بله - فوکوس دستی و ماکرو داره ...
اصولا باید زوم در حالت فیلمبرداری داشته باشه ... از همون زوم عکاسی استفاده می کنه ...
بله - فوکوس دستی و ماکرو داره ...
اصولا باید زوم در حالت فیلمبرداری داشته باشه ... از همون زوم عکاسی استفاده می کنه ...
دوربین جدید سونی W300
مشخصات : دوربین جدید W300 سونی که امسال به بازار عرضه شده است ، دارای رزلوشن 13.6 مگاپیکسل میباشد . این دوربین که بدنه اش از جنس تیتانیوم است شامل ویژگی هایی از قبیل نمایشگر LCD2.7 اینچ ، خروجیHDTV و تکنولوژی های پیشرفته مانند Smile Shutter و DRO است. ویزگی های پیشرفته این دوربین که باعث عملکرد بهتر آن میشود عبارتند از : زوم اپتیکال 3 برابر با لنز Carl Zeiss Vario- Tessar ، حالت سریع عکس برداری ( 5 فریم در ثانیه با پیکسل 3 ( ، کاهش لکه و نویز با استفاده ار لرزشگیر ، حساسیت بالای ایزو تا حداکثر 6400 ، سیستم تشخیص لبخند و نیز تکنولوژی تشخیص جهره میباشد . بعضی از این ویژگی ها مانند 5 رنگ متفاوت ، 12 حالت عکس برداری ، وایت بالانس و تنظیم سایه،اتو فوکوس بهبود یافته در ایجاد عکسی با کیفیت بالا نقش به سزایی دارند . دوربین سونیW300سازگار با کارت مموری های Pro Duo/Stick Duo میباشد و باتری لیتیومی NP – BG1 را ساپورت میکند و نیز دارای مموری داخلی 15 مگابایتی است . این دوربین دارای چشمی ، کابل USB و وزنی معادل 156 گرم میباشد .
ویژگی های دوربین سونی Sony W300 :
• 1.7 / 1 اینچ اندازه CCD با رزلوشن 13 مگاپیکسل
• زوم اپتیکال 3 برابر با فاصله کانونی 105 – 35 میلی متر
• زوم دیجیتال 2 برابر
• تنظیم حساسیت ایزو اتو ماتیک ، از 80 تا 3200
• تنظیم سرعت شاتر از 2000/1 تا 30 ثانیه
• تنظیم دیافراگم از 2.8 تا 5.5
• نمایشگر LCD 2.7 اینچی با پیکسل 230000
• 12 حالت عکس برداری
• 9 حالت تنظیم وایت بالانس
• کال اتصال USB و خروجی AV – HD
• سازگار با کارت موری های Pro Duo/Stick Duo و دارای مموری داخلی 15 مگابایت
• سازگار با باتری لیتیومی قابل شارژ NP –BG1
• وزن آن 156 گرم بررسی کلی بررسی کلی :
مشخصات کلی
سال ساخت : 2008
نام دوربین : دوربین دیجیتال سونی Sony DSC - W300
نوع دوربین : آماتور
تاریخ معرفی : 2008 / 2 / 25
در حال تولید : بله
جنس بدنه : تیتانیوم (فلز)
وزن : 156 گرم
ابعاد : 26.8 * 59 * 94.3 میلی متر
دقت حسگر : 13 مگاپیکسل
ابعاد حسگر : 1.7 / 1 اینچ
نوع حسگر : CCD
مشخصات تصویر
ابعاد تصویر : • 4224 x 3168 (13MP)
• 3264 x 2448 (8MP)
• 2592 x 1944 (5MP)
• 2048 x 1536 (3MP)
• 640 x 480 (0.3MP)
• 4224 x 2816 (12MP, 3:2)
• 4224 x 2376 (10 MP, 16:9)
• 1920 x 1080 (2MP, 16:9)
فیلمبرداری :
فیلم برداری با فرمت های 640 *480 ، 320 * 240 به صورت های 30 ، 17 و 8 فریم در ثانیه
فورمت فیلم و تصویر : عکس برداری با فرمت JPEG و فیلم برداری با فرمت MPEG VX
تعداد عکس در ثانیه : 1.9 فریم در ثانیه
نسبت ابعاد تصویر : 3:2 ، 16:9
لنز
لنز : 105 - 25 میلی متر
زوم اپتیکال : 3 برابر
زوم دیجیتال : 2 برابر
فوکوس اتوماتیک : دارد
فوکوس دستی : دارد
محدوده فوکوس نرمال : 5 سانتی متر تا بی نهایت (wide) و 34 سانتی متر تا بی نهایت (tele)
ماکرو : 5 سانتی متر
محدوده دیافراگم : 2.8 تا 5.5
لرزشگیر تصویر : دارد ( اپتیکال ) (با حرکت خود لنز توسط موتور کوچک.)
