چهارشنبه 22 خرداد - شکست برابر هلند بسیار تلخ و دور از دسترس بود، نتیجه ای که ایتالیا برابر نارنجی پوشان هلند به دست اورد همچنان محافل ورزشی و مطبوعات این کشور را مشغول و سرگرم کرده تا در خصوص اشتباهات مربی و ترکیب و نحوه بازی تیم اظهار نظر نمایند. امروز در واکنش به عملکرد تیم در نیمه نخست و دوم بازی نوشتند؛ ایتالیا تفاوت بسیار زیادی در نیمه اول و 45 دقیقه دوم داشت، یک بازی ناهماهنگ و گنگ در یک نیمه و بازی زنده و شاداب تر در نیمه ای دیگر، ورود گروسو و دل پیرو و پس از ان کاسانو که بسیار دیر وارد ترکیب ایتالیا شد نقش موثری در نیمه ای به مراتب بهتر داشت. در دیدارهای حساس و بزرگ نبایست به تفکراتی که پیش از این وجود داشت توجه کرد و ترکیبی را به زمین فرستاد که نتیجه بخش نخواهد بود. در نزد اتزوی ها پیرلو حضوری روشن و خوب داشت، اما این حضور زمانی روشن و شفاف تر شد که گروسو و دل پیرو به ان اضافه شد، اگر این دو مهره در نیمه نخست به میدان می رفتند می دیدیم که اتفاقاتی که برای ایتالیا روی داد به این شکل رخ نمی داد و یا شادابی بازی ایتالیا از دقایق اولیه دیده می شد. تونی نیز در خصوص عملکردش در دو نیمه چنین اظهار داشته : در نیمه اول نتوانستم مفید باشم، کامورانزی و دی ناتاله نتوانستند برای من موقعیت ایجاد نمایند اما در نیمه دوم خیلی بهتر شدم، به این دلیل که کاسانو و دل پیرو به من کمک کردند و البته به تمام تیم. به نظر من که سه بازیکن تعویضی بسیار خوب بازی کردند و به تیم و روند بازی ایتالیا نیز تاثیرگذار بودند.