باشه دمت گرم لان لول 6 گفرتم
الان یه یارو رو دیدم ارپیچی دستش بود
باشه دمت گرم لان لول 6 گفرتم
الان یه یارو رو دیدم ارپیچی دستش بود
یه سوال برای اون پری دریای یه که کنار ساحل نشسته باید چی کار کنیم
نارگیل از کوجا باید بیارم
من تا لول 7 رفتم یه بیسیم مانندم گرفتم ولی هنوز به لول من نمیخوره میدونی چی هست
جمعه از چه ساعتی تا چه ساعتی هستی
whitre clay از کوجا باید بگیرم این شکلک ها خیلی با حال هستن
بيسيم براي چت كاربرد خاصي نداره
نارگيل همن اول بازي هست رو درختارو نگاه كن دقيق
يه ميمونم همونجا بالايه درخته روش كليك كن يارت ميشه بعد بايد ببريش شهر دوم يه جا هست كه راه داره ميري مبارزه
پاين صفحه عكس كامپيوتره روش دكمه بزن سمت راست 10 تا گزينست رو گزينه spawn point بزن
2 گزينه مياد يكي starter-----و record رو اولي بزني مياي اول بازي دومي ميري جاي كه ركورد زدي مثلا با پيرزنه كه هرف ميزني ميگه ركورد اينجا بخوره
النم من اول بازيم خواستي ركورد بزن بيا اينجا بعد بهت جايه نارگيلو با ميمونو نشون ميدم
بعد كه ميمونه يارت شد رو دكمه همراهي بزن تا ببرمت پيشه قولش كه بتوني رد كني مرحلرو
باشه میمون تو بالای دهکده ست اون جزیره ه که اول میریم توش یا اونجای که از هم جدا شدیم
برايه موقي كه نيستي يا كاري داري ميخواي بري..سعي كن از كنترل كه تو وسايلات هست استفاده كني
مثلا برو يه جا بشين كه حيون از اونجا هر چند دقيقه زاهر ميشه .بعد كنترولو تنظيم كن.بهترينش اينه كه فقط اوليرو فعال كني
.حيونا چون هر چند دقيقه ظاهر ميشن .وقتي ميشيني اگه تو مبارزه بزننت خونت كم شه تا دباره ظاهر بشه خونت پر ميشه
البته سعي كن بهش سر بزني تند تن..نه اينكه بري بيرون بزاري اين همينجوري باشه...پيشه حيوناي برو كه با ضربه اول ميتوني بكشيشون
residual points از کوجا باید بیارم اسم اون گزینی که تو کنترله رو بگو بعد من یه بیسیم هم دار اون چیه
دقيق نميدنم كدمو ميگي ولي يه پوينت هست مراحل رد ميكني بهت ميده ..كه اونم فقط براي خريد اينترنتي
براي كنترول فقط گزينه auto fight رو بزن
بيسيم. برايه برايه گروها ست ..من پول كم دارم فلا بعدن تشكيله گروه ميدم بعد ميتونيم15 نفر عضو شن بعد از بيسيم استفاده كنيم
فكنم ميتونيم حرف بزنيم با هم
![]()
من اون بیسیمو از شهر یک اون سرخ پوستای که دارن غذا میپزن گرفتم
به خاطر کمک زیادی که به من کردی یه تشکر ویژاز شما خیلی ممنون از کمک های ک به من کردی
اگه تو بانک پول بزای سود هم بپولت میده یا فقط همون پول پس میده
اون کنترل رو برای زمانی که می خوایم اف شم روشن کننم کار می کنه
یعنی جونم پر می کنه دارم رو هک بازی کار می کنم
یه خبر بد این بازی تا چند وقت دیکه پولی می شه ینی نمیتونیم از همیه امکانات استفاده کنیم لان فقط چیزی که پولیه خرید لول 1 تا 51 به بالا هست
Last edited by AMIRH21; 13-06-2008 at 12:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)