واقعا ممنون... بالاخره یک نفر جواب داد...
حالا به نظر شما از اون 2 تا DVD که Backup گرفتم استفاده کنم یا F10 ؟!
واقعا ممنون... بالاخره یک نفر جواب داد...
راستی شما مطمئن هستی که اینجوری ویستا جایگزین Xp میشه؟
نکنه 2تا O.s. پیدا کنم؟
اینجا هر کس قوانین رو رعایت کنه جواب میگیرهواقعا ممنون... بالاخره یک نفر جواب داد...
ریکاوری از روی هارد سریعتر و راحت تر است تا از روی DVD
ببین ... وقتی پارتیشن C رو فرمت کنه کل MBR ها دستکاری و بوت منو های قبلی از دست میره ... یعنی ویندوز میره با حالت factory setting و جدید خودش ... به پارتیشن های دیگر کاری ندارهراستی شما مطمئن هستی که اینجوری ویستا جایگزین Xp میشه؟
نکنه 2تا O.s. پیدا کنم؟
باز هم ممنون... یه سوال دیگه(خیلی ببخشید)
کلی برنامه trial version مثل norton360,acrobat reader professional و... روی ویستای اولی بود... حالا موقع نصب ویستا اینها هم نصب میشن؟
آخه بعد باید uninstall کنم,نمی خوام registry بیخودی دستکاری بشه...
بله ... free trial های 30 روزه هستند ...
برنامه های بیخودی هستند
مشکل سونی این هست که برنامه باید نصب بشه و نمیشه فقط اون برنامه های بیخود رو SKIP کرد !!!
در تائید گفته های دوستان عزیز و زحمت کشمون،
REGISTERED USER
و
Nine
در مورد نحوه شارژ و نگهداری باتری عرض میکنم تمام مواردی که گفتند که دقیقا بر خلاف گفته های اکثر فروشنده ها و باور عمومی هست کاملا درسته ! اونجایی که من ازش خریدم بر عکس این ها رو گفت!
به هر حال
من با ساپورت اچ پی صحبت کردم:
که تمام گفته های این دوستان رو تایید میکنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از هر دوشون از طرف همه متشکرم!![]()
قربانت لطف دارید
من یه لپ تاپ sonyvaio fz490nfb دارم و یه بار هم ویندوزش رو عوض کردم حالا میخوام لپ تاپ رو برگردونم به اون روزی که 2 تا dvd ریکاوری ازش گرفتم میخواستم کامل توضیح بدین که این کار چه جوری ممکنه.
و راهی هم هست که بشه اون نرم افزار های تریال شو رو نصب نکرد.
این سوال منم بود... 10 تا پست قبلی رو بخوان عزیز....
بعضی اوقات فکر میکنم همه یک نفرند ! دقیقا جواب های شما توی این بخش هست ... بهتره تاپیک و علی الخصوص پست های آخر را مطالعه کنید تا من یا دیگر دوستان ناقص جواب سوالاتتان رو بدهند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)