تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 89

نام تاپيک: راه های خروج از ایران (Emergency)

آخر فروم باز samanajan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یکی از دوستام 6 ماه دوره جوشکاری آرگن رو دیده.. مدرکشم به زبان انگلیسیه.. می تونه بره تو یه کشور خارجی کار کنه اما زبان نمی دونه...
    به نظرت این حرفه خوبه ؟
    در مورد نانو هم یکم توضیح بدی بد نیست...

دوست عزیز نانو رته ای است فوق العاده جذاب اگر علاقه داشته باشی در مورد همه چیز است ساخت و کاربرد نانو برات چند تا مثال می زنم

الان با نانو می توانی خانه بسازی و آن را رنگ کنی اگر خواستی رنگی رو دیوار یا خطی کشید به سرعت پاک میشود در چند سال آینده با نانو عمر انسان ها چندین برابر می شود خلاصه بهت بگم تازه نانو در بچگی به سر می برد اگر کمی هم اخبار گوشی کنی بد نیست الان نانو تو کشاورزی ، انرژی هسته ای ، الکترونیک ، برق ، جوشکاری ، و هر چیزی فکر کنی
    اگر تبلیغ کت و شلوار گراد را دیده باشی همین طور صد در صد حققیقت دارد شک نکن

یکی از دوستام 6 ماه دوره جوشکاری آرگن رو دیده.. مدرکشم به زبان انگلیسیه.. می تونه بره تو یه کشور خارجی کار کنه اما زبان نمی دونه...
    به نظرت این حرفه خوبه ؟
    در مورد نانو هم یکم توضیح بدی بد نیست...
    الان استرالیا به اینجور افراد احتیاج دارد ولی باید به این مراکز کاریابی مراجع کن و تحقیق کند

چطور یه همچین چیزی ممکنه ؟ یکمی بیشتر میشه توضیح بدی... ؟
    بله این حقیقت دارد ببین فرض کنیم شما داری از کشوری دیگه وارد ایران میشوی هزینه ات صد در صد بیشتر می شود .قتی شما اقامت دائم می گیری یعنی شما را به عنوان یک فردی عضو دائم حساب می کنند و بیشتر خدمات دولتی برایت رایگان می شوی

همون کانادا چطوره ؟
    خوبه وی کانادا هم طی چندسال اخیر خیلی سخت می گیره چون صدها هزار نفر به این کشور مهاجرت می کنند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

خب به شما خیانت شده نه به دیگران.

1.کارهای بزرگان کشور نسبت به مردم ظالمانه هستش ولی خیلی از همین مردم الان زندگی خوبی دارن.

2.یه سری برو انگلیس ببین ونجا رفتار معلمین با دانش اموزان چطوره! افتضاحه.

3. وقتی پدر و مادری داری و نزدیکانی که میتونی بهشون اعتماد کنی نیازی به دوست نداری.
    1-ببین پسر خوب آخه تو کیا رو میگی از زندگیشون راضین ؟؟؟؟ آره ، میدونم اونایی که دارن رشوه خواری و دزدی میکنن تو این مملکت ... اونا راضین و مورد احترام قرار میگیرن !!! ( البته به غیر از 1% مردم که اونا به همه چی قانع هستن ) بعدش ببین تو شهر ما فقط زیر پای یکی بنز هست که اونم همه میدونن با دولت دست داره و داره چه کارایی میکنه !!! به خدا اگه به من بگن 1000000000000 برابر پول این آقا رو به تو میدیم ولی تو این کارا رو کن ... به خدا نمیکنم !!!!

اصلا جون من یه نظر سنجی راه بنداز ببین کی تو فروم از زندگیش راضیه ....

2-ببینم شما انگلیس رفتید که اینارو میگی ؟؟؟

3-ببین واقعا برای طرز فکرت متاسفم ... یعنی تو میگی باید تا آخر عمر گوشه ی خونه بمونیم و هیچ دوستی نداشته باشیم ؟؟ ( البته من جدیدا 95 % اینجوری شدم ، یعنی فقط گوشه ی خونه میشینم و به کسی هم کاری ندارم ) ولی عزیزم اینجوری نمیشه تا آخر عمر زندگی کرد ...

