دیشب رفتم اخرین باک بنزین سوپر رو زدم
مردم صف کشیده بودن برا سوپر
خداحافظ بنزین سوپر![]()
بله
نخیر
دیشب رفتم اخرین باک بنزین سوپر رو زدم
مردم صف کشیده بودن برا سوپر
خداحافظ بنزین سوپر![]()
انصافا آزاد کردن سوپر نامردی بود.
(گرچه به زودی معمولیش هم آزاد میشه)
من چند روز پیش رفتم عباس آباد یک باک زدم.خیلی هم خلوت بود.
اما فکر کنم الان 20 لیترش رو مصرف کرده باشم.
پس اگر اینجوریه که میگین ارزش نداره برم پرش کنم.
ساعت خبر: 12:42 - تاريخ خبر: 87/03/29 تهران / واحد مرکزي خبر / اقتصادي 1387/03/29
كارت هوشمند سوخت خودور هايي كه در دوره جديد به انها سهميه يارانه اي تعلق نمي گيرد از اول تير باطل مي شود و بزودي كارت جديدي براي انان صادر و به نشاني صاحبان ان ارسال خواهد شد.
به گزارش خبرنگار ما شركت ملي پخش فراورده هاي نفتي ايران در اطلاعيه اي اعلام كرد بر اساس مصوبه ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت كشور از اول تير به خودرو هاي وارداتي با حجم موتور بيش از 1300 سي سي مدل 2002 و بعد از ان و همچنين خودرو هاي توليد داخل باحجم موتور بيش از 2000 سي سي مدل 1382 و بعد از ان كه از سال 1382 شماره گذاري شده اند بنزين با نرخ هر ليتر 1000 ريال تعلق نمي گيرد.
دارندگان اين خودرو ها از اين تاريخ مي توانند از طريق كارت هاي هوشمند جايگاه داران از بنزين غير رايانه اي استفاده كنند.
دراين اطلاعيه امده است باقيمانده سهميه يارانه اي اين نوع خودروها به كارت جديد منتقل مي شود و به ميزان ان مي توانند از بنزين يارانه اي استفاده كنند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی گفت: امسال نیازی به ارایه سهمیه بنزین سفردر فصل تابستان نیست.
واحد مرکزی خبر: اسفندیار رحیم مشاعی در حاشیه سومین همایش بین المللی سازمان های پیشرو و حضور در فضای تجارت جهانی در هتل المپیک در جمع خبرنگاران افزود: به علت عرضه بنزین با قیمت لیتری 400 تومان ، دولت هنوز به این نتیجه که سهمیه خاصی به عنوان سهمیه سفر در نظر گرفته شود نرسیده است.
وی گفت: با توجه به افزایش قیمت جهانی نفت و بنزین، فروش بنزین به قیمت لیتری 400 تومان ارزان است و منافع ملی حکم می کند ارائه سهمیه بنزین سفر منتفی شود.
رحیم مشاعی با بیان اینکه الان سهمیه ما خوب طراحی شده است گفت: مردم دیگر عادت کرده اند که براساس سهمیه هایشان خوب مصرف کنند بنابراین نیازی به اعلام سهمیه بنزین سفر نیست.
ترکیه گرانترین و ونزوئلا ارزانترین بنزین را در جهان عرضه می کنند.
واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه الجزیره : بهای هر لیتر بنزین درترکیه دو دلار و 68 سنت معادل2500 تومان است.پس از ترکیه،انگلیس گرانترین بنزین جهان را عرضه می کند ، قیمت هرلیتر بنزین در این کشور معادل دو هزار و113 تومان است.
در این حال در بین کشورهای جهان ونزوئلا هر لیتر بنزین را معادل 47 تومان عرضه می کند که در فهرست ارزانترین کشورهای عرضه کننده بنزین قرار دارد.
در خاورمیانه مردم پاکستان بیشتر از دیگران برای خرید بنزین پول می پردازند .
قیمت هر لیتر بنزین در پاکستان حدود 990 تومان است .
در ماههای گذشته قیمت بنزین در پاکستان دو برابر شده است .
وقتی سهمیه ندارن کارت سوخت به درد کجاشون میخوره ؟براي خودورهاي بيش از2000 سي سي كارت سوخت جديد صادر مي شود
رئیس سازمان میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی گفت: امسال نیازی به ارایه سهمیه بنزین سفردر فصل تابستان نیست.
دست درد نکنه , خودت که سهمیه داری باکت پره , گور بابای ملت
هر رم از این باغ بری میرسد ...
چند روز پیش یه ریشوی حزب الهی رو دیدم تو دستش کپن سهمیه سوخت بود
Last edited by amiroo88; 18-06-2008 at 13:27.
اینا همش برای ازما بهترون هست آقا جان . به قول شما گوربابای ملت . من ازا گرفتم پول بنزین ماشین رو از کجا بیارم بزنم
این چند ساله هر تصمیمی توی مملکت گرفته شده ضررش رو افراد متوسط و ضعیف جامعه دادن و برای افراد مرفه هیچ تفاوتی نکرده.
اونی که پولداره ،بنزین 140 تومنی با 540 تومنی براش فرقی نداره.
تازه اگر فرض کنیم همون 540 میزنه.(مطمئنم که از راهی ارزونترش رو جور میکنه)
فاصله طبقاتی روز به روز بیشتر میشه.
امروز یه جا خوندم که در حال حاضر خط فقر ، درآمد ماهی 780 هزار تومنه.
نظرتون راجع به قفل شدن این تاپیک چیه؟رئیس سازمان میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی گفت: امسال نیازی به ارایه سهمیه بنزین سفردر فصل تابستان نیست.
چون من هربار میام اینجا از زندگی ناامید میشم![]()
حالا چرا نا امید میشی
بابا تقصیر خودمونه که قول این تبلیغات رو می خوریم ( پیش پرداخت 500 هراز تومن ، ماهانه 200 هزار تومن قسط ) و میریم هی ماشین صفر می خریم ( که چی بشه آخه )
اونا هم که میبینن الان بچه ی 14 ساله هم ماشین داره میگن خوب تنها ابزار اعمال فشار همین بنزینه دیگه ف برو که رفتیم ( قیمتو ببر 400 تومن )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)