!!!برزیل!!!
!!!برزیل!!!
اسپانیا و بس ----------- با ستاره هایی نظیر کاسیاس- ویا - تورس - راموس که هر کدوم از اینا یه تیمن
در ضمن از ایتالیا به خصوص از ما تراتزی و گتوسو حالم به هم می خوره آخه اسم اینا رو میشه بازیکن گذاشت!!!!!!!!!!!!!!
دوست دارم فرانسه قهرمان بشه و ایتالیا از گروه بالا نیاد اما شانس پرتغال بیشتره ولی در آخر این هلنده که قهرمان میشه!![]()
ايتاليا فقط
Italy
هلند
اسپانیا
پرتغال
به ترتیب اولویت نوشتم.
سلام
بنظر من درست نیست قهرمان رو معرفی کنید! بهتره 4 تیمی که به نیمه نهایی میرن رو بگید!
که 100% یکی هلند هست(آگه بازی مقابل ایتالیا رو نگاه میکردید میفهمیدید چی میگم! اینجور بازی کردن خصلت فوتبال هلند هست! یادتون باشه وقتی اریهان هلندی مربی پرسپولیس بود با همین سبک بازی میکرد و تیم مثل فنر بود که همه دفاع میکردن و وقتی حمله می کردن 6 یا 7 نفره قبل از خط میانی حریف به دروازه می رسیدند! که هلند هم چند بار با 5 و 6 نفر قبل از خط میانی ایتالیا به خط دفاع ایتالیا که در نبود 2 دفاع مرکزی اصلی خیلی ضعیف بود میرسیدند و برای همین 3 گل زدند!)
بنظر من تیم دوم اسپانیا هست که باگران قیمت ترین تیم در جام شرکت کرده و خوب بازی میکنه!
در مورد 2 تیم بعدی آگه ایتالیا به خودش بیاد میتونه به نیمه نهایی برسه! ولی بنظر من فرانسه هیچ شانسی نداره! فرانسه ای که زیدان رو نداره! ترزگه دعوت نشده و هانری مصدوم هست! و با مهاجم دوم چلسی داره حمله می کنه !و بازی که اصلا به بازی تیمی شباهت نداره! اصلا شانسی نداره!
و تیم چهارم از بین آلمان و پرتغال هست! البته آگه پرتغالی ها یاد بگیرن که نباید زیر پای رونالدو پرسه بزنند شانس پرتغال بیشتر هست(تو منچستر وقتی رونالدو توپ رو میگیره مخصوصا در جناه چپ کل جناه چپ رو میدن به رونالدو و همه از مرکز متمایل به راست حرکت میکنند تا وقطی رونالدو پاس بده یا به طرف مرکز زمین بیاد! ولی تو تیم پرتغال وقتی توپ رو میگیره 2 نفر میرن نزدیک که بتونه بهشون پاس بده ولی با این کار رونالدو می شه یه بازیکن معمولی!)
در کل بهترین تیمهای جام هلند/اسپانیا/پرتغال/آلمان! که شانس هلند و اسپانیا برای قرمانی بیشتره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)