تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 30 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 293

نام تاپيک: »» پرسش و پاسخ: ترفندهاي مالتي مديا بيلدر

اگه نباشه جاش خالی می مونه bimo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اين امر به عامل بستگي دارد:
    1. ممكن است شما در حالت تست باشيد، كه براي حل اين مشكل دو راه داريد: يا بايد فايل خود را به صورت اجرايي درآورده و سپس آن را امتحان كنيد يا بايد مسير فايل را به صورت كامل بنويسيد، يعني مثلاً بنويسيد:
    videoload(video,"C:\video\2.mpeg)
    2.ممكن است فايل شما وجود نداشته باشد يا اسم آن چيز ديگري باشد.
    كه البته احتمال اولي بيشتر است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

13

bio جان بچه ها یک پسور چکر درس کرده بودن که پسورد ها در فایلی با پسوند dic ذخیره میشد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باید حتما پسوردها در فایلdic اینجوری نوشته میشد.
    [pass]

1=aaa
    2=bbb
    3=ccc
    4=ddd
    5=eee

[settings]

count=5
    1):حالا من میخوام یه کاری کنم که پسوردها رو عادی هم درون فایل dicبنویسی جواب بده .
    aaa
    bbb
    ccc
    ddd
    eee
    مهم البته پسورد ها را عادی در فایل dic بزاریم مثل مثال بالا 2):در صفحه دو تا EditBox بزارم که اگه درون هر دوتا از اون EditBox یعنی درون اولی پسوردی که در خط اول درون فایل dic هست و درون دومی پسوردی که در دومین خط فایل dic هست بنویسیم برنامه به صفحه ی بعد بره حتی اگه جاشون برعکس نوشتیم یا یکی شون رو اشتباه نوشتیم پیام خطا بده.
    Last edited by fire-wizard; 16-10-2006 at 23:46. دليل: bio

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

fire-wizard جان اين فايلي كه شما گذاشته ايد با نسخه ي جديدي از مالتي مديا بيلدر ساخته شده و من نمي توانم آن را ببينم.
    در اولين فرصت برنامه را آپديت مي كنم و مشكلتان را برطرف مي كنم. در اين مدت شما اگر ميتوانيد آن فايل .dic را بگذاريد ببينمش!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام لطف کنید به من بگبد که من بخوام یک جمله در پروژم از یک طرف بیاد و بره باید چیکار کنم ؟ مثلا میخوام خوش آمدید بیاد و بره در بالای صفحه پروژم

2-سوال دیگه اینکه اگر بخوام یه سری عکس پشت سر هم مثل لینکدونی سایت ها که هر سایتی یه بنری داره و چند تا سایت بنرهاشون پشت سر هم میاد و میره در مولتی مدیا بیلدر برای اینکار باید چیکار کنم

ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست عزيز اول از همه عضويتتو تبريك مي گم و اما جواب شما:
    1. اگه مي خواين نوشته اي (يا هرچيز ديگري) حركت كند بهترين را استفاده از دستور moveto مي باشد.
    2. براي نشان دادن بنر بهترين راه نمايش و دوباره مخفي كردن عكسهاست(دستورات show/hide)
    اگر توضيحات كافي نيست و مي خواهيد كامل توضيح بدم بگوييد تا دستورات رو كاملاً توضيح بدم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببينيد براي اين كار ميدونم از اين دستورات بايد استفاده كرد ولي اگر لطف كني به صورت كامل همراه با يك مثال ممنون ميشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببخشيد يه چيز ديگه هم يادم رفت بپرسم اين كه من ميخوام مثلا يه بنر كم رنگ باشه و وقتي كليك رو اون ميره پررنگ بشه ممنون ميشم اينم برام كامل همراه مثال توضيح بدي

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اينم جواب شما به صورت كامل:
    1. اول نوشته خود را ساخته و آنطوري كه مي خواهيم باشد آنرا تدوين مي كنيم سپس در قسمت اسكريپت صفحه و در قسمت Page Start بدين صورت مي نويسيم (براي خود به خود اجرا شدن):
    MoveTo("Text","10,50,100,EASYTO")
    *اعداد 10 و 50 مختصات مقصد هستند و 100 سرعت حركت(مقدار كمتر = سرعت بيشتر و بالعكس) و EASYTO نوع حركت است (مي توانيد از EASYFROM ويا هيچي نيز استفاده كنيد)

2. ابتدا عكسهايي كه قرار است در بنر ساخته شوند ساخته و آنها را مثلاً به صورت ban1, ban2, ban3, ban4 نام گذاري مي كنيم (عكسهاي كمرنگ را قرار مي دهيم) سپس عكسهاي پر رنگ را به صورت مثلاً baner1, baner2, baner3, baner4 قرار مي دهيم و همگي عكسها را در يك مختصات قرار داده و همگي آنها را يك گروه به نام مثلاً baner مي كنيم و در قسمت اسكريپت هركدام و در قسمت Intraction with other objects و در بخش Moving mouse overthe object trigger در قسمت Action گزينه Show/Hide و در قسمت Object مثلاً baner1 (بستگي داره تو كدومشون داري مي نويسي) را مي نويسيد. (اينا براي كمرنگ و پر رنگ شدن بود)
    سپس براي شروع عوض شدن به صورت خودكار يه اسكريپت مثلاً به اسم Script در صفحه مي سازيد سپس در قسمت اسكريپت صفحه و در قسمت Page Start مي نويسيد:
    RunScript("Script")
    و بعد در Script كه ساخته ايد مي نويسيد:
    a=a+1
    If (a=5) Then
    a=1
    End
    a$='baner'+CHAR(a)
    Hide("baner")
    Show("a$")
    ScriptTimer("Script","1000")

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اگه بازهم توضيحات كافي نيست يا قسمتي از آن مبهم است بگين بيشتر توضيح بدم.
    فرمولها قر و قاطي افتادند ولي اگه كپي كنيد درست مي شوند.
    اگه سوال ديگري هم دارين بپرسين جواب مي دم.

قربان شما :
    اميد غفاري نيا

داره خودمونی میشه Lonely Raven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام.
    من توي آخرين كارم يك مشكل عجيب برام پيش اومد. و اون اين كه روي بعضي از سيستم ها ( اون طور كه من فهميدم روي سيدي رام و نه رايتر!!!) موزيك پس زمينه به صورت سريع قطع و وصل مي شد. اما وقتي روي همون سيستم از روي هارد فايلو اجرا مي كردم اين مشكل وجود نداشت (البته كار يك مقداري صفحات و دكمه هاش زياد بود)
    حتي يك بار با دايركتور هم اين مشكل رو پيدا كردم.
    اگر كمكم كنين واقعا ممنون ميشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •