تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 98

نام تاپيک: سریال مرگ تدریجی یک رویا

آخر فروم باز SCYTHE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    formidable paths

پيش فرض

من رو هم حدود 2-5 دقیقه از سریال رو دیدم، به نظرم مثل بقیه سریال های بی محتوای تلوزیون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من این سریالو ندیده بودم ولی این چند قسمتو که دیدم خوشم اومد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gigawarn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سریال محشریه چه وطر میگین خوب نیست

خیلی جالبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

راستش من این اخرین قسمت رو فقط خوشم اومد که ساناز و ترکان مردند.

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض نقدي بر سريال «مرگ تدريجي يك رويا»

يك منتقد گفت: شخصيت‌پردازي، اشكال اساسي «مرگ تدريجي يك رويا» است چراكه تمام گره‌هاي داستان بابت دنبال روي همه شخصيت‌هاي به ظاهر معقول مجموعه از يك فرد روان‌پريش کاملا واضح و مشخص است.

شاهين امين افزود: از ابتداي سريال،همه‌ي شخصيت‌ها از جمله مارال-خواهر ساناز-متوجه مي‌شوند كه ساناز عظيمي (با بازي ستاره اسكندري) روان‌پريش است. اما او و دوستانش از ساناز پيروي مي‌كنند حتي همسر مارال (با بازي دانيال حكيمي) و خانواده‌اش در مقابل اعمال‌ «ساناز» كاملا منفعل هستند. اين انفعال آزاردهنده و غيرقابل باورهم در کمال تعجب عامل پيش برنده داستان شده است.

سردبير ماهنامه سينماي پويا افزود: البته به نظرم اساسا تصويرشدن چنين شخصيت‌هاي منفي و عجيب و غريبي مانند ساناز در «مرگ تدريجي يك رويا» و «فرخ» «ترانه‌ي مادري»، در خانواده‌هاي معمولي ايراني يا حتي دوستان ساناز از نظر روانشناسي بايد تحليل شود. من واقعا پرسش دارم چنين شخصيت‌هايي چرا در اين حجم در اغلب مجموعه‌هاي تلويزيوني حضور دارند؟

امين افزود: علت به تصويركشيدن شخصيت‌هاي بسيار خبيث در سريال‌هاي ايراني برايم مبهم است. البته نمي‌توان وجود افرادي مانندي ساناز و فرخ را در جامعه‌ي ايران منكر شد. اما تمركز روي چنين اشخاصي باعث مي‌شود، كساني كه با شرايط جامعه آشنا نيستند، با ديدن چنين سريال‌هايي فكر كند كه دوسوم ايرانيان دچار بيماري رواني هستند.

وي با بيان اين‌كه شخصيت‌هاي «مرگ تدريجي يك رويا» حد وسط ندارند، تصريح كرد: شخصيت‌هاي اين سريال يا سفيد سفيد هستند يا تيره‌ي تيره، كه همه‌ي اتفاقات را منفي و برنامه‌ريزي شده مي‌بينند.

امين با اشاره به زوايه‌ي پرداخت به روشنفكران در «مرگ تدريجي يك رويا» اظهار كرد: از فريدون جيراني -كارگردان مرگ تدريجي يك رويا-انتظار بيشتري داشتم. چراكه با ديدن چند قسمت از اين سريال به مرور عصبي شدم . تصوير ارايه شده از فضاي روشنفکري شايد در برخي موارد قابل باور باشد اما عموميت ندارد. آن هم در جايي که روشنفکري به خودي خود اتهام است.

امين درباره‌ي كارگرداني «مرگ تدريجي يك رويا» گفت: كارگرداني و ضرباهنگ اين سريال قابل قبول و احتمالا کشش لازم را براي بيننده ايجاد مي‌کند. علاوه براين معمولا در آثار فريدون جيراني بازي‌هاي قابل قبولي مي‌بينيم.

وي با اشاره به فعاليت كارگردانان سينما در سيما اظهار كرد: اغلب سريال‌ها و فيلم‌هايي تلويزيوني خوب را كارگردان سينما ساخته‌اند كه از جمله‌ي آن‌ها به «روزگار قريب» كيانوش عياري، «راه بي‌پايان» همايون اسعديان و آثار محمدرضا هنرمند مي‌توان اشاره كرد. البته اميدواريم سيما از اين امتياز به گونه‌اي استفاده نكند كه تعطيلي سينما را موجب شود.

