اروری نمیده ولی وقتی از همین پروداکت کدی که این دوستمون زحمت کشیدن استفاده کردم با پیغام شما روبرو شدم یعنی گفت نتوانستم سروررا پیدا کنم.
و دلیل این امر اینه که کشور ما در تحریم به سر می بره و نمی تونیم گوشیهای نوکیا با پروداکت کد خاورمیانه را آپدیت کنیم.
شما بعد از اینکه پروداکت کد را عوض کردی بوسیله یک برنامه آنتی ف ی ل ت ر NSU را اجرا کن و یا از وی پی ان استفاده کن و دیگه این پیغام برات ظاهر نخواهد شد و به راحتی آپدیت می شه.
در موقع وصل گوشی از طریق PC Suit وصل شو عزیز.
اگر دیدی باز هم ارور داد بگو تا راه دیگری برات پیدا کنم
موفق باشی![]()
در تایید صحبت های aydin_eb7777 عزیز،
شما از یک برنامه تغییر IP استفاده کن.
مثل cproxy
ضمن این که nss اگه گوشیتونو نممیشناسه، ورژن جدیدشو باید دانلود کنی.
یا رو یه کامپیوتر دیگه نصبش کنی.
سلام و تشكر
پروداكت كد 0550805 مربوط به كجاست؟
در فايلهاي آموزشي ، پروداكت كد 0534860براي ايران معرفي شده بود و من هم از اين كد استفاده كردم. اما در اينجا پروداكت كد 0550803 براي ايران نامبرده شده است.كدام صحيح است؟
(گوشي من N95-8G است.)
ممنون
کد 0550805 برای اروپاست و گوشی من هم با همین پروداکت کد است.
پروداکت کد اعلام شده در این تاپیک و پروداکت کدی که شما گفتید هر دو برای خاور میانه است و فارسی را ساپورت می کند
سلام دوست عزيز
اينكار را هم كردم و نشد.وقتي بر روي برنامه Nokia Software Updater كليك مي كنم به سمت نوار ابزار در پايين صفحه ويندوز ميرود و هيچ عكس العملي نشان نمي دهد.اگر به جاي اين همه گشتن و دانلود برنامه ها به يك مغازه مبايل فروشي رفته بودم و آپديت كرده بودم برايم ارزانتر در مي آمد.فقط قصدم از اين آپديت نصب زبان فارسي بود كه نشد.به هر حال از شما ممنونم.![]()
سلام دوست عزيز
اينكار را هم كردم و نشد.وقتي بر روي برنامه Nokia Software Updater كليك مي كنم به سمت نوار ابزار در پايين صفحه ويندوز ميرود و هيچ عكس العملي نشان نمي دهد.اگر به جاي اين همه گشتن و دانلود برنامه ها به يك مغازه مبايل فروشي رفته بودم و آپديت كرده بودم برايم ارزانتر در مي آمد.فقط قصدم از اين آپديت نصب زبان فارسي بود كه نشد.به هر حال از شما ممنونم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)