تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 29 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 288

نام تاپيک: کلوپ ا Motorola ZN5 ا

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

اینطور بوش میاد گوشی خوبی باید باشه اما قیمتش یه کم بالاست.دوربینش هم به نظر من متوسط هستش.
    فلاشش زنون هست یا معمولی؟
    برنامه واسش هست؟
    برنامه های جاوا رو راحت نصب میکنه؟

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

فلشش زنون هست. شک نکنید کیفیت عکسش از همه ی 5 مگا پیکسلی ها بالاتره
    (بماند که من فکر می کنم از 8 مگا پیکسلی سامسونگ هم سره (ویدئو cnet) )

mpkgbox که واسش اومده باعث شده برنامه هایی هم بیاد اما هنوز کم هستند(اصلا قابل مقایسه با سیمبین یا ویندوز موبایل نیست تعداد برنامه هاش به 10 هم نمیرسه ) اما به نظر من هر گوشی باید خودش امکانات داشته باشه. شما خودتون ببینین برنامه های به درد بخور سیمبین به 20 میرسه؟ این گوشی برنامه هایی زیادی مثل photo art یا kodak perfect photo داره که بی نظیره. در مورد قیمت هم فکر نمی کنم 290 یا 300 واسه ی این گوشی بالا باشه؟ هست؟
    برنامه های جاوا رو هم بدون هیچ مشکلی نصب میکنه و cpu بالای این گوشی باعث اجرای روان اونا میشه ( حتی امکان تغییر سرعت cpu هم در این گوشی وجود داره)

3. 3 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اینم برای مقایسه ی بهتر :

5. 3 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزيز
    دوربين اين گوشي كه با لنز كوداكت هست حرف نداره و عكس هاي فوقولعاده با كيفيتي رو ميگيره...!
    در مورد فيلم بر داري هم با تغيير فريمور بهتر ميشه...!
    مهمترين حسن گوشيهاي موتورولا ساده بودن فلش اونهاست كه به سادگي ميتونين خودتون فلشش كنين....!

7. این کاربر از anti_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

300 بدک نیستش. نسبت به v9 که زودتر وارد بازار شده بود و امکانات خیلی کمتری داره و قیمتش 270 هست این مدل خیلی به صرفه تر هست.

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

سلام كاظم.

300 هم گوشيه خوبيه ... ولي طراحيش بنظرم يه زره عجيبه (نه اينكه e8 عجيب نيست ). اماكاتش هم خوبه (هنوز كامل نخوندم چي چي داره)... ولي به نظرم در مقابل ZN5 كوچولوئه .... يه قلم دوربينه اين 5 خودش يه كلي ميره.

من وقتي ميخواستم گوشي بخرم ... بين zn5 و e8 موندم .... هر دو تقريبا يكي هستن ولي تفاوت عمدشون توي دوربين و واي فاي هست ... از خريد موتو ناراضي نميشي .... برنامه هاي جاوا هم كه بچه ها گفتن به راحتي با موتو هماهنگي داره ... از اس اي بهتر.

بعد اين mpkg هم براي موتو مزيتي حساب ميشه ها .... مثلا براي e8 يه برنامه هست كه ميتوني سرعت (فركانس) سي پي يوت رو مشخص كني .... يا گوشي رو يه جورايي اوركلاك كني.
    مطمئنن براي zn5 هم هست ... نباشه هم مياد.

10. 2 کاربر از perjixen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

البته من میخوام اواخر شهریور ماه بخرم.چیزی که از zn5 به ذوقم میزنه اینه که جنس قسمت جلوش زیاد خوشم نیومد یعنی پلاستیکه اگه مثل پشتش بود خیلی حال میداد.دوم کیفیت عکساش هست که به نظرم متوسط هستش.و فیلمبرداریش خیلی بده.

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

هركي يه نظري داره ... قبلا هم با هم كفتمان كرده بوديم ... من اصلا دوربين وفيلم برداري برام مهم نيست !
    چون هيچ گوشيه نيست كه بشه براي دوربينش احترام قائل شد. (حتي سامسونگ كه من ميميرم براش.) ؛ دوربين خوب ميخواي ... برو يه n1000 سامسونگ بخر

ولي يه چيزي ... من يه رفيق دارم كه دوربينش canon 1000 (يا يه اسمي تو اين مايه هاس) از اين تيپ آدماس كه خدا تومن پول گوشي ميده ... عاشق ZN5 شده ..! بخاطر همين RAW كه ميگيره.
    بعد يه نكته جالب اين گوشي ... اينكه ميشه با آپديت فريمور اكمانات دوربينش رو هم افزايش داد.

ولي درآخر ... به همون دليلي كه بت گفتم E8 نخر ... ميگم ZN5 هم نخر ... شرمنده ها براي خودت ميگم - يه كوچولو ميشناسمت ديگه-

13. 3 کاربر از perjixen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

هركي يه نظري داره ... قبلا هم با هم كفتمان كرده بوديم ... من اصلا دوربين وفيلم برداري برام مهم نيست !
    چون هيچ گوشيه نيست كه بشه براي دوربينش احترام قائل شد. (حتي سامسونگ كه من ميميرم براش.) ؛ دوربين خوب ميخواي ... برو يه n1000 سامسونگ بخر

ولي يه چيزي ... من يه رفيق دارم كه دوربينش canon 1000 (يا يه اسمي تو اين مايه هاس) از اين تيپ آدماس كه خدا تومن پول گوشي ميده ... عاشق ZN5 شده ..! بخاطر همين RAW كه ميگيره.
    بعد يه نكته جالب اين گوشي ... اينكه ميشه با آپديت فريمور اكمانات دوربينش رو هم افزايش داد.

ولي درآخر ... به همون دليلي كه بت گفتم E8 نخر ... ميگم ZN5 هم نخر ... شرمنده ها براي خودت ميگم - يه كوچولو ميشناسمت ديگه-
    دوربین دیجیتال دارم کانون 6 مگاپیکسل هستش اما عکساش حرف نداره توی زمان خودش 400 دلار خریده بودم.
    گوشی بعدی که میخوام بخرم دوربینش میخوام بالای 3 باشه و گوشی باشه دست هر کسی نبینمش.
    zn5 به چند دلیل خوبه یکی خوشکله-دست هر کسی نیست-دوربین 5 داره-خروجی3.5 م م هدفون داره.البته وایرلس هم مهمه که داره.اما قیمتش یه کم واسم بالاست من نمیخوام بیشتر از 250 خرج کنم.

15. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوست خوبم ببخشید من وارد بحث قشنگتون میشم اول در مورد cpu speed که perjixen فرمودن خواستم بگم بله واسه zn5 هم هست و با swap سرعتش بهتر هم میشه. در مورد کیفیت عکس ها حرفتون رو قبول ندارم اون مقایسه رو هم که گذاشتم از منبع معتبر هست . raw رو هم که حتی دوربین های دیجیتال هم کمتر می شه داشته باشن. برای فیلمبرداری شما ببینین در این مدت کم از qcif به qvga و بعد به cif تبدیل شده و با توجه به اینکه از لحاظ سخت افزاری شبیه ve66 هست مشکلی واسه vga شدن نداره فقط کمی زمان می بره . گوشی الان قیمتش 290 هست اما تا شهریور شاید به 260یا 270 هم برسه .میتونی واسش صبر کنی. در مورد جنس جلوی گوشی هم یه بار توی دست بگیری بد نیست شاید خوشت بیاد.
    Last edited by johnypersian1656; 28-07-2009 at 11:30.

17. 3 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •