یه بار اسپیس بزن هه نقاط داغ صفحه معلوم میشه بعد تور رو بگیر درست همونجایی که روی مگس ها شکل دست میشه.
شکل دست میشه. شکل پا مال اون در پشتی هست که انگار استباه میگیری روش موس رو
یه بار اسپیس بزن هه نقاط داغ صفحه معلوم میشه بعد تور رو بگیر درست همونجایی که روی مگس ها شکل دست میشه.
شکل دست میشه. شکل پا مال اون در پشتی هست که انگار استباه میگیری روش موس رو
باورکنید منم همینکارو می کنم ولی وقتی می خوام روشکل دست کلیک کنم شکل پا میاد.
به نظر شما اشکال از بازیه یا سیستم من؟؟
فکر نمی کنم اشکال از هیچ کدوم باشه. اون مگس ها یه ذره مشکل پیدا میشه جای دقیقش. منم مشکل داشتم.
همونطوری که گفتم دوباره با دقت انجام بده درست میشه.
سعی ن رو دره نبری موس رو رو خود مگس ها باشی
ولی من تمام معماهی دراکولا رو خودم حل کردم بجز یکیش. اون که باید شکلها و اسمهارو با هم مچ میکردی (تو مصر) . اون معماش لاینحله .
اما شاید حق با شما باشه معماهاش روند منطقی نداشتن .
ولی فکر کنم این بلک میرور با این همه تعریف که شما ازش کردی بازی جالبی باشه ، حتما باید بازی کنم
چه جالب من نمیدونستم اسپیس بزنی نقاط مخصوص رو نشون میده .
ما رو باش چشم عزیزمونو واسه گشتن تو پیکسلهای مانیتور گذاشتیم .![]()
من کل صفحه رو زیرو رو کردم ولی این مگسای لعنتی رو پیدا نکردم.میشه خواهشا save بعد از این مرحله روبزارید؟
یا عکس جای دقیقه مگسارو بزارید ممنون می شم.
خوب خیلی خوبه نشون میده علاقه ت زیاد بوده. من که خودمو درگیر بازی نکردم!!
به هر حال فاتور حوصله رو هم در نظر بگیرین!! که من سر این بازی دیگه نداشتم. سر بلک میرور به قدر افی وقت گذاشته بودم!
آره اون بازی هم تونستی پیدا کن خیلی قشنگه پشیمون نمیشی.
ببینم شما مطمئنی آدرس رو درست میری؟ یعنی توی همون قبرستونه یه زاویه ای هست که در خروجی پشتشه یه چیز گلدون مانندی هم مثل سر ستون یا همچین چیزی سر نبش راهی که داری میری و ختم میشه به در وجود داره. روی اون گلدونه مگس ها دارن پرواز می کنن خیلی هم دیگه سخت نیست گرفتنشون که!
برای سیو هم والا من فولدر بازی رو گشتم ندیدم کجا سیوها ذخیره میشن وگرنه برات میذاشتم!
ماکه بیخیال این بازی شدیم.
ولی مطمئنم اشکال از بازیه.چون خودم تاحالا 20 تا بازیه ماجراییو تموم کردم.اگه چیزی بود حتما میدیدم.خلاصه حیف شد![]()
رفتم برات بین اسکرین شاتهای سایت بازی پیدا کردم صحنه رو!
ببین همونجایی هست که فلش زدم.
اگه اون یه تیکه بالای گلدون برات علامت دست نمیاد دیگه بازیت مشکل داره!!
ولی دقت کن قبلش حتما باید بالا سمت چپ صفحه بازی که یکی از وسایل نشون داده میشه علامت همون تور سیاهه باشه. یعنی قبلش برو تو بخش وسایلت کلیک کن تا تور سیاهه بشه شی فعال توی صفحه بعد همونجایی که نشون دادم کلیک کن.
البته می دونم می دونی گفتم شاید یادت رفته باشه.
اینم عکس:
![]()
بازیش فکر کنم تو مایه های استیل لایف باشه نه ؟!!!
مریم جان ممنون که عکس گذاشتی.فهمیدم اشکال از بازیمه
واسه من این شکلیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی ماله شرکت پردیسه(pardis).میشه بگید واسه شما ماله کدوم شرکته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)