این رفیقمون (نوید - نویسنده ویروس)، خیلی خشنه
تا الان به کدش نگاه نکرده بودم
این پدر فایل ها رو در میاره!!!
این رفیقمون (نوید - نویسنده ویروس)، خیلی خشنه
تا الان به کدش نگاه نکرده بودم
این پدر فایل ها رو در میاره!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی چی؟
خوب بهتر توضیح بده که چه میشه؟ چه میکنه؟
با این:
که این رو می سازن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که نمی دونم دقیقاً چیه. ولی توی اکسپلویت های IE دیدمش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا اگر هر کدوم از اینها رو بهش بدی:
به ترتیب آبجکت دسترسی به فایلها و شل (کامند لاین) و رجیستری رو بهت میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و با این ترتیب می تونه دسترسی به کل سیستمت داشته باشه
اون عدد های بزرگ هم هر کدوم 1 فایل ویروسی هستند که به صورت شماره ASCII شون ذخیره شده و میاد اینها رو تبدیل می کنه به فایل درست و حسابی و بعد ذخیره می کنه و در Startup قرار میده
این وسط اون filevbs1 وظیفه داره اسکریپتی رو درست کنه که به ته تمام فایل های html ت این کد رو دوباره اضافه کنه
این میاد ID های Yahoo Messenger که باهاشون چت کردی رو در میاره و بهشون می گه که بیاین فلان سایت غیر اخلاقی رو ببینید، که با دیدن اون سایت، اونها هم ویروس می گیرند
اسم هاش رو هم Kernel و systemv و microsoft windows و ... گذاشته که شک نکنی (عجب آدمیه!)
جالب بود متشکریم![]()
سلام.
آیا در php برنامه نویسی برای حسابداری میشه کرد/؟ مثلا میان در دلفی مینویسن بیان بجاش با php بنویسن php بهتره واسه این کار یا asp.net ?
شدنش که میشه ولی من نمی دونم دقیقاً منظورت از حساب داری چجور کار هاییه.
بین asp.net و php هم نمی دونم
احتمالاً حجم کار با asp.net کمتره ولی روی هاست های پولی جواب میده
و با php حجم کار بیشتره ولی هر جا ببریش جواب میده
یعنی اینکه با asp.net :ار سبک تر در میاد؟؟ یا با php ؟؟
واسه سرعت کار رو دارم میگم
ASP.net به خاطر اینکه IDE فوق العاده ای مثل VS داره ولی PHP نوچ . در مورد کارایی ولی تو کارهایی که ما میکنیم و کارهای عادی اصلا فرقی ندارن واقعا هر کاری بشه با PHP (مخصوصا 5 ) بشه کرد با ASP.net هم میشه ولی تو کارهای بزرگتر شاید ASP.net یکمی بچربه البته تو کراهای خیلی بزرگتر کلا همیشه Java استفاده میشه .
شما مشخصه کد ASP نزدی تا حالا کجا لقمه امادست .همون طور که dogtag گفتش
asp.net یه لقمه ی آمادست
ولی php نه دردسرش بیشتره و برنامه نویست میکنه
من که از php بیشتر خوشم میاد
هرکی یه جور برداشت میکنه ! از نظر من Asp.net زبون آسونیه اما Vb.net , C# , J# , Delphi.net زبونهای سختین ( زبون هایی که باهاش asp.net مینویسن) ! دراگ و دراپ واست نهایتا Asp.net بنویسه یا یکم از کارای تکراری رو کم کنه دیگه کل برنامه رو برات نمینویسه ! مسیح تو #C نوشتی الان میفهمی چی میگم اما لطفا دوستانی که تا حالا حتی کد Asp.net رو تا حالا نديدن از رو شنيده ها نظر ندن !
[] اين وسط منظورت از جاوا همون خدا بيامرز jsp ه !
اين وسط منظورت از جاوا همون خدا بيامرز jsp ه !
خیلی جالب بود
جداً من که نفهمیدم کی از java استفاده می کنند
ولی در کل باید اتفاده کنید تا بفهمید
این #C یه سری آبجکت و کلاس داره که اگر بخوای همشون رو یاد بگیری پیر میشی
واقعاً چیز کاملیه
امکان برنامه ریزی و گسترش هم داره
ولی (آروم می گم که نیما نشنوهبرای وب فقط از PHP استفاده کنید
منظورم اینه که کارهایی که بینشون مشترک ه رو با PHP انجام بدی بهتره
حرفه ای که شد و PHP خواست کم بیاری می تونید برید تو کار asp.net
واسه سرعت هم چون میشه asp.net رو کامپایل شده آپلود کرد، سرعت بیشتر میشه چون دیگه خط به خط نمیاد اشکال زدایی کنه و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)