دانلود wallpaper های جدید دیابلو 3
(حجم: 4.58 مگابایت)
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود wallpaper های جدید دیابلو 3
(حجم: 4.58 مگابایت)
![]()
![]()
دمت گرم این همون پک والپیپریه که گیم اسپات گذاشته بود?؟
آره علی جون همونه.
تا اونجایی که من میبینم هیچ تاریخ انتشاری برای هیچ بازی اعلام نشده. فقط برنامه بر اینه که در 2008 اضافه شونده دوم World of WarCraft با نام ٌWrath of the Lich King منتشر بشه. StarCraft 2 هم برای 2009 در نظر گرفته شده و Diablo III هم برای 2010 هرجند پیشبینی میشه تا 2011 عقب بیفته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلودش کردم دمت گرم خیلی خوبه!
روهام جان میخوای منو سکته بدی?؟![]()
سلام خدمت همه
أقا كجا diablo 3 رو بدست بيارم راستش 2 سالى ميشه كه من منتظر diablo3 هستم كي مياى توى بازار ايران؟
در ضمن diablo كاملترين بازي هستش كه تا حالا ديدم معلوم diablo3 حرف نداره
نه استاد. فقط خواستم بی خودی منتظر چیزی که قرار نیست حالا حالاها منتشر بشه نباشید.
منبعت دقیقه !
فک نکنم سال 2011 باشه بابا 4 سال دارن میسازن
هههه دیدی هر دقیقه بیا بگو آخر امسال میاد من که هنوزم نمیدونم از کجا به این نتیجه خیلی جالب رسیدی تو اینترنت حتی 1 جا هم نگفته حتی آخر امسال 1% هم ممکنه بیاد , من که گفتم غیر ممکنه امکان نداره بیاد ولی 2011 هم بعیده تو 2009 یا حداکثر 2010 میاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)