این گوشی سیستم عامل نداره؟
ولی واقعا سامسونگ در حال حاضر با این طراحی های فوق مدرن و امکانات خارق العاده هیچ چیز از نوکیا کم نداره.
سونی اریکسون هم که از اول تو گود رقابت با اینها نبود ....!!!!!!![]()
این گوشی سیستم عامل نداره؟
ولی واقعا سامسونگ در حال حاضر با این طراحی های فوق مدرن و امکانات خارق العاده هیچ چیز از نوکیا کم نداره.
سونی اریکسون هم که از اول تو گود رقابت با اینها نبود ....!!!!!!![]()
نه ، سیستم عامل نداره............ همون جاوا ، که هنوز نفهمیدیم سیستم عامله...... یا مفسر....... باید بش گفت.نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازت خوشان ، آمد............نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
؛ بچه کجایی..............؟؟؟!!!
![]()
مخلص شما هستیم...
ما یک زمانی بچه محل اطراف نوکیا بودیم که هم اکنون هم هستیم.
اما به نظر میرسه با کولاک سامسونگ و این گوشی های زیبا به محله ی سامسونگ کوچ کنیم و دیگر هم بیرون نیاییم !!!!!
البته نه این گوشی. من میخوام Omnia بگیرم...
فامیلمون خریده.باهاش کار کردم.3.5 که داره.صداش واقعا بلنده.هم تو اسپیکر هم هدفون.البته ازمال من کم میاره
i450 (صدا+صفحه+سیستم عامل)
خوبه که فامیلی رفتین تو کار سامسونگ . مخصوصا که آی 450 خوراک صدا .
آخرین قیمت بدون گارانتی چند هست ؟
تم میشه روش ریخت و با برنامهای جاوا مشکلی نداره ؟
ممنون
Last edited by shahramcat; 30-07-2008 at 15:12.
بچه ها كسي اف 400 داره ؟ مثل آي 450 تنظيمات اكولايز دستي داره يا فقط pop jazz class و .... داره ؟
آره من هم میخوام بدون اف400 بهتره یا آی 450
اونطوری که من با اف 400 کار کردم همون پلیر یو 600 روش بود . حالا شک دارم که تنظیم دستی اکولایزر هم داشته باشه . ولی آی 450 و مطمئنم که داره . البته به نظرم باید بیخیال موسیقی بشین . نه اینکه بی خیالش بیشینا ولی صدا رو توی اسپیکر گوشی باید بیخیال بشین . من جای این آقا بودم آی 550 پیدا میکردم و میخوریدم .یا جی 810 . چون صدا توی هدفون این گوشیا عالیه
نه عزیزم i450 تنظیم دستی اکولایزر نداره ولی 15-16 تا اکولایزر روش داره که deafult از همه بهتره چون
deafult=ICEpower® Technology by Bang & Olufsen
F400 تم نمیخوره(از لحاظ ساپورت نرم افزاری مثل یو600 هستشالبته موزیکش قویه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)