من دروغ نمیگم.
    شما اهنگ پینک فلوید به اسم another brick in the wall رو شنیدی؟
    این اهنگ دقیقا برای اعتراض به وضعیت بد اموزشی و سخت گیری سیستم اموزشی انگلستان
    خونده شده و در اون بسیار زیبا رفتار معلمین رو تشبیه کردنبه چیزای مختلف باید کلیپش رو هم ببینی.
    ولی اگر انگلستان الان کشور با نفوذیه و بسیار قدرتمند همش بخاطر همون سخت گیریاس.
    در نظام اموزشی ما هم قبلنا خیلی سخت میگرفتن(مثلا کمربند میزدن یا خودکار لای انگشت میزاشتن)
    که بچه ها از ترس برن درس بخونن ولی متاسفانه الان از هیچ کدوم از اینا خبری نیست.
    الان یه بچه رو که میزنن صد تا پدر مادر براش پیدا میشه و دیگه نمیشه از این نسل انتظاری رو داشت
    چون ناز پرورده هستن عزیز. تنبیه هم که ممنوعه پس چه راهی هست که بچه رو بشونه سر درس و مشق؟
    هیچی. نتیجه اش رو هم داری میبینی.
    دوست من تو هم آهنگ رپرهای ایرانی رو شنیدی ؟؟؟ همونایی که چند ماه پیش داشتن جمعشون میکردن (دلیلش رو که خودت باید بدونی )، البته اونا نمیتونن مثل پینک کلیپ بسازن چون نه تو این کشور بهشون مجوز داده میشه نه پولی نه هیچی ولی اگه مثل اون میتونستن ، تو کلیپ هاشون خیلی چیزا میذاشتن که تا حالا ندیدیش ... الانم که دارن میخونن واقعا مردونگی کردن ، چون این کار هیچ درآمدی براشون نداره و ضرر هم داره ...

البته من میدونم دوست من شما نمیخواید به کسی کمک کنید ... یعنی اصلا هدف شما از زدن این پست ها راهنمایی کسی نیست ، فقط اومدید یه مشت جواب مسخره به پست ها بدی تا که کم نیاری !!!

داره خودمونی میشه coles's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

بابا اینقدر بهم نگو نازنین. من دختر نیستم .پس اینطور شروع کنم جناب قیصر خان Shadow of Destiny شعبون خان

من حدس میزنم که شوما احساس گو نده لاتی میکنی نه برای غریبه ها بلکه برای دور و بری های خونه واده و یک

کم هم تو اینجا..ولی همیشه دنبال کارای سخت بودم...فقط این جمله را که نوشتی یک مقدار فکر کن کار های

سخت حتما خیلی سنگین و سخت بود اون امتحان بانک ملی...پس بدون چقدر جرات انجام این کار رو دارم...

ببین قیصر خان اینقدر جرات برای دور و بری هات در آوردی که برادر با معرفت تو شعبون خان حاضره 6 میلیون بده

از شر تو خلاص بشه در ضمن این همه دو ستان عزیز و نازنین آمدند و گفتند این کار را یا اون کار انجام بده که انشاالله

موفق بشی. همه دوستان از سر کمک و یاری کردن تو راهنماییهایی کردند . شعبون خان تو چه گفتی من اینم و من

آنم و ال میکنم و بهمان و فلان و میدونم ووو .فقط توی یک کلام بگم تو ای 2زاری هیچ کاری هم از دستت بر نمیاد

هیچ برو صادقانه بیشین جلوی آینه یک مقدار اون قیافه 2زاری خودت ببین 10 دقیقه ببین چی داری و اگه اون

خانواده محترم وبزرگوارت نبود چکاری از دست تو بر می آمد با این همه مشکلات . آخه مر د مومن لیسانس زبان

تو خارج نون آب برات نمیشه تازه اگر توی خوابت آمدی خارج مثل اون بچه که تازه زبان باز کرده میگی قاقا و بابابا

اینور تازه باید بری کلاس زبان 2زاری از من به نصیحت برو دنبال کارهای فنی حالا دوباره بیا بنویس که میدونم و ال است

و بل است و هی یال دارن قولدران کن ..امیدوارم که ناراحت نشده باشی راستی آدمهای تیپ تو که این حرفها

را نمی فهمند چون اگر حالیشان بود پول جیبی توی اون سن که از پدر بینوا نمی گرفت برو خودت را درست کن

حالا حرف منو گوش کن برو 2 تا رشته فنی و کوتاه مدت بخوان و امتحان بده و مدرک وزارت کار بگیر و هر وقت گرفتی

به من پی ام بده من آدرسم را برات مینویسم تو یک کپی برای من ارسال میکنی و آن مدرک را می بری دارلترجمه

که آنها هم ترجمه کند و یک تمبر دادگستری باطل میکنی فتوکپی اونم برام بفرست تا به امید خدا یک خدمت کوچکی در

کشور استرالیا اگه دوست داشتی انجام بدم..

موفق باشی زت زیاد

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

آفرین همینو می خواستم...

می خواستم بفهمم شخصیت واقعی ت چجوریه...
    من آدم مارمولکی هستم.. بخوام بفهمم کی چجوریه از این راه ها استفاده می کنم..

پس اینطور شروع کنم جناب قیصر خان Shadow of Destiny شعبون خان
    نه اینم زیاد جالب در نیومد.. بازم صد رحمت به نازنین.

من حدس میزنم که شوما احساس گو نده لاتی میکنی نه برای غریبه ها بلکه برای دور و بری های خونه واده و یک

کم هم تو اینجا..
    کاملا در اشتباهی.. تو اگه منو از نزدیک زیارت کنی هیچوقت چنین حرفی نمی زنی.. بس که آروم و مظلومم. با هر نوع کسی که بخوام بلافاصله رفیق میشم...
    این به خاطر چینج پذیری فوق العاده بالای منه.
    .فقط این جمله را که نوشتی یک مقدار فکر کن کار های
    سخت حتما خیلی سنگین و سخت بود اون امتحان بانک ملی
    نمی دونم سخت رو چطوری ترجمه می کنی... بذار یه کوچولو مثال بزنم..
    من راستش از بازی های کامپیوتری خوشم میاد ... اصلا همین بازی کامپیوتری باعث شد تا من عاشق زبان شم (Resident Evil 2)
    ... حالا کاری ندارم...

یادمه اون موقع نمی دونستم به صفر تو زبان انگلیسی می گن O....
    همین باعث شد تا اسم رمز رو درست نفهمم... باورت نمیشه یه دفتر 60 برگ از کل مطالب بازی به زبان انگلیسی نوشته شد و آخرشم کار به جایی نبرد. (حالا اینا نمونه های خیلی کوچولو از کارایی ه که انجام دادم و شاید به چشم خیلیا مسخره بیاد) اما جالبه که بخوای بدونی من اگه هدفی رو تو زندگیم Spot کنم مطمئن باش بهش می رسم..
    اینا رو هر کسی نمی تونه درک کنه. ولی یکی از دلایلی که باعث شد به پیشرفت اونچنانی نرسم همین ایران لعنتی بود.

ببین قیصر خان اینقدر جرات برای دور و بری هات در آوردی که برادر با معرفت تو شعبون خان حاضره 6 میلیون بده
    از شر تو خلاص بشه در ضمن این همه دو ستان عزیز و نازنین آمدند و گفتند این کار را یا اون کار انجام بده که انشاالله
    موفق بشی.
    آخر نفهمیدم قیصرم.... شعبون خانم یا نازنین... چقدر پسوند داشتم خودمم نمی دونستم. جمله آخری تو متوجه نشدم اما باید عرض کنم که رابطه ای که من با برادرام دارم تو دنیا بی نظریره... نمی دونم چرا حس علاقه بین برادرام و خودم اینقدر شدیده... فکر نمی کنم دو تا دوست هم بتونن اینقدر با هم صمیمی باشن..
    من آدم رکی هستم و حرفامم عین واقعیه. بترکه چشم حسود.

شعبون خان تو چه گفتی من اینم و من آنم و ال میکنم و بهمان و فلان و میدونم ووو
    come on man... you look like a basket case.
    .فقط توی یک کلام بگم تو ای 2زاری هیچ کاری هم از دستت بر نمیاد
    یعنی منی که گفتم بهم نگو نازنین باید بهم توهین میشد ؟

یچ برو صادقانه بیشین جلوی آینه یک مقدار اون قیافه 2زاری خودت ببین 10 دقیقه ببین چی داری و اگه اون
    خانواده محترم وبزرگوارت نبود چکاری از دست تو بر می آمد با این همه مشکلات .
    ماشالله.. برا قیافه منم نمره گذاشتی ؟ بابا ندیده غیب گفتی.. تو اگه منو ببینی از خجالت سرتو میندازی پایین.

آخه مر د مومن لیسانس زبان تو خارج نون آب برات نمیشه
    من گفتم لیسانس زبان Hogwash جمهوری اسلامی ایران می تونم یه کار خوب اونو پیدا کنم ؟من فقط زبان رو برای برقرای ارتباط می خوام.. برو یخورده بیشتر بخون ببین من چی گفتم.. من از بچه ها درخواست یه کار خوب رو کردم.. واقعا برات متاسفم.

تازه اگر توی خوابت آمدی خارج مثل اون بچه که تازه زبان باز کرده میگی قاقا و بابابا
    ای کاش برای همیشه تو این خواب زندگی می کردم و هیچ وقت پا به این دنیای کابوس نمی ذاشتم.
    ولی من از خدامه برم اونور و مثل بچه های قنداقه قاقا بابا کنم تا بیام تو کشوری زندگی کنم که مثل آدمایی که به قول خودشون بلدن حرف های گنده گنده بزن خودشونو به طناب دار هدیه کنن.
    ببین من می دونی به چی فکر می کنم ؟ به اینکه همه مون قراره یه روز از دنیا بریم.. پس این خوبه تو یه کشوری باشم و گوشه نشینی کنم ؟ می خوام ببینم دنیا چه خبره.. آیا این حرفایی که می زنن راسته یا نه.. می خوام به عینه ببینم. بعدش برا شما گول خورده ها تعریف کنم....

از من به نصیحت برو دنبال کارهای فنی حالا دوباره بیا بنویس که میدونم و ال است و بل است و هی یال دارن قولدران کن
    قصدمم همینه...
    امیدوارم که ناراحت نشده باشی
    مثل این می مونه که یه استکان چای داغ میل کنی و بلافاصله روش یه فنجان آب یخ.. دیگر دندانی نیست که سخن بگویی.

آدمهای تیپ تو که این حرفها را نمی فهمند
    تا اینجا شد 3 توهین.

چون اگر حالیشان بود پول جیبی توی اون سن که از پدر بینوا نمی گرفت
    جدا از اینکه چهارمین توهین رو هم کردی نمی دونستم فال بین هم هستی.. تو زا کجا می دونی سن بابام چقدره و از کجا می دونی بی نواست ؟ مگه تحت تاثیر فیلم بی نوایان قرار گرفتی ؟
    حالا حرف منو گوش کن
    حرفات خیلی با هم تناقض دارن..

برو 2 تا رشته فنی و کوتاه مدت بخوان و امتحان بده و مدرک وزارت کار بگیر و هر وقت گرفتی به من پی ام بده من آدرسم را برات مینویسم تو یک کپی برای من ارسال میکنی و آن مدرک را می بری دارلترجمه که آنها هم ترجمه کند و یک تمبر دادگستری باطل میکنی فتوکپی اونم برام بفرست تا به امید خدا یک خدمت کوچکی در کشور استرالیا اگه دوست داشتی انجام بدم..
    با اون بپر بپرایی که شما کردی رو حلقوم ما می ترسم به جای استرالیا سر از زندان اوین دربیارم.. آقا بی خیال.. ترجیح می دم:
    Not to blow my cover...
    موفق باشی زت زیاد
    در مورد این یکی باید فکر کنم.. چون فکر نمی کنم آرزویی از ته دلت باشه...

ولی گذشته از تمام این مسائل برو در یخچالتو باز کن (یا اگه یخچالتون آب سرد کن داره) و یه لیوان آب سرد میل کن و در مورد انسان ها زود قضاوت نکن.
    Last edited by Shadow of Destiny; 09-06-2008 at 16:27.

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

آفرین همینو می خواستم...

می خواستم بفهمم شخصیت واقعی ت چجوریه...
    من آدم مارمولکی هستم.. بخوام بفهمم کی چجوریه از این راه ها استفاده می کنم..
    دوست عزیز از دست Coles عزیز ناراحت نشو
    اونطوری گفت که حساب کار دستت بیاد
    ایشون تو استرالیا زندگی میکنن
    میتونی تو تاپیک پولدار شدن شریکی ببینی

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

دوست عزیز از دست Coles عزیز ناراحت نشو
    اونطوری گفت که حساب کار دستت بیاد
    ایشون تو استرالیا زندگی میکنن
    میتونی تو تاپیک پولدار شدن شریکی ببینی
    پس این همه افاده به این خاطر بود ؟

من به آدمای افاده ای نیازی ندارم... به قول معروف:

Begin the web and God will send you the thread.

تا خدا رو دارم غم ندارم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

1-ببین پسر خوب آخه تو کیا رو میگی از زندگیشون راضین ؟؟؟؟ آره ، میدونم اونایی که دارن رشوه خواری و دزدی میکنن تو این مملکت ... اونا راضین و مورد احترام قرار میگیرن !!! ( البته به غیر از 1% مردم که اونا به همه چی قانع هستن ) بعدش ببین تو شهر ما فقط زیر پای یکی بنز هست که اونم همه میدونن با دولت دست داره و داره چه کارایی میکنه !!! به خدا اگه به من بگن 1000000000000 برابر پول این آقا رو به تو میدیم ولی تو این کارا رو کن ... به خدا نمیکنم !!!!

اصلا جون من یه نظر سنجی راه بنداز ببین کی تو فروم از زندگیش راضیه ....

2-ببینم شما انگلیس رفتید که اینارو میگی ؟؟؟

3-ببین واقعا برای طرز فکرت متاسفم ... یعنی تو میگی باید تا آخر عمر گوشه ی خونه بمونیم و هیچ دوستی نداشته باشیم ؟؟ ( البته من جدیدا 95 % اینجوری شدم ، یعنی فقط گوشه ی خونه میشینم و به کسی هم کاری ندارم ) ولی عزیزم اینجوری نمیشه تا آخر عمر زندگی کرد ...

دوست من تو هم آهنگ رپرهای ایرانی رو شنیدی ؟؟؟ همونایی که چند ماه پیش داشتن جمعشون میکردن (دلیلش رو که خودت باید بدونی )، البته اونا نمیتونن مثل پینک کلیپ بسازن چون نه تو این کشور بهشون مجوز داده میشه نه پولی نه هیچی ولی اگه مثل اون میتونستن ، تو کلیپ هاشون خیلی چیزا میذاشتن که تا حالا ندیدیش ... الانم که دارن میخونن واقعا مردونگی کردن ، چون این کار هیچ درآمدی براشون نداره و ضرر هم داره ...

البته من میدونم دوست من شما نمیخواید به کسی کمک کنید ... یعنی اصلا هدف شما از زدن این پست ها راهنمایی کسی نیست ، فقط اومدید یه مشت جواب مسخره به پست ها بدی تا که کم نیاری !!!
    1.ببین دوست عزیز بنده از زندگیم راضیم و معتقدم تو این مملکت با این وضع هم میشه ادم گیلیمشو
    از اب بکشه بیرون. بدون اینکه دزدی کنه. شما درس بخونی مدرک درست و حسابی بگیری کار خوبم
    داشته باشی خب زندگیت تامینه دیگه بعدش هم حیف نیست با این وضع خیابونا ادم بنز سوار شه؟

2.بله رفتم.

