سلام مهدي جان
اين فكر نكنم زياد بدرد بخوره
اينو نگاه بنداز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام مهدي جان
اين فكر نكنم زياد بدرد بخوره
اينو نگاه بنداز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
soda جان ! من هم می دونم به درد کار ما نمی خوره !!!!
هدف این بود که دوباره این تاپیک فعال بشه . دیدم که بد نیست این را بذارم .
از اون مهم تر اینکه شما و بقیه این تاپیک را فراموش نکنی !!!!!
با تشکر
سودا جان اگه ميشه ايرادهاي اين ocx رو هم كه باعث كرك سريع اون شد رو بنويسيدنوشته شده توسط soda
اين كه اين ocx پك نشده بود هم مزيد علت هست .
البته در صورتي كه پك شده بود هم مي شد آنپكش كرد ...
اما خوب همين كه پك نشده باشه هم كار را راحت تر مي كنه ...
اين جور پروژه ها نيازمند افراد DieHard هست . بنظرم چند تا مشكل اينجا داريد.
1- منابع مالي اختصاص يافته براي پروژه ؟
2- عدم دانش يكسان و كافي افرادي كه مي خواهند همكاري كنند.
3- عدم مديريت صحيح
4- عدم اطلاع رساني درست
باور كنيد دلسوزانه عرض كردم نه مغرضانه.
دوست عزيز ما هميشه به همه نظرات به ديد دلسوزانه و از روي دوستي نگاه ميكنيم بعدم شما انگليسي صحبت مي كني ما نمي فهميم ولي مي دونيد اگر ما مي خواستيم كرك كنيم يك قفل رو شايد جاذبه بيشتر بود در مورد مديرت هم من تمام ضعف رو قبول مي كنم و مي پذيرم اگر لطف كنيد راهكار بديد ممنوننوشته شده توسط persiankitty
سلامنوشته شده توسط hadikhobe
آقا مهدي چيزاي خوبي رو اشاره كردند
تازه كدش هم در همه جا بايد جاري بشه و فقط در يك جا متمركز نشه . و خيلي موارد ديگه كه موقع شروع كار سعي ميكنم ارائه كنم
سودا جان منظورت شروع کدوم کار هست ؟!!
با سلام خدمت همه دوستان كه همراهي كردند و اين تاپيك رو دنبال مي كردند مي خواستم بگم كه جمع بندي فعاليتهاي ما تا حالاچند تا مقاله بوده دوستان نوشتند و چند راهكار كه اينها هم خيلي خوب بودند انصافا اما تصميم گيري در مورد نوع قفل خيلي مشكله البته ما چند دفعه سعي كرديم قرار بزاريم تويه چت روم و كنفرانس داشته باشيم مخصوصا يك بار ebilove عزيز زحمت زياد كشيدند اما متاسفانه جور نشد ولي از مجموع صحبتها و تحقيقاتي كه من خودم به شخصه انجام دادم ساختن قفلي كه بشه رايت يك به يك رو محدود كرد بسيار مشكله و حتي ميشه گفت ناممكن اما محدود كردن دسترسي افراد سود جو به اطلاعات ما شايد راحتتر باشه
در مجموع با توجه به كل قضايا و اعلام حمايت برخي از دوستان حاضر در فروم براي همكاري تصميم گرفتيم از چند برنامه نويس و كركر ديگر دعو ت كنيم تا وارد كار بشن و كمكمون كنند احتمالا به زودي كار رو شروع مي كنيم لطفا در مورد تاخيرهاي من زياد گير نديد چون واقعا شرمنده همه شما هستم
سلام دوستان پيشنهاد مي كنم قبل از شروع نوشتن اون برنامه يك هدف گذاري بشه
او هدف از گذاشتن اين قفل بنظز من اينه كه نتونن از رويه سيدي ايميج بگيرند يا فايلهاش رو extract كنن كه اين مستلزم اينه كه سيدي ما چندين نوع ايمني مختلف اينجوري داشته باشه كه من فكر كنم در مورد نوع رمز گذاري فايلها نظرات مختلفي باشه بعد بايد نوع دسترسي به فايلها مشخص بشه كه به چه صورت باشه كه كاربر بتونه استفاده كنه لطفا نظراتتون رو در اين مورد بگيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)