خبر خوش اینکه گویا pc هم next-gen شد تبریککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته گویا نصفه و نیمه چیزی ما بین کنسول و فیفا 08
خبر خوش اینکه گویا pc هم next-gen شد تبریککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by swamp; 27-06-2008 at 19:23.
سلام خدمت همگی دوستان:
اقا کسی هست مشکل من را حل کند.
مشکل من اینه هر وقت به سایت fifa4fan میرم یهو و بدون هیچ چیزی کلا کنسل میشه اینکار هم تو اوپرا و هم تو فایر فاکس هستش و هیچ فرقی نمیکند.
دوست عزیز این خبر ماله سال 2007 هستش!!!!خبر خوش اینکه گویا pc هم next-gen شد تبریک
و هنوز چیزی در این زمینه به طور رسمی تائید نشده...
سلام خدمت دوستان و اما بعد:
ببینید احمد جان 08 درسته من بازی نکردم ولی در اصل این چیزی که میگید به نظر من هم بخشی از حرفهاتون ر قبول و برخی را قبول ندارم!!!اینه که بازی نکردم نمیتونم قاطعانه نظر بدم با شما موافقم و خودمم هم گفتم ولی از روی تریلر بازی همیشه قبل از عرضه بازی نمیشه قاطع نظر داد ولی وقتی بازی اومد و چندین تریلر از بازی دیدین از خود بای میتونین تا حد زیادی به برخی چیزها پی ببرین!!!
اول میخوام درباره ی استیل بازیکنها با شما حرف بزنم ببینیم چندتا بازیکن هست که استیلهایی خاص دارند در ضربات شروع مجدد (رونالدینیو - جونینهو - بکام - هانری) حالا فقط در شروع مجدد میگم شما رو دوتا از نسخه ها این ها را امتحان کنید مثلا رونالدینهو وقتی ضربه ازاد میخواد بزنه در ساکر خیلی بهتر طراحی کردند یک قدم به عقب میره دست چپش را به گونه ای تقریبا 45 درجه میکنه و خم میشه و با داخل پا توپ را میزنه!!!اینو در ساکر به عینه میتونیم ببینیم!!!ولی در فیفا خیلی از این دقت در شبیه سازی کم میشه یعنی شما رونالدینهو را به صورت خطی در مقابل توپ می بینید و خبری از حرکت دست نیست!!!و از اون خم شدن و .... خبری نیست امیدوارم متوجه شده باشی!!!
حالا میخوام یه مقایسه ای انجام بدم و یه بحثی قشنگی را درست کنم با شما!!!!
اما در مورد حرکات تکنیکی من به شخصه حرکات تکنیکی بازینها را خیلی در فیفا می پسندم یعنی مثلا کریس رونالدو را در نظر بگیرن در مقایسه با ساکر و فیفا وقتی کریس توپ را میگیره اول در ساکر میگم به گونه ای میدود که اصلا جالب نیست شاید طراحان میخواستن حرکت رونالدو را طوری طراحی کنن که حرکت بعدی او مشخص نباشد!!!با قدمهای کوتاه ولی زیاد جالب نیست!!در واقع حرکات تکنیکی در ساکر به نوعی خشک هستند و بیشتر شبیه ادم اهنی هستند!!باز هم رونالدو را در نظر بگیرین در ساکر حرکت پا عوض کردن را در نظر بگیرین و همین طور در فیفا.در ساکر پا عوض کردن کند هست خیلی کند که من خودم زمان دارم فوتبال بازی میکنم خیلی دوست دارم از این پا عوض کردند استفاده کنم ولی در ساکر بیش از دوبار اگر این حرکت را انجام بدین توی ذوق میزنه!!در عوض چا عوض کردن در فیفا بسیار عالی هست به خاطر اینکه بدن بازیکن نرم و طبیعی انعطاف پذیری عالی داره و این قضیه در نسخه ی 2009 هم بهتر از قبل خواهد شد!!
مقایسه بعدی من که میخوام انجام بدن بحث چمن بازی هست
چمن بازی در فیفا به صورت واقعا زیایی طراحی شده و کلا فیفا از لحاظ رنگ بندی خیلی شاداب تر و زنده تر از ساکر هست!!!
کافی ادم چمن فیفا را ببینه که عاشقش میشه ولی در ساکر رنگ بندی مرده ای داره بیشتر ادم خسته تر میشه!!!
چمن 3بعدی در هر دو نسخه خیلی عالی هست ولی رنگش در فیفا بهتر هست!!!
که میبینیم در عکسهای منتشر شده از ساکر2009 رنگ چمن بهتر شده خیلی بهتر و بازیکن ها دیگه خشک نیستن هنگام تقابل با حریف و این یکی از نقطه ضعف های ساکر بود که فعلا در عکسها به نوعی برطرف شده و باید دید در نسخه ی اصلی چه خواهد شد!!!
بحث بعدی بحث کنار زمین هست!!که خود من خیلی به این جای بازی اهمیت میدم دیگه شما را نمیدونم!!!
ولی کنار زمین میتونه به گرم شدن بازی و هیجان بازی کمک زیادی بکنه در ساکر پشت دروازه ها شلوغ نیست یعنی منظور عکاسان بازی هست و ناظران و .... این باعث میشه کسی که فوتبال را داره بازی میکنه احساس کنه هیچ کس در بازی به اهمیت نمیده و احساس بدی داشته باشه!!ولی در فیفا خلاف این قضیه هست!!!مثلا شما بازی جام جهانی 2006 را در نظر بگیرین پشت دروازه چه غوغایی بود تماشاگرا چقدر داشت بالا و پایین میپریدن!!!
شاید بگین انها را میخوایم چه کار و .... و مهم گیم پلی هست ولی این جزئیات واقعا به بهتر شدن بازی کمک میکنه!!!!!!!!!!
ولی یه برتری که ساکر برابر فیفا داشت این بود که بازی به گونه ای دنبال میشد که اتفاقات بعدی را نمیتونستید پیش بینی کنید و ادامه بازی زیباتر میشد!!اشاره به درجه ی سختی معقولانه تر ساکر نسبت به فیفا بازیکنها در فیفا خیلی کند حرکت میکنند و همین هم باعث میشه که خیلی بد بشه که در 2009 میخوان این مشکل را برطرف کنن!!!
مسئله ی دیگر مربوط به مهمان و میزبان بودن یک تیم هست!!!که تقریبا دو تا بازی هم تو این مسئله مشکل دارند!!مثلا در فیفا وقتی مهمان هستید اصلا احساس نمیکنید در بازی و روند اون مهمان هستید و می تونید به راحتی بازی کنید ولی در ساکر تیم میزبان واقعا حمله میکنه و تیمتون را خفه میکنه ولی ساکر هم در این مورد اشکال داره ولی به حد فیفا نه!!
ولی در مورد همین مسئله در فیفا میزبان حمایت تماشاگران خودی را خیلی در بر داره ولی تماشاگران در ساکر سر و صدایی خوبی در نمیاورند!!!!
و جو بازیها یعنی وضعیت اب و هوایی بازی که واقعا بازی را دیدنی میکنه!!!
حالا فقط در مورد هوای بارانی صحبت میکنیم هوای بارانی فیفا بهتر هست نمیگم فوق العاده ولی خوب هست ولی در ساکر هوای کاملا بارانی وجود نداره!!!
بعدی تقابل بازیکنها در محیط بازی وقتی در فیفا یک بازیکن خطا میکنه صحنه های واقعا قشنگی را میبینیم یکی میاد اعتراض!!یکی با داور بحث میکنه و .... که این مسئله باعث درگیری بازیکن با بازی و همینطور بازیباز با خود بازی میشه که در جو بازی غرق میشه!!!ولی در ساکر وقتی خطا میکنه چنین صحنه هایی درست و خلق نمیشه فقط بازیکن خاطی و داور که خیلی برخورد سردی با هم دارند!!!
و البته باز هم حرفهای ریزی هست که در این باره زده بشه ولی اینها از نظر من مهمتر هست!!!!
در ضمن مقایسه این دو بازی هر کدام مال فصل 2008 هست!!!خوب فوتبالی گفتم دیگه!!یعنی واسه نسخه ی 2008 هستش
در واقع من امید زیادی به Pes 2009 خواهم داشت که این دفعه واقعا یه Pes خوب به نظر میاد و منتظر جدال این دو بازی هستیم!!PES 2009 VS FIFA 09
سلام خدمت دوستان:
به به عجب بحث جالبی شد بنده هم عاشق بحث کردن هستم:
خوب اول بگم که شما از نسخه نکست فیفا که مال دو کنسول برتر هست حرف زدین یا کلی گفتین:
دوم که شما که همش گفتین فیفا بهتره پس کجا ساکر بهتره؟(شوخی کردم)
ولی در مورد اینکه در ساکر نمیشه پیش بینی کرد اتفاقآ براتون بگم بنده هم کمی موافقم و کمی هم نه از ان جهت که بنده تو فیفا یا یورو اونم نسخه نکست تا حالا نشده دو گل عین هم بزنم و یا تقریبا شبیه ولی تو ساکر زیاد پیش اومده مثلا تو مستر لیگ ساکر و ضربات ایستگاهی شما پشت محوطه خطا کن برای حریف ببین ده تا عین هم گل میشه حالا شاید یکی به تیر دروزاه بخوره.
این یکی دیگه اینکه تو فیفا08 کاملا موافقم بازیکنها یه جورایی کندن ولی خوب تو یورو همه مشکلات رفع شده و یه بازی واقعآ معرکه هستش و از اینکه خریدمش صد در صد راضیم .
تو فیفا مشکل اینه که پاس ها کندن که کاملا مثل واقعیت هستش که پاسها رو باید با دقت تمام داد ولی تو یورو کمی راحتتر شده و گیم پلیش شده خدا.
و اینکه در باره کنار زمین مثل مربیان و غیره همینقدر بگم که تو یورو مربیان عین خودشون با گرافیک باور نکردنی هستن که بعد صحنهای خطرناک و یا شروع های مجدد نشونشون میده و فقط اینو بگم که حتی بارون هم روی مربیان تاثیر داره (برو تو کفش).
کلا در زمینه حاشیه های بازی همین بگم که عالیه تمام تو فیفا باز هم میگم نسخه نکست ها من اصلا با نسخه کامپیوترش کاری ندارم.
و در مورد چمن بازی که شما هزار درصد مطمئن باش که حتی تو سه بعدی بودنش هم فیفا بهتره شک نکن تو فیفا ادم احساس میکنه چمن هست و حتی انعطاف چمن رو میشه احساس کرد (میفهمی که منظورم چیه؟)اره انعطاف پذیری چمن هم تو فیفا واقعآ احساس میشه و دیده میشه ولی تو ساکر فقط مث سیخ واستاده اند و حتی تکون هم نمیخورن.
راستی امروز یه صحنه تو فیفا برام اتفاق افتاد معرکه واس اینه که میگم غیر قابل پیش بینی هستش من از سمت راست ساتنر کردم و گفتم صد در صد گله اخه مدافع حریف از بازیکن من عقب بود یه دو متری و سانتر هم دقیقا باید جلوی بازیکن من میفتاد که یهو بازیکن دفاع حریف با یه حرکت برگردون توپ رو دور کرد چند ثانیه ای اصلا تو کف این کار بودم مثل واقعیت معرکه خییلی حال کردم .
در مورد ضربه های ازاد باید بگم که یه عکس واستون میذارم از ایستادن رونالدینهو بس ولی بگم تو استیل بازیکنها حرفی نیست که فیفا عالی کار کرده اینو دیگه شک نکن مثلا نیستلروی یعنی بهتون بگم وقتی اولی بار بازی کردم به خدا فکر کردم دارم فوتبال نیگاه میکن اخه از بس استیل این بازیکن رو طبیعی درست کردن فقط یه بار با نیسلروی بازی کنید.و
و اخرین مورد اینکه من تا نظر شما رو عوض نکنم و فیفایی نشین دست نمیشکم دی:
و اخر هم اینکه دوست عزیز باز هم میگم تمام بحث من روی نسخه نکست بازیها هست نه نسخه هندلی اونا.
سلام
منم عاشق این جور بحث ها هستم!!!!مثل خود شما!!
ابتدا بگم من منظورم نسخه ی نسل بعد فیفا و نسل بعد ساکر هست در سال 2008!!!
اینم که دیدین در مقایسه ریزی که انجام دادم!!و همین طور شما روی بازی انجام دادین!!!و گفتین!!واقعا برای خودم خیلی لذت بخش هست!!!
بند که هی گفتم فیفا بهتر بوده در سال 2008!!!100 درصد هم در سال 2008 بهتر بوده!!!شکی نیست که فیفا در سال 2008 خیلی خوب درست کردند!!!و ساکر چوب بعضی چیزها را خورد که نتونست یک رقیب فوق سرسخت جلوی فیفا دربیاد!!
البته تمام حرفهای ما در مورد نسل بعد این دو بازی هست!!!
در مورد غیر قابل پیش بینی بودن بازی من هم کمی با شما موافقم!!!ولی این تا کمی به حرکت های توپ بازی هم بستگی داره یعنی وقتی که توپ به تیر دروازه می خوره معلوم نیست کجا می خواد بره ولی توی فیفا این قضیه درست نیست ولی در فیفا 2008 این مسئله را تا حدی درست کردند!!!این مسئله توپ برای من خیلی در ساکر پیش اومده بود!!!
و این مربی یعنی نمایش مربی در کنار زمین یک برتری حساب میشه!!!
همه قبول کردند که فیفای نسل بعد در سال 2008 برتر از ساکر نسل بعد در سال 2008 بود و من هم به عنوان یک ساکر باز این قضیه را قبول میکنم!!!ولی ساکر 2008 زیاد هم بازی بدی نبود شاید به خاطر این که سبک بازی را عوض کردند و طرفداران ساکر را یکمی شوکه کردند ولی من خودم خیلی این قضیه را دوست دارم منظور تغییرش هست!!!
در مورد چمن بازی بحث خیلی مفصل هست!!
دقیقا با شما موفقم که چمن در ساکر یه جوری بود ولی به نظر من از مال فیفا درست بهتر نبوده ولی کمتر هم نیست!!!!!
و بحث دیگر بحث طراحی شکل چمن در برخی ورزشگاهها هست شما یه سر به چمن بازی و طراحی شکل چمن در ورزشگاه نیوکمپ در ساکر بانداز و یک نگاه به چمن و شکل ان در فیفا بانداز اون وقت قدرت طراحی ساکر را خواهی دید!!!
یا شاید شما یک رئالی اصیل هستید که حتی در فوتبالهای مجازی هم دشمن خونی بارسا هستید(شوخی بود)
و اما هر دوی اون نکته ها که رنگی کرده بودین ادم را به شوق میاورد!!!
و اما همون نکته ی رنگ ابی باید بگم که من که دارم میخوانم حال کردم!!!و ادم وسوسه میشه همین الان یه 360 بگیره!!!
برای من هم در ساکر همچین چیزهای عجیب و غیر قابل پیش بینی اتفاق افتاده!!!
یک بار یادمه یک توپ را شوت کردم دروازه بان حریف هم جلوتر از نقطه ی پنالتی بود که توپ با برخورد به یکی از دفاع ها به صورت شانسی از بالای دروازه بان رد شد و به ارامی داشت میرفت درون دروازه جای بگیره که یکی از مدافعان تقریبا روی خط با پشت پا روی هوا توپ را برگشت داد باور کن هیچ جوری به غیر از این حالت نمیشد توپ را برگشت داد!!!و واقعا من توی کف این حرکت دفاع تیم موندم!!!
در مورد گیم پلی فیفا و یورو هم اگه چندتا عکس بگیری بذاری ممنونت میشم از گیم پلی و .... و کلا حرکات بازیکن ها!!!البته اگه برات مقدور هست!!!
در مورد ضربه ازاد هم کاملا ساکر برتری داره دیگه در هیچ چیز برتری نداشته باشه این یکی بهتر هست!!!شما از نیسترروی گفتی در فیفا!!!من هم در مورد حرکات مسی در ساکر میگم که واقعا عالی هست اصلا به حرکات مسی نمیشه اشکال پیدا کرد!!!!
و نکته ی بعدی طراحی پیراهن و کفشها و توپهای بازی هست!!!در این مورد هم به بحثی داشته باشیم!!!
فعلا
ایا شما این صحنه را ذخیره کردیدراستی امروز یه صحنه تو فیفا برام اتفاق افتاد معرکه واس اینه که میگم غیر قابل پیش بینی هستش من از سمت راست ساتنر کردم و گفتم صد در صد گله اخه مدافع حریف از بازیکن من عقب بود یه دو متری و سانتر هم دقیقا باید جلوی بازیکن من میفتاد که یهو بازیکن دفاع حریف با یه حرکت برگردون توپ رو دور کرد چند ثانیه ای اصلا تو کف این کار بودم مثل واقعیت معرکه خییلی حال کردم .
اگر کردید میشه برای من هم اپلود کنید
خیلی حال کردم
فکر نمی کردم این قدر عشق فیفا باشی
تا حالا فکر می کردم طرفدار pes باشی
من فقط دو بار فیفا بازی کردم که فیفا 99 و فیفا 06 بود
ولی با pes بیشتر حال کردم و می کنم ولی با این تعریفایی که شما دارید از فیفا می کنید وقتی 09 اومد حتما میگیرمش ببینم در این حدی که میگید هست یا نه
فعلا...
حالا کی میاد تو بازار
سلام خدمت همگی دوستان:
خوب اول خدمت بهزاد عزیزم بگم که نه به خدا انقدر هم نه ولی خوب فیفا رو خییلی دوست دارم اونم نسخه ایکس باکسش رو ولی تو کامپیوتر حتی حاضر نیستم نصبش کنم و درعوض ساکر عشق است و هر چه پچ که فکرش رو بکنی دانلود کردم و دارمش.
خوب برم سر اصل مطلب و خدمت جوی عزیز اول joey جان اسم شما چیست تا راحت تر صحبت کنیم بنده که احمد هستم ولی تو خونه نیلوفر صدام میکنن شوخی کردم من همون احمد هستم.
خوب واقعآ بحث با شما را بسی میپسندم عالی بحث میکنید تبریک میگم.
و در مورد حرکت مسی کاملا قبول دارم صد در صد و همینطور حرکت روبن که واقعآ طبیعی هست اگه توجه کرده باشی روبن همیشه دست چپش عقب هست و یه طوری حرکت میکنه که تو ساکر واقعآ رعایت شده و تو فیفا نه عادی هست.
و بلاخره بریم سر صحبت اصلی و اون طراحی پیرهن هستش و طراحی کفش و غیره.
در مورد طراحی پیرهن که دیگه فیفا خداست اینو که مطمئن هستم قبول میکنید لباسها ازادانه حرکت میکنن و همه تیمها لیسانس شدن(فقط هلند نیستش که نمیدونم با تیم مورد علاقه من چه دشمنی داره این فیفا حتی تو یورو هم لیسانس نیستش) ولی خوب تو پیراهن فیفا بسیار بالاتر هستش که شما حتی اگه تو ریپلی زوم کنید شیار ها و سوراخ های لباس که کاملا مثل واقعیت هست رو میبینید ولی تو ساکر معمولی هست لباسها و درضمن ازادانه هم نیستش.
اما در مورد کفش که به نظر من تو این زمینه ساکر بهتر کار کرده و کفش هارو بسیار بهتر از لباس کار کرده و تو فیفا چندان خوب کار نشده.
و اما توپها توپها از نگاه کیفیتشون دوتا بازی خوب کارشده ولی تو فیفا برخورد نور و انعکاس نور رو میشه کامل دید و رنگ کدر و یا روشن بودن توپ کاملا واضحه که تو یورو وقتی بارون میاد تاثیرش بر توپ واقعا باور نکردنیه و نکته بارز فیفا در زمینه توپ متعدد بودن توپها هستش و انواع توپ که بسیار جالب هستش.
ولی در ساکر تعداد توپها بسیار کم هست و همینطور نبودن توپهای نایک که در بیشتر بازیها از اون توپها استفاده میشه بسیار بد هست ولی در فیفا هم نایک هست و هم ادیداس و هم پوما همه هستن و در ضمن توپهای خود بازی هم هست که جالبن.
از نکات بارز دیگر که در یورو و فیفا08 هستش be a pro اون هستش که یه چیزی بهتون بگم حال کنید وقتی که توپ به یار شما میرسه و نزدیکه به محوطه جریمه میشید دوربین پشت سر شما قرار میگیره و انگار دارین بازی سوم شخص انجام میدین و دقیقا مثل Gears of war که وقتی میدوین و دوربین تکون میخوره اینجا هم تکون میخوره و ساده تر بگم وقتی تو جی تی ای5 با ماشین با سرعت حرکت میکنید دوربین تکون میخوره اینجا هم دقیقا همینطوره دوربین تکون میخوره و خییلی حس خفنی به ادم میده که واقعآ اوج هیجان رو به ادم میده و اگه تو اون صحنه شما با حرکات تکنیکی بسیار متنوع فیفا بتونین دو سه بازیکن رو جا بزنید و با یه شوت توپ رو وارد در وازه حریف بکنید یه حالی میده که خدا واقعا اوج هیجان به شما وارد میشه فقط فقط باید مواظب باشید که وقت پریدن سرتون به جایی نخوره...
عجب بحث جالبیه من که کلی خوشم اومد دوست عزیز.
خوب بحث بعدی ما به نظر من درباره باگهای دو بازی و نقاط ضعف دو بازی باشه چطوره؟
و خدمت دوست عزیز مجتبی جان اعلام کنم که متاسفانه یکی از بزرگترین مشکلات من تو فیفا08 و یورو08 همین هستش که گلها رو نمیدونم چطوری سیو کنم وگرنه اونقدر گلهای تماشایی زدم که باورتون نشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)