نمایشگر
سایز نمایشگر : 2.7 اینچ
دقت صفحه نمایشگر : 230000 پیکسل
نورسنجی
حساسیت (ISO) : تنظیم حساسیت به صورت اتو و دستی 80 ، 100 ، 200 ، 400 ، 800 ، 1600 ، 3200 تنظیمات نور دوربین : 9 حالت تنظیم
سرعت شاتر : 30 تا 2000/ 1 ثانیه
تراز سفیدی : +/- 2EV in 1/3EV steps
حالتهای نور سنجی : نقطه ای ؛ مرکزی ، چند ناحیه ای
تنظیم دستی دیاف : ندارد
تنظیم دستی شاتر : ندارد
زمان سنج خودکار : 2 ، 10 ثانیه
فلاش
فلاش داخلی : دارد
حالت های فلاش : اتو ماتیک ، حالت خاموش ،روشن ، کاهش قرمزی چشم و Slow Sync محدوده نور فلاش : 0.2 تا 5.5 متر
کفشک اتصال فلاش : ندارد
حافظه جانبی
کارت حافظه : سازگار با کارت موری های Pro Duo/Stick Duo
حافظه موجود : 15مگابایت
اتصالات
خروجی تلویزیون : دارد
اتصال به کامپیوتر : کابل اتصال USB با سرعت 2
باتری : سازگار با باتری لیتیومی NP - BG1
شارژر باتری : دارد
SONY-DSC-W150
در ژانویه 2008 میلادی، شرکت سونی از چهار دوربین دیجیتال سایبرشات خبر داد. این چهار مدل به سری W سونی تعلق دارند که با نامهای DSC-W150 و DSC-W170 با لنز زوم 5 برابر و DSC-W120 و DSC-W130 با لنز زوم 4 برابر ارائه شدهاند.
دوربینی که در اینجا معرفی میشود دوربین دیجیتال سونی سایبرشات DSC-W150 است. این دوربین، اندازه و ابعاد جمع و جوری برابر با 24.0×58.0×93.7 میلیمتر دارد. وزن آن نیز برابر است با 142 گرم. همان طور که از اندازه این دوربین مشخص است، با یک دوربین جمع و جور و کامپکت طرف هستید؛ یک دوربین زیبا با تنوع رنگی بسیار جالب...
دوربین دیجیتال سونی DSC-W150 با حسگر 8.3 مگاپیکسل و 8.1 مگاپیکسل موثر طراحی شده است. این حسگر ابعادی برابر با 2.5/1 اینچ دارد. صفحه نمایش به کار رفته در آن نیز یک صفحه نمایش 2.7 اینچی 230.000 پیکسلی است. کیفیت نمایشی این صفحه نمایش بسیار خوب است و از تماشای تصاویر خود بر روی آن راضی خواهید بود.
مود Smile Shutter مشخصه جالب و کارآمدی است که در DSC-W150 ارائه شده. این مشخصه به صورت اتوماتیک لبخند سوژهها را شناسایی و ردیابی میکند. سپس، صحنه مورد نظر ضبط میشود. این کار بدون نیاز به فشار دادن کلید شاتر صورت میگیرد. قابلیت فوق به شما امکان میدهد تا چهره کودکان یا بزرگسالان را اولویت بندی کنید. به این معنی که فقط لبخند کودکان شکار شود یا بزرگسالان. برای این کار دو مود اولویت کودک (Child Priority) و اولویت بزرگسال (Adult Priority) در نظر گرفته شده است. این قابلیت میتواند حداکثر 8 چهره را تشخیص دهد، و به این ترتیب بهترین تنظیمات فوکوس، نوردهی، تراز سفیدی و فلاش اعمال میشود.
دوربین DSC-W150 نیز به مشخصه جدید دیگری مجهز شده است. تکنولوژی تشخیص هوشمند صحنه (iSCN) که به دوربین امکان داده است تا به طور اتوماتیک بهترین و مناسبترین صحنه را انتخاب کند. در حالت iSCN پیشرفته، دوربین بر اساس تنظیمات تعیین شده کاربر کار میکند. در صورتی که دوربین تشخیص دهد که باید با تنظیمات دیگری برای داشتن مثلا نوردهی مناسبتر کار شود، به طور اتوماتیک و در کمترین زمان ممکن عمل میکند. در نهایت، دو تصویر گرفته میشود که کاربر، بسته به سلیقه و نیاز خود یکی از آنها را انتخاب میکند.
از دیگر ویژگیهای دوربین دیجیتال سونی DSC-W150 میتوان به قابلیتهای زیر اشاره کرد: مشخصه بهینه سازی محدوده دینامیکی برای برگرداندن جزییات تصویر، مثلا جزییات مربوط به نقاط بسیار درخشان یا بسیار تیره و سایهها؛ فوکوس نیمه دستی که به کاربر امکان میدهد بسته به محل قرارگیری سوژه، فاصله فوکوس را انتخاب نماید؛ سیستم بهبود یافته فوکوس اتوماتیک که محدودههای ماکرو را شامل میشود؛ لرزشگیر Super SteadyShot؛ تنظیمات ایزوی بالا حداکثر تا ایزوی 3200؛ و کارکردهای ویرایشی درون دوربینی مانند کارکرد Unsharp Mask که به شارپ کردن تصویر کمک میکند.
دوربین DSC-W150 به گزینههای کارآمدی برای ----- کردن تصویر مجهز شده است. به کمک این گزینه میتوانید تصویر مورد نظر خود را بر اساس مثلا تاریخ یا لبخند آن جستجو کنید. این تصاویر بر اساس تاریخ مرتب شده و بر روی تقویم دوربین نمایش داده میشوند.
کارکرد نمایش به صورت آهسته و اسلاید قابلیتی است که در این دوربین به شکل بسیار خوبی ارتقا پیدا کرده است. شما میتوانید تصاویر خود را در مود پخش مجدد و با به کارگیری گزینههای -------- تصویر انتخاب کنید. حتی میتوانید برای پسزمینه نمایش تصاویر از تراکهای موسیقی بهره ببرید. امکان به کارگیری چندین تراک موسیقی برای تعداد بیشتری تصویر نیز میسر است.
دوربین دیجیتال سونی مدل DSC-W150 در رنگهای شرابی، قرمز، مشکی و نقرهای طراحی شده است. در این دوربین از کارتهای حافظه کارت حافظه Duo و Pro Duo پشتیبانی میشود. 14 مود عکاسی از پیش تنظیم شده نیز در نظر گرفته شده است. مودهایی مانند عکاسی در حالت افقی، برفی، ایزوی بالا و ساحل. تراز سفیدی DSC-W150 نیز عملکرد خوبی دارد و علاوه بر تراز سفیدی اتوماتیک، در 10 حالت مختلف ارائه شده است.
مشخصههای اصلی دوربین دیجیتال سونی مدل DSC-W150:
• حسگر کارآمد با 8.1 مگاپیکسل موثر
• صفحه نمایش 2.7 اینچی 230.000 پیکسلی
• زوم اپتیکال 5 برابر
• زوم دیجیتال 2 برابر
• مشخصه تشخیص چهره
• پشتیبانی از HDTV
• پشتیبانی از کارتهای حافظه Duo/Pro Duo
• Easy Shooting
• قابلیت فیلمبرداری به صورت VGA
• منظره یاب اپتیکال
• مشخصه Smart Zoom
• ابعاد: 24.0×58.0×93.7 میلیمتر
• وزن: 142 گرم
Nikon-D90
دوربین جدید نیکون D90 بالاخره به بازار آمد.این دوربین اولین دوربینDSLR دارای امکان ضبط فیلم با کیفیت HD است.
این دوربین از یک سنسور 12.3 مگاپیکسلی که در خود شرکت نیکون اصلاح شده است بهره میبرد.
این دوربین دارای قابلیت فیلمبرداری با کیفیت 820*1280 هست به مدت 5 دقیقه.
از دیگر قابلیتهای این دوربین میتوان به LCD 3 اینچی،ISO 100-6400 ،قابلیت زوم اتوماتیک روی صورت در محیط نمایش اشاره کرد.
![]()
سلام. می خواستم بدونم دوربین L730 سامسونگ , قابلیت وب کم شدن داره یا نه؟ اگه داره چجوری میشه وبکمش کرد؟
سلام دوست عزیز .
من میخواهم که یه دوربین عکاسی حرفه ای مدل 50 d کانون بخرم. کسی هست که بتونه من رو راهنمای کنه ؟
و ویژگیهای این دوربین را از سیر تا پیازش رو به زبان ساده توزه بده .
با تشکر علی
[quote=MILIN3M;2507371]canon S5IS
دوربین دیجیتال سوپر زوم کانن سنسور تصویر 8 مگا پیکسل بزرگنمایی 12X مانیتور 2.5 اینچی
قیمت:۳۴۰,۰۰۰ تومان
-=================================-
با سلام
از كجا مي توان فهميد S5 چيني است يا ژاپني؟! آيا صرف برچست زير بدنه كافي است؟؟؟
دوست عزیز الان s5 ژاپنی پیدا نمی کنی. همشون چینیه
مگه دست دوم بگیری .
اونم زیر بدنه کنار قسمت جاگذاری باطری ها نوشته شده .
سلام بر دوستان عزيز
آيا لنز سري l كنون به دوربين نيكون d60 مي خورد؟؟؟
آيا درست است كه d60 موتور فوكوس ندارد؟؟
و آخرين سوال اينكه d60 چه كمبودهايي نسبت به دوربين هاي هم رده خود مثل 1000d كنون دارد؟؟
متشكرم
سلام بر دوستان..
من یه دور بین فیلمبرداری DCR-DVD808E دارم....
متاسفانه من CD نرم افزاری اینو گم کردم..همونی که برنامه مخصوصشو توی رایانه نصب میکنیم و وقتی که کابل میزنیم بهش میتونیم باهاش Import کنیم...
............
من یه cd دیگه از یه مغازه دار خریدم وقتی که برنامه رو نصب میکنم و بعدش دوربینو با کابل وصل میکنم برنامه گوشی رو نمیشناسه..
عکس زیر..
............................
حالا کسی میدونه من نرم افزار این دوربین DCR-DVD808E رو از کجا گیر بیارم...
از نت میتونم دانلود کنم...فقط نگین برو از اون کسایی که این دوربینو دارن بخر....چون اونا نمیدونم از کجا پیدا کنم
............
اگه جای این مشکلم اینجا نیست ببخشیدووبهرت از این پیدا نکردم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)