تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 13 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 125

نام تاپيک: Killzone 2

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

خب ما نيز اين بازي انجام داديم و فقط ميتونم بگم يه FPS فوق العاده زيبا و هيجان انگيز با گرافيك بسيار عالي كه ميتونه يه تجربه ي كم نظير براي همه باشه !!! بازي گرافيك بسيار خوبي داره !!! انفجار ها فوق العاده خوب طراحي شدند !!! گرافيك و جزئيات اسلحه ها فوق العاده بالا هستش !!! هوش مصنوعيه Helghast ها بسيار بالا هستش !!! البته بستگي به Difficulty داره كه شما انتخاب ميكنين !!! من كه بازي رو با درجه ي Veteran شروع كردم واقعا هوش مصنوعيه بالايي دارن به طوري كه در بعضي مواقع شما رو حسابي غافل گير ميكنن !!! مثلا به سرعت پخش ميشن و يا شمارو به زيباييه هر چه تمام تر دور ميزنند !!!يا وقتي شما Grenade به سمتشون پرتاب ميكنين به سرعت از اون منطقه دور ميشوند :ي !!! فضاي بازي بسيار خوب طراحي شده و حس يه جنگ تمام عيار رو به شما القا ميكنه !!!نكته اي كه براي من جاي تعجب داشت اين بود كه آب در اين بازي به هيچ وجه نميتونه با آبي كه در بازيه GeOW2 بود رقابت كنه !!! نميدونم چند نفر با من هم عقيده هستند !!! يعني ميتونم بگم بازيه GeOW2 يه كار به ياد ماندني انجام داد با اون طراحي بسيار زيبا و چشم نواز آب !!! و يه چيز ديگه هم بود كه بازي در تاريكي گرافيك بهتري نسبت به روشنائي داره !!! حالا نميدونم مشكل از كجاس !!! صدا گذاريه بازي هم واقعا عالي كار شده و در بالاتر رفتن هيجان بازي بسيار تاثير داره !!! در كل ميتونم بگم يكي از عناوين به ياد ماندنيه PS3 و دنياي كنسول ها خواهد بود !!! واقعا ارزش بازي كردن داره !!! حالا نميدوم ارزش 68 تومن پول بي زبون رو داشت يا نه ولي خب آدم يه وقتايي دوست داره تمام بازي هارو تجربه كنه !!! من الان تو اون دوران به سر ميبرم !!!من تو اين يه مرحله اي كه بازي كردم واقعا لذت بردم از بازي !!! يكي از بهترين FPSهاي عمرم هستش !!! يه نكته ي جالب كه در بازي هستش اينه كه شما ميتونين به صورت Offline با Botها بازي كنين !!! يعني همون modeهاي onlineرو offline بازي كنين !!! يعني دقيقا مثل بازيه GeOW2 كه من يكي خيلي خوشحال شدم ازين بابت !!! و اينكه با اين دسته ي SIXAXIS هم كارهاي جالبي ميشه انجام داد !!! :ي در ضمن بازي از تخريب پذيريه بسيار خوبي برخوردار هستش !!! در همون اول بازي شما بايد پلي رو منفجر كنين كه واقعا من محو تخريب پذيريه فوق العاده بالاي اون شدم !!! :ي يا يه جا ساختماني يوهو ميريزه پايين !!!
    Last edited by resident_evil; 07-04-2009 at 13:40.

2. 8 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به به شماهم؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

بله !!! ما هم!!!
    عشق به كنسول مارو كشته !!!

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

خب دوستان من يادم رفت ديشب از نور پردازيه فوق العاده ي بازي بگم براتون !!! نور خورشيد واقعا به طور بسيار زيبايي منعكس ميشه از لا به لاي ديوارها و سقف خانه ها !!! ديگه قدرت كنسول بيد ديگه چه كنيم !!! :ي
    جاتون خالي يه سر رفتم Online بازي حتي يه كوچولو هم لگ نداشت !!! واقعا شگفت زده شديم !!!

6. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خب دوستان من يادم رفت ديشب از نور پردازيه فوق العاده ي بازي بگم براتون !!! نور خورشيد واقعا به طور بسيار زيبايي منعكس ميشه از لا به لاي ديوارها و سقف خانه ها !!! ديگه قدرت كنسول بيد ديگه چه كنيم !!! :ي
    جاتون خالي يه سر رفتم online بازي حتي يه كوچولو هم لگ نداشت !!! واقعا شگفت زده شديم !!!
    بودجه نیست وگرنه ماهم داریم میمیریم . کرج 75 میفروشن با تخفیف . . .!!

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

خوشبختانه این بازی رو به زودی انجام میدم و اگه فرصت شد، نقد مفصلی هم مینویسم براش..

9. این کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ای نوید نامرد جای ما را هم خالی کن
    ولی اون چیزی که قبلا دیدم افکت آتش بسیار ضایع طراحی شده بود اون چی جوره توی بازی نوید؟منظور آتشش خوب هست ها ولی توی ذوق میزد اون چه جوریاست!!

11. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ای نوید نامرد جای ما را هم خالی کن
    ولی اون چیزی که قبلا دیدم افکت آتش بسیار ضایع طراحی شده بود اون چی جوره توی بازی نوید؟منظور آتشش خوب هست ها ولی توی ذوق میزد اون چه جوریاست!!
    آتيش انفجار ها فوق العادس ولي وقتي ميري يه جايي كه آتيش گرفته از قبل چندان جالب طراحي نشده !!!
    و همون طور كه گفتم آب رو در بازي بسيار بد درست كردن نميدونم چرا !!! ولي يه فضاي فوق العاده داره !!! بسيار سنگينه فضاش :ي !!! همه جا پر از دود !!! الان مرحله ي 5 بازي Salumon Bridge بايد از يه پل رد شيم بريم اونورش همين جوري Helghast از در و ديوار ميريزه همه با نارنجك انداز !!! يه وضعيتيه كه بيا و ببين ... خلاصه ايشالا خدا قسمت همه كنه كه اين بازي رو تجربه كنن !!!

13. 3 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقاي مسعود كينگ عكس هاي پست اول رو كلا پاك كن متاسفانه نه ميتونم pm بدم نه gp چون اين امكان برام نيست وگرنه اين رو اينجا مطرح نميكردم. يه نگاهي بهشون بكن

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

بريم اونورش همين جوري helghast از در و ديوار ميريزه همه با نارنجك انداز !!! يه وضعيتيه كه بيا و ببين ... خلاصه ايشالا خدا قسمت همه كنه كه اين بازي رو تجربه كنن !!!
    ايشالا !!!
    من هرچي تريلر از اين بازي ديدم هلگاست رو برتر از انسان به تصوير كشوندن بر خلاف بازي هاي ديگه
    واقعا اينطوريه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •