September 16, 2008
تصاویر جدید از محیط بازی
--------------------------
![]()
![]()
(مشاهده ی سایز کامل___از راست به چپ)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
(مشاهده ی سایز کامل___از راست به چپ)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب گرافیکی داره یک ته مایه رنگ تیره در تصاویر دیده میشه که جو بازی را نفس گیرتر کرده!!!
بازیش که وحشتناک قشنگ بود
من که خیلی باهاش حال کردم
توی این بازی ما نقش همون کاراکتر شماره اول رو داریم یا اصلا طرف کس دیگه ای هستش؟؟؟
بعد داستانش مثل قسمت قبله؟؟!!
تو این شماره، بازی کننده در نقش اون Psycho که کچله و یکمی بددهن هست ظاهر خواهد بود!!! (پشت سرشم یه خالکوبی عقاب و شمشیر هستش که من تو شماره اول دیدم)
داستان هم ابتدا و انتهاش عین شماره اول هست فقط مراحل فرق خواهند کرد اونجور که من متوجه شدم.
GC 2008 Trailer
109 مگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدا كنه مثله قبليه مراحلش تفاوت فاحش نداشته باشه آخه از جنگ و تنفگ و توپ و تانك چه به جنگ ستارگان و اين جور چيزا مراحل آخر قبلي كه واقعا افتضاح بود
جنگ ستارگان کجا بود!؟ تنها مرحله ای که زیاد جالب نبود همون مرحله ای بود که جاذبه نداشت و آدم کمبود تیر پیدا میکرد بقیش مشکلی نداشتخدا كنه مثله قبليه مراحلش تفاوت فاحش نداشته باشه آخه از جنگ و تنفگ و توپ و تانك چه به جنگ ستارگان و اين جور چيزا مراحل آخر قبلي كه واقعا افتضاح بود
اه مرحله آخرش اون موجوداي نفريني چي بودن از تو آسمون مي پريدم سر آدم جنگ ستارگان رو كم رو كرده بود چي بود آخه
تازه كي گفته 12 سال بعد قراره يه همچين موجوداتي تو دنيا پيدا بشه انتظار واقع گرايي بيشتري مي رفت از اين بازي
بچه ها امروز 16 هست فک کنم بازی ریلیز شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)