3. خیر نمیگم گوشه خونه بمون چون افسردگی میگیری. فقط قبل از اینکه با هر کس دیگری مشورت کنی با
    پدر و مادر و قوم و خویشات مشورت کن. بعدش برو با دوستات که در این زمینه اطلاعات دارن مشورت کن.

4.دوست من مگه من گفتم تو ایران خواننده ضد دولتی وجود نداره؟
    ولی همون رپر ها اگه بری ببینی دوزار سواد ندارن از همین جوونای لاتی هستن که هیچ کاری ازشون بر نمیاد.
    در ضمن چیزی که پینک فلوید میخونه بخاطر اینه که دولت بفهمه الان دانش اموزان و دانشجویان انگلیسی
    دیگه انقدر میفهمن که بدون شکنجه هم درس بخونن. ولی تو ایران راحت میگم تو سر بچه نزنی درس نمیخونه.
    یعنی نمی فهمن شما ببین بخاطر همین اسون گرفتنا و لیلی به لالا گذاشتنای اموزش پرورش و والدین
    بچه ها همشون شدن لات بی سروپا و کمتر بین شون ادم حسابی پیدا کنی.
    Last edited by Julian; 09-06-2008 at 17:17.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

1-
    اثبات بفرمایین گفته خودتون رو.
    من از این تهمت ها به این اسونیا نمیگذرم.

آخر فروم باز samanajan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چه کسانی الان در خارج زندگی می کنند

داره خودمونی میشه coles's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با عرض سلام حضور دوستان عزیز و گرامی تر از جان ...

نه اینم زیاد جالب در نیومد.. بازم صد رحمت به نازنین. دوست نازنین و شهرت طلب من Shadow of Destiny گرامی

تو باور کن آدم خوب و خیلی خیلی ساده و یک مقدار کم حسود تشریف داری . اینی که به تو عزیز میگم باور کن و گوش بده تو بیا دست از

پلی استشن و تمام بازیهای کامپییوتری به مدت 2 ماه بر دار و یک مقدار هم کم ماهواره نگاه کن چون روحیه حساسی داری برایت خوب نیست نازنین Shadow of Destiny بزرگوار برو توی یک آموزشگاه که تعمیرات تلفن یا

تعمیرات کولر گازی یا مکانیکی اسم بنویس کار فنی یاد بگیر برای اینور ..در ضمن حضور تو عزیز عرض کنم که از
    قدیم گفتند از تو حرکت از خدا برکت ..Begin the web and God will send you the thread .. تا اون عنکبود تکان به

خودش نده و همینطوری بخواد تور درست کنه تا قیامت هم صبر کنه خبری از تور نیست و اینکه خودت رو با این مثال ها
    سر گرم نکن..تا خدا رو دارم غم ندارم...یک شماره حساب بده به خدا برات پول حواله کنه..دوست من تو آدم خوبی

هستی منتها نمیدونی از کجا شروی کنی که اون هم راه داره ولی میترسم ناراحت بشی اگر خواستی تو پی ام
    بهت میگم شخص محترم و با سوادی رو میشناختم عینا وضعیت تو رو داشت .یادت باشه کم ماهواره نگاه کن یا اگر

هم میخواهی ببینی موسیقی و اخبار ها را گوش بده بقیه تفسیر و سخنرانی های دیگر ولش کن
    پیش تمام این دوستان قول میدم تو اون مدرک را و کار رو یاد بگیر نوکرت هم هست هر کاری که بتونم برای تو عزیز

انجام میدم...ولی گذشته از تمام این مسائل برو در یخچالتو باز کن (یا اگه یخچالتون آب سرد کن داره) و یه لیوان آب سرد میل کن... میرم به سلامتی تو و سایر دوستان یه آب آبجو خنک میخورم و برایت آرزوی پیروزی میکنم..

I U All

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •