تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 71

نام تاپيک: آموزشي - چگونه سيستم خود را براي اكانت شبانه صبانت آماده نمايي

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شماره سریال برای رجیستری این برنامه کسی داره؟
    بهتر بود تو انجمن درخواست کرک و سریال میپرسیدی!
    باید ورژن برنامه رو بگی تا بشه سریال همون نسخه رو داد
    این لینک داونلود ورژن 4.01 R3076.0 است سریالش هم توشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ورژن من 3.5 هستش (تو پست اول تاکید شده حتی المقدور از این نسه استفاده بشه)

پروفشنال tina salehe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Meshad

پيش فرض

سلام
    اگه کسی برای خاموش کردن سیستم خود از pc shot down استفاده کنه یعنی ساعت 7:45 با pc shotdown سیستم خاموش شه و تا فرداش به سیستن دست نزنه آیا خود سیستم روز دیگه یعنی ساعت 3 صبح خودش برا دانلود روشن میشه یا باید در طول روز یه بار سیستم رو روشن کنیم و با دست خاموش کنیم ؟

راستی این تایپک زیر خاکی شده بود به زور پیداش کردم اگه کسی میخواد صبح ها دانلود کنه این روش خیلی روش توپیه

4. این کاربر از tina salehe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه igimax0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

اگه کسی برای خاموش کردن سیستم خود از pc shot down استفاده کنه یعنی ساعت 7:45 با pc shotdown سیستم خاموش شه و تا فرداش به سیستن دست نزنه آیا خود سیستم روز دیگه یعنی ساعت 3 صبح خودش برا دانلود روشن میشه یا باید در طول روز یه بار سیستم رو روشن کنیم و با دست خاموش کنیم ؟
    . خير! نيازي نيست كه روشن كنيد. به طور كامل حالات مختلف را در پست يك شرح داده‌ام، فقط نبايد برق سيستم قطع شود.(مانند قطع شدن برق منطقه يا خارج كردن كابل برق كيس از دوشاخ و ...)

راستی این تایپک زیر خاکی شده بود به زور پیداش کردم اگه کسی میخواد صبح ها دانلود کنه این روش خیلی روش توپیه
    . ممنون از لطفتان، اما در آينده اگر خواستيد به دنبال لينك مقالات يا تاپيك‌هاي من بگرديد مي‌توانيد از آدرس جديد سايت من و دوستانم كه در آينده نزديك در امضا خودم به جاي آدرس سايت قبلي ذكر مي‌كنم استفاده نماييد. فعلن اجالتن اين را داشته باشيد:
    کد:
    موفق باشيد.

خداحافظ
    IgImAx
    87/07/20

6. این کاربر از igimax0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Meshad

پيش فرض

سلام igiMax
    یه سوال داشتم و اون اینکه آیا راهی هست که بشه بدون اینکه سیستم رو خاموش کنی و بذاری رو استبدبای کامپیوتر روشن شه چون میگن اگه زیاد کامپیوتر روشن خاموش شه براش ضرر داره
    شما که ماشاا... هر راهی رو بلدین اگه میشه همین روش که کامپیوتر از حالت استندبای روشن شه رو بگید

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام tina salehe عزيز

یه سوال داشتم و اون اینکه آیا راهی هست که بشه بدون اینکه سیستم رو خاموش کنی و بذاری رو استبدبای کامپیوتر روشن شه چون میگن اگه زیاد کامپیوتر روشن خاموش شه براش ضرر داره
    . سوال شما يا در واقع نياز شما به حالت Standby بر اساس اين تفكر هست كه روشن و خاموش شدن زياد سيستم براي سيستم مضر هست. اول چند نكته را روشن كنم:

1) روشن و خاموش كردن يك سيستم الكترونيكي در فاصله زماني كوتاه و مداوم مي‌تواند بسيار بيشتر مضر باشد تا در فوصل زماني طولاني. (در مورد كامپيوتر هر دقيقه چند بار! ولي در فاصله مورد نظر شما كه چيزي در حدود 20~19 ساعت هست تقريبن هيچ مشكلي نيست!)

2) دستگاه‌هاي الكترونيكي كه حاوي قطعات مكانيكي هستند در اثر زياد روشن و خاموش شدن، بيشترين آسيب به قطعات مكانيكي آنها مي‌رسد تا قطعات الكترونيكي. (بازهم! در زمينه كامپيوتر، قطعاتي همانند هاردديسك و مونيتور از روشن و خاموش شدن در فاصله زماني كوتاه، بيشترين آسيب را نسبت به فاصله زماني طولاني‌تر مي‌بينند. به همين دليل هست كه مي‌گويند فاصله خاموش و روشن كردن سيستم بايد حداقل 20~30 ثانيه باشد. فكر نكنم قطعاتي همچون پروسسور و حافظه و كلن قطعات الكترونيكي از هر يك از دو حالت فاصله زماني آسيبي ببينند.)

3) حالات مختلف Sleeping در تكنولوژي ACPI، چهار حالات دارد. حالات S1 و S2 و S3 در واقع سه مدل از Standby هستند كه البته نامشان متفاوت هست. حالت S4 را هم كه به نام Hibernate مي‌شناسيم. اما زماني كه سيستم وارد يكي از اين 4 مد مي‌شود، هيچ يك از درايو‌ها يا مونيتورها روشن باقي نمي‌ماند و برقشان قطع مي‌شود. (به خصوص درايو‌ها) تنها تفاوت چهار مدل فوق در برق رساني به پروسسور و حافظه يا فقط حافظه يا هيچ يك مي‌باشد. اما به طور كلي در سيستمي كه از ACPI پشتيباني مي‌كند، چه در 4 مدل فوق و چه در حالت خاموش همواره برق مورد نياز براي قطعاتي كه حالت Wakeup برايشان تعريف شده در آنها برق موجود مي‌باشد، حالا چه حالت Wakeup براي آنها در BIOS تعريف شده باشد چه نشده باشد. (مانند مودم، ساعت، LAN، كيبورد، موس، USB و ... )

4) به طور كلي حالات مختلف روشن يا خاموش شدن سيستم به چهار قسمت تقسيم مي‌شود. حالت G0 (يا S0) يعني روشن بودن و قابل استفاده بودن سيستم. حالت G1 كه حالت Sleeping هست و شامل چهار حالتي مي‌شود كه در قسمت قبلي يعني قسمت 3 توضيح داده شد. حالت G2 (يا S5) كه حالت خاموش نرم‌افزاري يا Soft Off مي‌باشد. حالت G3 كه در اين حالت برق سيستم قطع مي‌باشد.

. پس بر اساس توضيحات فوق (به خصوص بخش سوم) چون درايوها (هارديسك و ...) در حالت خاموش بودن Soft Off و حالات Standby، به طور كامل خاموش مي‌شوند پس فرقي بين آنها نيست. من شخصن در كامپيوتر هاي دسكتاپ حالت Hibernate را به حالت Standby بيشتر ترجيح مي‌دهم و در لپتاپ ها كه داراي باطري هستند Standby را مي‌پسندم. اما بر اساس تجربه متوجه شده‌ام ويندوز و بعضي از برنامه‌ها زماني كه سيستم را هميشه به يكي از روش فوق خاموش مي‌كنم دچار مشكل مي‌شوند. (مشكلات Cross Link براي هاردديسك گرفته تا خراب باز شدن فايل Documentام در Word و ...) به همين دليل ترجيه مي‌دهم كه سيستم Soft Off بشه! براي توضيحات بيشتر مي‌توانيد لينك زير را مطالعه فرماييد:
    کد:
    )

شما که ماشاا... هر راهی رو بلدین اگه میشه همین روش که کامپیوتر از حالت استندبای روشن شه رو بگید
    . اتفاقن در اين زمينه (يعني روشن كردن سيستم از حالت Standby يا Hibernate به شكل خودكار) اصلن تجربه ندارم. مي‌توانيد از برنامه‌هايي كه در اين زمينه هستند استفاده نماييد. برنامه‌اي كه دوستمان آقاي Hossein Adeli معرفي نمودن برنامه خوبيست، اما گويا شما در پست‌هاي قبلي فرموديد كه در سيستم شما جواب نداده! و دوست ديگرم هم كه اين برنامه را روي سيستم خودش تست كرده بودند روي سيستمشان جواب نداده بود. (يعني گاهي سيستم را بيدار نمي‌كرد.) البته اين مشكل بيش از آنكه مربوط به اين برنامه باشد، به سخت افزار و درايورهاي آنها و سيستم عامل بر مي‌گردد. عمل Standby يا Hibernate بيش از آنكه يك عمل سادهي بين سيستم عامل با BIOS مادر بورد باشد يك عمل پيچيده هست كه به عوامل مختلفي مرتبط مي‌شود. (منجمله درايور مناسب براي سخت‌افزار كه با چنين حالاتي مشكل نداشته باشد.) به همين دليل من روش Soft OFF را كه به هيچ چيزي وابسته نيست و در تمام سيستم‌ها و حالات 100% جواب مي‌دهد را بيشتر مي‌پسندم.

موفق باشيد.

خداحافظ
    IgImAx
    87/07/23

9. 2 کاربر از igimax0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت rory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Shiraz شیراز

پيش فرض

من هرچی نگاه میکنم تو تمام این روشها فکری برای QUIT کردن صحیح برنامه های باز مثل IDM یا utorrent درنظر گرفته نشده! دیسکانکت میکند بعدم شات داون! پس خروج صحیح از برنامه ها چی؟! تا جاییکه میدونم از طریق command line فقط میشه برنامه رو kill کرد ولی من منظورم kill نیست. شاید بشه هر برنامه ای رو با سویچ یا پارامتر مخصوص خودش close یا quit یا exit صحیح کرد. ولی من نمیدونم. یه کاراحمقانه هم هست! بیایم ماکرو بنویسیم بر اساس ضبط حرکات موس برای خارج شدن از برنامه ها ( فشار X بالای پنجره) یا ماکرویی بر اساس کپچر صفحه کلید وAlt + F4 و Alt + Tab ها رو برای بستن برنامه هابه ترتیب صحیح رکورد کنیم یا ترکیب دو روش. ولی بدرد نمیخوره.
    Last edited by rory; 15-10-2008 at 09:25.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    من هرچی نگاه میکنم تو تمام این روشها فکری برای QUIT کردن صحیح برنامه های باز مثل IDM یا utorrent درنظر گرفته نشده! دیسکانکت میکند بعدم شات داون! پس خروج صحیح از برنامه ها چی؟!

. علتي كه توضيح داده نمي‌شود اين هست كه، امروزه 99% برنامه‌هايي كه در هنگام Shutdown در حال اجرا مي‌باشند، به شكل صحيح Close مي‌شوند. همانند همين برنامه‌هايي كه شما فرموديد يا ما در روش‌هاي خود نام برده‌ايم.

. در برنامه نويسي Eventي وجود دارد كه فرمان‌هاي مختلف Exit را چك مي‌كند. درون اين Event مي‌توان فرمان‌هاي مختلف همانند فرمان خروج از طرف كاربر و از جاهاي مختلف Form يا به دليل فرمان خروج برنامه به دليل Shutdown سيستم و ... را كنترل و كد مناسب براي آن نوشت. حالا! برنامه‌هايي كه برنامه‌نويسانشان براي خروج صحيح در هنگام Shutdown سيستم، فكري نكرده‌اند، همان هايي هستند كه هنگام Shutdown ويندوز به دليل امكان درست بسته نشدنشان پنجره End Task را مشاهده مي‌نماييد. البته اگر برنامه‌اي در درون خود داده‌ي داشته باشد كه توسط كاربر ايجاد شده‌ و در هنگام Shutdown براي Save كردن آن، ديالوگ Save را نمايش دهد از خروج خود در هنگام Shutdown ممانعت مي‌كنند و پنجره End Task ظاهر مي‌شود. هيچ يك از برنامه‌هاي توضيح داده شده در روش‌هاي فوق داراي چنين مشكلي نيستند. در كل اگر برنامه نويس هستيد يا علاقه‌مند به آن هستيد، حالات مختلف خروج و تشخيص آنها در MSDN نوشته شده است.

موفق باشيد.

خداحافظ
    IgImAx
    87/07/24

12. این کاربر از igimax0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

12 تقدیم به دوستان

* تنظیم کامپیوتر برای سرویسهای اینترنت شبانه رایگان
    * بدون استفاده از نرم افزار خارجی یاماکرو
    * تنها با تنظیم BIOS و اجرایschedule شده دستورات خط فرمان ویندوز!

اگرتمایل داشتید یه سر بزنید ضرر نمی کنید. باز هم تکرار میکنم هیچ برنامه خارجی یا ماکرویی بکار نرفته. شامل روشن شدن، اجرای برنامه های مخصوص دانلود مستقیم و تورنت یا هر برنامه دیگر، قطع تماس و درنهایت خاموش شدن سیستم. توجه کنید که در صورت قطعی های احتمالی چه در آغاز اتصال چه درخلال ساعات شبانه بطور قابل تنظیم سعی در تماس مجدد میشود و ...

آدرس پست در فروم معظم p30world دربخش
    تاپيك جامع مقالات آموزشي " اينترنت و شبكه " :
    کد:
    آدرس PDF برای دانلود:
    کد:
    با تشکر مسعود نشاط

14. این کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Meshad

پيش فرض

* تنظیم کامپیوتر برای سرویسهای اینترنت شبانه رایگان
    * بدون استفاده از نرم افزار خارجی یاماکرو
    * تنها با تنظیم BIOS و اجرایschedule شده دستورات خط فرمان ویندوز!

اگرتمایل داشتید یه سر بزنید ضرر نمی کنید. باز هم تکرار میکنم هیچ برنامه خارجی یا ماکرویی بکار نرفته. شامل روشن شدن، اجرای برنامه های مخصوص دانلود مستقیم و تورنت یا هر برنامه دیگر، قطع تماس و درنهایت خاموش شدن سیستم. توجه کنید که در صورت قطعی های احتمالی چه در آغاز اتصال چه درخلال ساعات شبانه بطور قابل تنظیم سعی در تماس مجدد میشود و ...

آدرس پست در فروم معظم p30world دربخش تاپيك جامع مقالات آموزشي " اينترنت و شبكه " :
    کد:

آدرس PDF برای دانلود:
    کد:

با تشکر مسعود نشاط
    اگه خودت یه تایپک جدا گانه میزدی بهتر نبود

16. این کاربر از tina salehe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •