تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 94

نام تاپيک: P2 يا iPod Touch ؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون. فقط یه چیز دیگه هم بپرسم تمومه. این لیست برنامه هایی که تو installer الان وجود داره و من فقط می تونم اونا رو نصب کنم، چطوری این لیست آپدیت میشه و یا برنامه ای بهش اضافه می شه. ممنون که وقت می زارین.
    شما کافیه به بخش Sources برید و گزینه Refresh رو بزنید. اون موقع اون لیست آپدیت میشه.

در بخش Install هم لیست Category ها هست. با نصب برنامه هایی که توی قسمت Sources اونجاست می تونید سورسهای برنامه بیشتری داشته باشید.

داره خودمونی میشه megunz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من کلا از امروز به بعد آیفون و آپاد تاچ دوست دارممممممم. خداییش چه جوابی میده.
    فقط به نظرم یه خورده باطریش زود شارژ خالی میکنه. اما در هر حال به به!

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بچه ها چند تا سوال دارم ممنون میشم که جوابم رو بدید :
    سیستم عامل آیپاد تاچ با آیفون یکی هستش؟یعنی تمام قابلیت هایی که آیفون داره رو آیپاد تاچ هم داره به جز قابلیت مکالمه؟
    آیپاد تاچ قابلیت آپدیت رو داره؟
    نرا افزار روی آپیاد تاچ نصب میشه؟توی صفحات قبل گفته شده که بله نصب میشه می خوام بدونم نرام افزارها راحت گیر میاد؟از توی اینترنت هم میشه دانلود کرد؟رجیستر شدس؟
    ممنون میشم که جواب سوالات من رو بدید چون واقعآ دوست دارم که جواب این سوالات رو بدونم و اگه جواب مثبت باشه برم بخرم.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها چند تا سوال دارم ممنون میشم که جوابم رو بدید :
    سیستم عامل آیپاد تاچ با آیفون یکی هستش؟یعنی تمام قابلیت هایی که آیفون داره رو آیپاد تاچ هم داره به جز قابلیت مکالمه؟
    آیپاد تاچ قابلیت آپدیت رو داره؟
    نرا افزار روی آپیاد تاچ نصب میشه؟توی صفحات قبل گفته شده که بله نصب میشه می خوام بدونم نرام افزارها راحت گیر میاد؟از توی اینترنت هم میشه دانلود کرد؟رجیستر شدس؟
    ممنون میشم که جواب سوالات من رو بدید چون واقعآ دوست دارم که جواب این سوالات رو بدونم و اگه جواب مثبت باشه برم بخرم.
    سیستم عاملشون یکیه ...

در مورد قابلیت ها این لینک رو هم ببین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در مورد نصب نرم افزار ، من می دونم که مشکلی نیست و خیلی چیزا واسه اش گیر میاد ... بله - دانلود هم میشه کرد ... جناب stream در این زمینه تجربه بیشتری دارن ظاهرا ... اگه رد بشه از این ورا حتما اونم یه توصیه هایی خواهد داشت ...

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض ممنونم ازتون

سیستم عاملشون یکیه ...

در مورد قابلیت ها این لینک رو هم ببین :
    کد:

در مورد نصب نرم افزار ، من می دونم که مشکلی نیست و خیلی چیزا واسه اش گیر میاد ... بله - دانلود هم میشه کرد ... جناب stream در این زمینه تجربه بیشتری دارن ظاهرا ... اگه رد بشه از این ورا حتما اونم یه توصیه هایی خواهد داشت ...
    ممنونم که راهنمایی کردی پس سیستم عامل یکی هستش فقط این قابلیت تماس رو نداره بیشتر دوست داشتم جواب همین سوال رو بگیرم که شما زحمت کشیدی دادی اگه stream عزیز هم اطلاعات بیشتری بهم بده ممنونش میشم.بازم از شما تشکر میکنم

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنونم که راهنمایی کردی پس سیستم عامل یکی هستش فقط این قابلیت تماس رو نداره بیشتر دوست داشتم جواب همین سوال رو بگیرم که شما زحمت کشیدی دادی اگه stream عزیز هم اطلاعات بیشتری بهم بده ممنونش میشم.بازم از شما تشکر میکنم
    بله - تقریبا همه ویژگی های تاچ توی آیفون هم هست .. اما برعکسش رو نمیشه گفت ...

