البته اينو هم بگم اين تريلر چيز زيادي از بازي نشون نميده!![]()
البته اينو هم بگم اين تريلر چيز زيادي از بازي نشون نميده!![]()
خوب منم همینو بگم.شما خیلی کف کرده بودی.من گفتم الان 20 دقیقه می خواد بازیو نشون میده.اونم چه بازی ای!!
اسکرین شات های جدید:
لوکیشن ها بسیار زیبا و جذابن!!!
آدم متحیر میشه از این همه جزییات و مخصوصا جلوهای آتش و انفجار این بازی
سلام
من اسکرین شاتهای بازی را دیدم به نظرتون کنسول ها می تونن با این کیفیت بازی را اجرا کنند ولی من فکر میکنم اینا مال نسخه Pc هستند
ممنون حسين جان عالي بودن واقعا آدم متحير ميشه![]()
وای خدای من این بازی هست یا فیلم سینمایی خیلی خیلی توپه عالی هست ..
چن سوال دارم خدمتون:
1:این بازی گفته بودن که مخصوص پی سی هست چطور برای کنسول ها هم زدنش؟
2:تو پی سی چه سیستمی میخواد با این اوضاع که ما دیدیم باید سیستم رو کلا عوضش کرد...
3:کی قراره ایشالا این بازی بیاد بازار ؟نمیدونم چرا تابستونا هیچ بازی نمیاد حال برعکس هرچه بازی هست تو موقع امتحانات میاد و وقتی دانشگاه شروع میشه میاد؟
4:و سوال بس مهم بنده که لطفآ جواب بدین:
بنده سری قبل بازی رو خیلی دوسش داشتم تا جایی که اون موجودات چندش اورد ظاهر شدن که حالم گرفته شد خیلی بازی رو مضحک میکرد حالم از اونا بهم میخورد ایشالا ایشلا که تو این سری از اون تخیلی های نحس خبری نیس ها؟
و اخرین سوال اینکه این بازی باز تو جزیره اتفاق میفته یانه؟
سلام عزیز
والا تا بازی نیاد نمیشه دقیق گفت ولی همین اسکرین شات ها برای نسخه های PS3 و X360 هم منتشر شدن
سلام احمد جان
1-آره ولی بعد تصمیمشون عوض شد...
2-آره خب مسلما سیستم بالای می خواد ولی هنوز اعلام نشده
3-سه ماهه سوم 2008 تاریخیه که برای ریلیز رسمی بازی در نظر گرفته شده. میشه تابستون
4-نه به نظر نمیرسه خبری از موجودات عجیب و فانتزی باشه و همچنین جزیره به اون شکلی که در 1 بود.
فیشر جان ممنون بابت اینکه پاسخ دادی خیلی خوبی پسر........
میگم این بازی هم دموش میاد مثل کرایسس؟
Ubisoft برای بعضی از بازی ها تا به حال اقدام به انتشار Demo کرده و نمیشه که دقیقا گفت قبل از انتشار رسمی بازی, Demo منتشر میشه یا نه.
البته نسخه ی pc ش Q3 2008 منتشر میشه.هنوز تاریخ عرضه ی نسخه های کنسولی معلوم نیست اما گفته شده که اندکی بعد از نسخه ی pc منتشر خواهند شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)