امين در پايان گفت: برخي از مسوولان سيما در اظهارات خود برخي فيلم‌هاي سينمايي را به علت نوع پوشش از سيما غيرقابل پخش مي‌دانند، اما عجيب آن که صداوسيما با همان سينماگران همكاري مي‌كند.

6. این کاربر از دل تنگم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض معماری که در دبی زندگی می کند / گفت و گو با سامیه لک ' مارال' مرگ تدریجی یک رویا

حتما سریال " مرگ یک تدریجی یک رویا " را دیده اید. داستان اين سريال مضموني اجتماعي دارد و شخصيت اصلي آن زني به نام «مارال» مي‌‌باشد كه با چاپ رمان خود به نام «گيتي» به شهرتي مي‌‌رسد كه زندگي‌اش را تحت‌الشعاع قرار مي‌‌دهد. اين نقش را «ساميه لك» بازي مي‌‌كند؛ كسي كه براي اولين بار مقابل دوربين ظاهر شد. آن هم دوربين فريدون جيراني.او در اين مجموعه نقش محوري مجموعه را بازي مي‌‌كند و روبه‌روي او دانيال حكيمي نقش ايفا مي‌‌كند. از ديگر بازيكنان اين مجموعه بايد به ستاره اسكندري، هوشنگ توكلي، فريده سپاه‌منصور، مائده طهماسبي، مهسا كرامتي، شيوا خنياگر، نيلوفر محمودي، هايده حائري و... اشاره كرد. اما بازي ساميه لك به عنوان اولين تجربه در كاري 26 قسمتي باعث شد به سراغ اين بازيگر جوان برويم و بيشتر با او آشنا شويم. بازيگري كه تا امروز نقش مارال را به خوبي ايفا كرد.

متولد چه سالي هستيد؟

خرداد سال 1359 به دنيا آمدم. ساميه لک

چند خواهر و برادر داريد؟

يك خواهر دارم كه چند سالي از من كوچكتر است هر چند كه ما به لحاظ اخلاقي با هم بسيار متفاوت هستيم اما به هم بسيار وابسته و علاقه‌منديم، من و خواهرم در امارات تحصيل مي‌كنيم.

ساميه لك دوست دارد در زندگي شخصي‌اش به چه چيزي برسد؟

آرامش و خوشبختي...

وقتي براي اولين بار تصويرت را در تلويزيون ديدي چه احساسي داشتي؟

راستش را بخواهيد من با خودم حسابي كلنجار رفتم كه نبايد از خودم موقع ديدن تصوير انتقاد زيادي داشته باشم، چون اين سريال اولين تجربه بازيگري من بود و من براي اولين بار بود كه حضور در جلوي دوربين را تجربه مي‌كردم. به همين خاطر وقتي تصويرم را ديدم برعكس خيلي‌ها از كار و تصويرم بدم نيامد.

عكس‌العمل خانواده‌تان چه بود؟

آنها بسيار خوشحال شدند و به من تبريك گفتند.

اوقات فراغتتان را چه كار مي‌كنيد؟

ورزش مي‌كنم... فيلم مي‌بينم و ساز مي‌زنم.

از بين بازيگران جوان بازي چه كسي را مي‌پسنديد؟

از بين خانم‌ها بازي گلشيفته فراهاني را دوست دارم و از آقايان هم بهرام رادان را مي‌پسندم.

خصوصيات بارز ساميه لك چيست؟

اين‌ كه همه آدم‌ها را دوست دارم و تا به حال بد كسي را نخواستم و دلم نمي‌خواهد دل كسي را بشكنم.

چند سال است خارج از ايران زندگي مي‌كنيد؟

حدود شش سالي مي‌شود كه در كشور امارات زندگي مي‌كنم.

چرا به اين كشور رفتيد؟

براي ادامه تحصيل به دبي رفتم و در رشته مهندسي معماري در آن كشور مشغول به تحصيل شدم.

از زندگي در آن كشور راضي هستيد؟

بله، امارات كشور بسيار آرامي است، از طرفي به ايران بسيار نزديك و هر وقت كه اراده كنم مي‌توانم راحت به ايران بيايم.

زندگي به تنهايي و دور از خانواده برايتان سخت نيست؟

سخت هست ولي اين سختي باعث شد كه من درس‌هاي زيادي بگيرم و روحيه و ريسك‌پذيري و استقلال‌طلبي در من بيشتر شود.

شنيديم به واسطه يكي از دوستان فريدون جيراني براي اين كار معرفي شديد، تست داديد و در نهايت انتخاب شديد؟

بله، اين در حالي بود كه بازيگري براي من هيچ وقت دغدغه نبود، من به بازيگري فكر مي‌كردم منتهي همان طور كه ممكن است بسياري از آدم‌ها به آن فكر كنند.

شما در بدو ورودتان به عالم بازيگري بسيار خوش‌شانس بوديد و با كارگردان بزرگي كارتان را آغاز كرديد؟ كارگرداني كه به كشف استعدادهاي ناشناخته مشهور است؟

بله، من حتي قبل از اين ‌كه با آقاي جيراني كار كنم علاقه زيادي به نوع كارها و تفكراتشان داشتم، هميشه نوشته‌ها و مقالاتشان را دنبال مي‌كردم شايد دليل اصلي‌اش آن بود كه پدرم علاقه زيادي به سينما و كارهاي آقاي جيراني داشت و از سال‌هاي دور مطالب و نوشته‌ها و فيلم‌هاي ايشان را دنبال مي‌كرد و همين مسئله سبب شد تا من هم با تفكرات فريدون جيراني از همان سال‌ها آشنا شوم.

نمي‌ترسيديد در مقابل اين همه بازيگرحرفه‌اي بازيتان اصلا به چشم نيايد؟

نه... چون بازيگران مقابل من همگي مي‌‌دانستند كه من نابازيگر هستم، به همين خاطر توقع زيادي از من نداشتند در عين حال به من كمك مي‌كردند تا بتوانم بازي بهتري را ارائه بدهم.

براي رسيدن به اين نقش با چه كسي مشورت كرديد؟

سعي كردم با آقاي جيراني راجع به شخصيت مارال، نوع تفكر و دغدغه‌هايش حرف بزنم و به نقطه‌نظرهاي مشترك برسيم اين مشورت به من كمك زيادي براي نزديك شدن به مارال كرد.

قصد داريد از اين به بعد بازيگري را به طور حرفه‌اي دنبال كنيد يا...؟

اگر كار خوبي به من پيشنهاد شود چرا كه نه... بازيگري حرفه‌اي است كه به تو اجازه مي‌دهد جاي خيلي‌ها قرار بگيري، اتفاقي كه در شرايط عادي در زندگي‌ات نمي‌افتد، در هر حال من هميشه از خدا مي‌خواهم آن چيزي را به من بدهد كه لياقتش را دارم. مطمئن باشيد اگر لياقتش را داشته باشم و به صلاحم باشد در اين حرفه مي‌مانم.

از مارال چه چيزي در شما به عنوان يادگاري ماند؟

اين‌كه مي‌توانم به ديگران هم تكيه كنم، قبلا هميشه فكر مي‌كردم بايد همه كارها را به تنهايي انجام دهم اما الان دوست دارم در بعضي از جاهاي زندگي به كسي تكيه كنم.

ساميه لك بعد از حضور در اين سريال چه تغييري كرد؟

يك مقدار اعتمادم را نسبت به ديگران از دست دادم.

8. 2 کاربر از دل تنگم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سریالی حرض در آر!
    آخه یه بشر تا چه حد می تونه خنگ باشه؟

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

مارال هر قسمت داره بدتر و بدتر میشه! من که تاحالا همچین خواهر بی احساسی ندیدم!
    کسی را دیدین بعد مرگ عزیزهاش انقد بی تفاوت باشه! اول مادر و بعد خواهر
    اولا باز بهتر بازی میکرد...
    به نظر من ساناز خیلی خوب بود..خیلی!
    ولی مارال...انشاالله تو کارهای بدیش موفق تر باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من به کول از این سه قسمت اخر فیلم خوشم اومده . نمی دونم چرا ولی خیلی خوب بازی کردند. (از نظر قسمتهای تو ایران).امیدوارم فیلم تو همین ترکیه تموم بشه.

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مگه فیلم تموم شد؟؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •