اون اطلاعات به نظر من هم درست نیست.چون اصلا سیمبیان نیازی به چنین cpu نداره.اگر باشه که خیلی راحت میشه روش ویندوز موبایل ریخت.
در مورد فیلم برداریش هم من امیدوارم که این دفعه دیگه سونی اریکسون کوتاه بیاد و یکم ارتقاء توی این ضمینه بده
اون اطلاعات به نظر من هم درست نیست.چون اصلا سیمبیان نیازی به چنین cpu نداره.اگر باشه که خیلی راحت میشه روش ویندوز موبایل ریخت.
در مورد فیلم برداریش هم من امیدوارم که این دفعه دیگه سونی اریکسون کوتاه بیاد و یکم ارتقاء توی این ضمینه بده
منم موافقم واسه یه گوشی 5 مگا پیکسلی ضعیفه !
داشتن کی بود مانند کار کردن !
راستی معلوم نشده کی میاد بازار ؟
جالبه
راجب همه چي بحث شده به غير از موضوع تاپيك
زمان معرفی تا آخر همین ماه میلادی هست و زمان ورود به بازار هم ماه سپتامبر هست.
اطلاعات دقیق تر در مورد گوشی P5 برگرفته شده از سایت تحقیقاتی موبایل وابسته به کشور سوئد.
گوشی پی5 دارای 360 MHz سرعت پروسه خواهد بود.
دوربین 5 مگاپیکسلی با فلش معمولی.
LCD این گوشی نیز 2.8 اینچ است.
رزولیشن این گوشی فعلا معلوم نیست چنده اما با احتمالی که این سایت در موردش داده و با توجه به پروسه قویتر و
ال سی دی بزرگتر میشه گفت رزولیشن این گوشی میتونه 480*640 باشه اما رزولیشن 240*320 را هم گفته که
میتونه داشته باشه.
منبع.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سایت از وبلاگ رسمی سونی معتبر تره ؟؟؟
معمولا همیشه سایت ها اعتبارشون از وبلاگ ها بیشتره. حالا کدوم یک از این 2 تا اعتبارشون بیشتره رو من نمیدونم
چون تا حالا 5 الی 6 تا وبلاگ وجود داره که همه شون هم به اسم وبلاگ سونی اریکسون ثبت شدند و همه شون هم
در قسمت در باره ما نوشته شده وبلاگ غیر رسمی سونی اریکسون.
حالا با توجه به اینکه وبلاگ غیر رسمی در سایت قید شده باز هم میشه اعتبارش رو با یک سایت رسمی تحقیقاتی
مقایسه کرد یا نه کار درستیه؟
من شخصا اعبار این سایتی که معرفی کردم رو تایید میکنم چون یکی از سایت هایی است که نزدیک به 2 ساله که در
فاوریت مرورگر من اد شده اما اعتبار وبلاگ های غیر رسمی رو که به اسم سونی اریکسون مطالب رو مینویسند رو
شخصا قبول ندارم.
حالا منظور شما کدام یک از وبلاگ هایی است که به اسم وبلاگ سونی اریکسون ثبت شدند؟ لینکشو لطفا قرار بدید.
اگر اینطور باشه عالی هست.طلاعات دقیق تر در مورد گوشی P5 برگرفته شده از سایت تحقیقاتی موبایل وابسته به کشور سوئد.
گوشی پی5 دارای 360 MHz سرعت پروسه خواهد بود.
دوربین 5 مگاپیکسلی با فلش معمولی.
LCD این گوشی نیز 2.8 اینچ است.
رزولیشن این گوشی فعلا معلوم نیست چنده اما با احتمالی که این سایت در موردش داده و با توجه به پروسه قویتر و
ال سی دی بزرگتر میشه گفت رزولیشن این گوشی میتونه 480*640 باشه اما رزولیشن 240*320 را هم گفته که
میتونه داشته باشه.
متاسفانه حرف هیچ کدام از منابعی که تا به امروز در مورد سرعت پروسه این گوشی مطالبی رو نوشته بودند
صحیح نیود. توضیحات لازم نیست من چند تا عکس جدید رو که از گوشی P5 که در اصل اسم گوشی P200
است رو میزارم تا خودتون اطلاعات دقیق تر رو از روی عکس های گذاشته شده متوجه بشید.
P200 دارای فوکوس نقطه ای است و سی پی یو این گوشی 208 Mhz است.
برای دیدن عکس های بیشتر میتونید به لینک زیر مراجعه بکنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)