اوه ، بیگیر منو...
ما که تموم کردیم
.gif)
(ولی مثل اینکه بعضی ها دوست ندارن)!!!اومدی یه چیز بگی مثلا
.gif)
؟!
اصلا بعضی ها دوست دارن بحث های علمی کنن!به قول یه ضرب المثل که می گه : ما از پوستین دست کشیدیم ، پوستین ولمون نمی کنه...
من دلیل منطقی میارم شما هم بیارین!
بحث رو ادامه بدیم...
اینا رو از "جی اس ام" براتوین کپی کردم اینجا :
-اندازه ی بزرگ
-صفحه کلید نامناسب
-تنها ازسه باند فرکانس پشتیبانی می کند
-صفحه نمایش زیر نور آفتاب نا خواناست
-زوم اپتیکال کیفیت عکس را به طور چشمگیری کاهش می دهد(عجب دوربین فوق العاده ای داره)!
اینا یه سری از معایبشن...
==============================
آها اینم جالب بود ، این آقای سامسونگ می گفت فقط نوکیا از پلاستیک استفاده می کنه و عشق پلاستیک داره :
بر خلاف G800 که دارای پوشش پلاستیکی است...
(نظرتون رو جلب می کنم به
"سیراکو گلد" نوکیا تا بدونین فلز یعنی چی...)
دوباره در مورد صفحه کلید :
صفحه کلید
به نظر می رسد کلید ها سخت و محکم هستند و وقتی از کلید های 5 و 8 که در داخل کاور فلزی قرار گرفته اند استفاده کنید این شکل به خوبی احساس می شود فشار دادن این کلید ها سخت است و امکان اشتباه در آن زیاد است...
این بسی جالب بود :
باتری
باتری G810 از نوع لیتیومی و با ظرفیت 1200 mAh است که تا 250 ساعت در حالت آماده به کار و 5/ 2ساعت مکالمه مداوم دوام می آورد .
اینم برای کسایی بود که یه مدت شایعه کرده بودن می گفتن باتریش تا 17 روز دووم میاره!!!
اینم جی پی اسش :
استفاده از GPS باتری بسیاری مصرف می کند و در حالت استفاده از GPS می توان تا 5/ 2ساعت شارژ داشت .
این چقدر جالبه :
کار با نرم افزار GPS این گوشی ساده نیست علاوه بر این نسخه نصب شده روی گوشی یک نسخه موقتی دو هفته ای است .
همچنین هنگام باز شدن برنامه نرم افزار به جستجوی ماهواره می پردازد . و تا زمانیکه موقیعت جغرافیایی شما را پیدا نکند کاری نمی توانید انجام دهید .
و در آخر :
نکته مهم اینجاست که این عملیات انرژی زیادی مصرف می کند بطوریکه با استفاده مداوم از آن بیشتر از 2 ساعت شارژ نمی توانید داشته باشید .
کی گفته بود تا 8گیگ می کشه؟؟؟
حافظه
G810 دارای 130 مگابایت حافظه داخلی است که در اختیار کاربر قرار می گیرد و 84 مگابایت نیز RAM دارد .(کی بود گفته بود 120 مگ داره و قابل رقابت با ان95 8گیگ و ان96؟؟؟ولش ، فک کنم شایعه بوده)همچنین امکان استفاده از کارت Micro SD تا 2 گیگابایت وجود دارد .
آخرین مورد از جی اس ام :
در واقع می توان G810 را رقیب اصلی N95 دانست (نه 8گیگ و ان96) اما متأسفانه کمی دیر به بازار آمد و این رقابت دیگر معنایی ندارد !!
دیگه چی می گین؟!
حالا بازم بگین رقیب نوکیا ان95 8گیگ و ان96...
قانع نشدین؟؟؟