شما کافیه به بخش Sources برید و گزینه Refresh رو بزنید. اون موقع اون لیست آپدیت میشه.
در بخش Install هم لیست Category ها هست. با نصب برنامه هایی که توی قسمت Sources اونجاست می تونید سورسهای برنامه بیشتری داشته باشید.
شما کافیه به بخش Sources برید و گزینه Refresh رو بزنید. اون موقع اون لیست آپدیت میشه.
در بخش Install هم لیست Category ها هست. با نصب برنامه هایی که توی قسمت Sources اونجاست می تونید سورسهای برنامه بیشتری داشته باشید.
من کلا از امروز به بعد آیفون و آپاد تاچ دوست دارممممممم. خداییش چه جوابی میده.
فقط به نظرم یه خورده باطریش زود شارژ خالی میکنه. اما در هر حال به به!
بچه ها چند تا سوال دارم ممنون میشم که جوابم رو بدید :
سیستم عامل آیپاد تاچ با آیفون یکی هستش؟یعنی تمام قابلیت هایی که آیفون داره رو آیپاد تاچ هم داره به جز قابلیت مکالمه؟
آیپاد تاچ قابلیت آپدیت رو داره؟
نرا افزار روی آپیاد تاچ نصب میشه؟توی صفحات قبل گفته شده که بله نصب میشه می خوام بدونم نرام افزارها راحت گیر میاد؟از توی اینترنت هم میشه دانلود کرد؟رجیستر شدس؟
ممنون میشم که جواب سوالات من رو بدید چون واقعآ دوست دارم که جواب این سوالات رو بدونم و اگه جواب مثبت باشه برم بخرم.
سیستم عاملشون یکیه ...
در مورد قابلیت ها این لینک رو هم ببین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد نصب نرم افزار ، من می دونم که مشکلی نیست و خیلی چیزا واسه اش گیر میاد ... بله - دانلود هم میشه کرد ... جناب stream در این زمینه تجربه بیشتری دارن ظاهرا ... اگه رد بشه از این ورا حتما اونم یه توصیه هایی خواهد داشت ...
ممنونم که راهنمایی کردی پس سیستم عامل یکی هستش فقط این قابلیت تماس رو نداره بیشتر دوست داشتم جواب همین سوال رو بگیرم که شما زحمت کشیدی دادی اگه stream عزیز هم اطلاعات بیشتری بهم بده ممنونش میشم.بازم از شما تشکر میکنم
بله - تقریبا همه ویژگی های تاچ توی آیفون هم هست .. اما برعکسش رو نمیشه گفت ...
اینم یه لینک تکمیل لینک قبلی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امکاناتی که p2 به ادم میده ipod عمران بده اپدیتاش که تندو تند میاد.چیز شاخصیم که داره قفل نداره به نرم افزارم احتیاج نداره رو هر کامپیوتریم کار میکنه نه مثل ipod که اگه ویندوزتم عوض کنی اهنگاتو نتونی برگردونی.
ممنونم به خاطر اینکه شما هم منو راهنمایی کردید
من نیازم به یک mp4 این چیزایی هستش که میگم : داشتن یه حافظه خوب که 8 گیگ تاچ این نیاز رو براورده میکنه
داشتن یک صفحه بزرگ با قابلیت گرافیکی خوب که این رو هم تاچ داره
قابلیت برنامه ریختن و آپدیت به آسانی که درباره برنامه فهمیدم این قابلیت رو تاچ داره ولی نمی دونم این برنامه ها در اینترنت هست و مجانیه یا نه؟ولی در مورد قابلیت آپدیت که باز نمیدونم این قابلیت رو داره یا نه؟
داشتن یک هندزفری خوب که این مورد هم از شماهایی که با این mp4 استفاده کردید میخوام بپرسم در چه حدی هستش؟
و سوال آخر کلآ بهم پیشنهاد میدید بخرم یا نه؟
ممنون میشم ازتون
منظور شما از p2 چیه؟میتونید یه لینک با مشخصات بهم بدید؟
ipod اگه ویندوز عوض بشه نمی تونم آهنگامو برگردونم؟چرا همچین قابلیتی داره؟
ممنون میشم که بیشتر کمکم کنی
iPod Touch از نسخه خاصی از سیستم عامل Mac OS استفاده می کنه که الان به اسم iPhone OS می شناسنش و دقیقا همونیه که روی iPhone ازش استفاده شده. همین سه روز پیش هم نسخه جدیدش برای iPhone و iPod Touch همزمان منتشر شد. اطلاعات بیشتر:
برای نصب نرم افزار باید به اینترنت وصل بشید (از طریق Wi-Fi) و توسط Installer برنامه ها رو دانلود و نصب کنید، امکان نصب برنامه بصورت غیر مستقیم و از روی PC نیست. 95 درصدشون هم مجانی هستند و نیازی به رجیستر کردن ندارند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هدفونی که همراه خود iPod Touch هست کیفیتش خیلی خوبه به نظر من نیازی به عوض کردنش نیست.
آهنگ ها بعد از عوض کردن ویندوز یا روی یک PC دیگه قابل برگردوندن نیستند، به خاطر Copyright.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)