اینم یه لینک تکمیل لینک قبلی :
    کد:

پروفشنال WaTeRsTyLeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تو باغچه

پيش فرض

امکاناتی که p2 به ادم میده ipod عمران بده اپدیتاش که تندو تند میاد.چیز شاخصیم که داره قفل نداره به نرم افزارم احتیاج نداره رو هر کامپیوتریم کار میکنه نه مثل ipod که اگه ویندوزتم عوض کنی اهنگاتو نتونی برگردونی.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض ممنونم ازتون

بله - تقریبا همه ویژگی های تاچ توی آیفون هم هست .. اما برعکسش رو نمیشه گفت ...

اینم یه لینک تکمیل لینک قبلی :
    کد:

ممنونم به خاطر اینکه شما هم منو راهنمایی کردید
    من نیازم به یک mp4 این چیزایی هستش که میگم : داشتن یه حافظه خوب که 8 گیگ تاچ این نیاز رو براورده میکنه
    داشتن یک صفحه بزرگ با قابلیت گرافیکی خوب که این رو هم تاچ داره
    قابلیت برنامه ریختن و آپدیت به آسانی که درباره برنامه فهمیدم این قابلیت رو تاچ داره ولی نمی دونم این برنامه ها در اینترنت هست و مجانیه یا نه؟ولی در مورد قابلیت آپدیت که باز نمیدونم این قابلیت رو داره یا نه؟
    داشتن یک هندزفری خوب که این مورد هم از شماهایی که با این mp4 استفاده کردید میخوام بپرسم در چه حدی هستش؟
    و سوال آخر کلآ بهم پیشنهاد میدید بخرم یا نه؟
    ممنون میشم ازتون

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض p2

امکاناتی که p2 به ادم میده ipod عمران بده اپدیتاش که تندو تند میاد.چیز شاخصیم که داره قفل نداره به نرم افزارم احتیاج نداره رو هر کامپیوتریم کار میکنه نه مثل ipod که اگه ویندوزتم عوض کنی اهنگاتو نتونی برگردونی.

منظور شما از p2 چیه؟میتونید یه لینک با مشخصات بهم بدید؟
    ipod اگه ویندوز عوض بشه نمی تونم آهنگامو برگردونم؟چرا همچین قابلیتی داره؟
    ممنون میشم که بیشتر کمکم کنی

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ممنونم به خاطر اینکه شما هم منو راهنمایی کردید
    من نیازم به یک mp4 این چیزایی هستش که میگم : داشتن یه حافظه خوب که 8 گیگ تاچ این نیاز رو براورده میکنه
    داشتن یک صفحه بزرگ با قابلیت گرافیکی خوب که این رو هم تاچ داره
    قابلیت برنامه ریختن و آپدیت به آسانی که درباره برنامه فهمیدم این قابلیت رو تاچ داره ولی نمی دونم این برنامه ها در اینترنت هست و مجانیه یا نه؟ولی در مورد قابلیت آپدیت که باز نمیدونم این قابلیت رو داره یا نه؟
    داشتن یک هندزفری خوب که این مورد هم از شماهایی که با این mp4 استفاده کردید میخوام بپرسم در چه حدی هستش؟
    و سوال آخر کلآ بهم پیشنهاد میدید بخرم یا نه؟
    ممنون میشم ازتون
    iPod Touch از نسخه خاصی از سیستم عامل Mac OS استفاده می کنه که الان به اسم iPhone OS می شناسنش و دقیقا همونیه که روی iPhone ازش استفاده شده. همین سه روز پیش هم نسخه جدیدش برای iPhone و iPod Touch همزمان منتشر شد. اطلاعات بیشتر:

کد:
    برای نصب نرم افزار باید به اینترنت وصل بشید (از طریق Wi-Fi) و توسط Installer برنامه ها رو دانلود و نصب کنید، امکان نصب برنامه بصورت غیر مستقیم و از روی PC نیست. 95 درصدشون هم مجانی هستند و نیازی به رجیستر کردن ندارند.

هدفونی که همراه خود iPod Touch هست کیفیتش خیلی خوبه به نظر من نیازی به عوض کردنش نیست.

آهنگ ها بعد از عوض کردن ویندوز یا روی یک PC دیگه قابل برگردوندن نیستند، به خاطر Copyright.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •