ببخشيد نديدم![]()
آقا دارم ميگم بحث تموم شد يعني كسي تاپيك رو زده تصميمشو گرفت...
ممنون
حالا که داره تموم میشه بذار یه پایان خوب داشته باشه.
لطفا همه به این صفحه سر بزنید:
مقایسه ی حرفه ای این دوتا گوشی از هر لحاظ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظر من نبايد همچين تاپيكياي تموم بشه چرا كه كاربران ديگه اي هم هستن كه يحتمل مردد هستن بين انتخاب اين دو گوشي
بنظر من امكاناتي كه در p1 هستش نظير :
صفحه کلید QWERTY- تاچ اسكرين -سيستم تشخيص دست خط _ اسكن كارت ويزيت - استفاده از كاركردهاي مختلف و تفريحي گوشي به هنگام خاموش بودن و غير فعال بودنFlight Mode - رم بالا وسرعت بالا كه e 90 فقط در اين زمينه مي تونه باش رقابت كنه - ال سي دي بزرگتر- عمر شارژ بيشتر - كار با مستندات آفيس و پي دي ف ريدر - نصب واكمن 3 انتهاي موسيقي و افزايش كيفيت دوربين از 60 درصد تا 90 درصد با هك كردن گوشي و برنامه ساده و راه دست ....... كاربردي تر از امكاناتي كه n 82داره
وقتي به اينترنت دسترسي داره امكانات كي بردو تاچ اسكرين جهت وب گردي و ساير كارهاي نتي هم كاري تر و هم سرم گرم كننده تر از عكاسي( هم وب گردي و هم موسيقي با واكمن 3 كه عالميه)، اس ام اس وايميل چه از نوع تفريحي يا چه از نوع كاري بيشتر از عكاسي وتي وي اوت كاربرد داره( خود من ماها شده كا با گوشيم يه عكس هم نگرفتم ولي روزانه چندين بار جهت كاراي ضروري و تفريحي اس ام اس دادم )در قسمت مدیریت تماس ها، علاوه بر ----- کردن یک تماس دو قابلیت دیگر هم وجود دارد که با P1 امکان پذیر می باشند. مورد اول قابلیت ارسال پیام SMS به همراه یک متن از پیش تعریف شده به کسی است که می خواهید تماس او را رد کنید. مورد دوم نیز قابلیت ذخیره سازی تماس های برگشتی به صورت اتوماتیک دقیقا بعد از زمانی است که تماسی را رد می کنید. حتی می توانید گوشی خود را طوری تنظیم کنید که تماس برگشتی چند دقیقه پس از تماس مورد نظر دریافت شود. - استفاده از مستندات آفيس و كار با فايلهاي پي دي اف با سرعت بالاتر تو وقتاي مرده - مد پرواز براي مكانهاي نظير داخل هواپيما ،جلسات ، كلاسهاي درس و ...كه مجبوري گوشي رو خاموش كني ولي از امكانات اون بي بهره نموني -بالا بودن شارژ كه مثل سوخت ماشين مي مونه كه به دست تو حنا نمي مونه به هنگامي كه كارزيادي از گوشي ميكشي و .....
ضمنا خيلي جاها خوندم كه با استفاده ازH.264 قابليت اتصال به TV رو هم داره
P1i دارای یک GPS (راه یاب) حرفه ای و دقیق است؟
این راه یابی که روی پی1 نصبه حتی با حرف زدن از طریق گوشی راه رو به آدم نشون میده.
فیلم کوتاهی رو در مورد طرز کار این راه یاب که بر روی P1i نصب است رو میتونید از لینک زیر ببینید.
http://youtube.com/watch?v=IXVtc3doLAc
ساير منابع :
Ericsson/P1/Pages/Operation.asکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mous3030; 19-02-2009 at 01:15.
اون مقايسه اي كه دوستمون توي gsm گفت رو به صورت عكس براي دوستاني كه حوصله سر زدن به اين سايت رو ندارن ميزارم
![]()
خوب كه چي اون چيزي مهمه كه يه گوشي چه انتظارهاي ضروري و كاربردي آدمو تامين مي كنه نه آمار وارقام
بين دوربين 3 و 5 مگا پيكسل زياد فاصله نيست ولي نميشه فقدان تاچ اسكرين و كي برد و مد پرواز وعمر باطري و .....رو جبران كرد
ضمن اينكه تفاوت قيمت امكانات ديگه اي رو هم در اختيار ميزاره
به نظر من بجاي p1 ميتونيد G900 بخريد تفاوت قيمت چنداني هم نداره در ضمن امكاناتش از p1 هم بهتره دوربينش 5 مگاپيكسله و تاچ اسكرين تا 8 گيگ رم ساپرت ميكنه و .... قيمتش هم امروز عصر 295 تومن بود
من P1i دارم
کیبرد P1 QWERTY عالیه به همراه صفحش و باتری عالیش الان 5 روزه گوشی رو نزدم شارژ الانم 26 درصد باتری داره ! البته من با N82 کار نکردم !
و
این مقایسه بالا اشتباه زیاد داره :
P1i اکثرا همه ی فرمت های موزیک رو پخش می کنه و من هرچی تا الان ریختم توش پخش کرده.
و
به نظر من اگه به دنبال کیفیت دوربین گوشی هستی مثل من یه دوربین دیجیتال بخر و حالشو ببر !
برای خرید گوشی به امکاناتش نگاه کن نه به دوربینش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی با من موافقه ؟![]()
Last edited by Lamanta; 20-02-2009 at 13:02.
خوب P1i هم 8 گیگ ساپرت می کنه !!!
10 مگا پیکسل هم که باشه فقط سایز عکس تغییر می کنه مهم Cyber Shot بودنشه که نیست !!!![]()
ببين من دو هفته هست n82گرفتم تازه از نمايندگي باهاش كاري نمي كنم 24 شارژ داره تازه سرعتشم پايينه اما دوربينش خوبه در كل با تعريفي كه ازش ميكنن من كه زياد راضي نبودم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)