سلام . نگفتيد كجا imei رو وارد كنيم تا برامون ساين رو حل كنيد .ممنون ميشم يه توضيح بديد.
سلام . نگفتيد كجا imei رو وارد كنيم تا برامون ساين رو حل كنيد .ممنون ميشم يه توضيح بديد.
عزیز اگه می خواید فایل cer و key سفرش بدید برید به این تاپیک:
اگرم می خواید توسط روش هک گوشی برنامه نصب کنید برید به پست 1 و 3 همین تاپیک و در عرض 5 دقیقه این مشکل ساین را خودتون حل کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضیحات پست 1 و 3 کامل هست یک بار بخونید متوجه میشید.
Last edited by amini_bio; 07-07-2008 at 14:51.
سلام
آقا اون نرم افزار مربوط به ساین کردن که در صفحه ی اول گزاشتی نمیتونم از rapid دانلودش کنم اگه بشه یه جا دیگه آپ کنین ممنون میشم
مر30
عزیز من جای دیگه ای بلد نیستم.
شما کدوم نرم افزار را می خوایدد؟
به من پیغام خصوصی بدید آدرس ایمیلتون را تدا براتون میل کنم.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
یک سوال داشتم در مورد اینکه اگر برنامه ای را Sign کنیم آیا باز هم احتیاج به کرک کردنش هست یا خیر؟
یا اینکه باید حتما" بعد از Sign کردن کرک هم بشود تا بتوان از آن بصورت رجیستر شده یا فول ورژن استفاده کرد یا خیر؟
ممنون میشم اگه منو بیشتر راهنمایی کنید.
پیشاپیش متشکرم از توضیحات کاملتون.![]()
دوست عزیز سیستم S60 V3 از یک امنیت برخورداره که فایل هایی که اعتبار قانونی ندارند(ساین نشده هستند) رو نصب نمی کنه . با ای کار ویروس هایی که توسط برنامه نویسان غیر قانونی نوشته شدند و ثبت نشدند نصب نمی کنه و سیست ویروسی نمی شه.اما کرکر ها برای اینکه یه برنامه رو کرک کنن مجبورن سورس برنامه رو باز کنن و با این کار اعتبار برنامه از بین می ره و ساین نشده می شه. یعنی اکثر برنامه های کرک شده نیاز یه ساین کردن دارن تا نصب بشن. بنلابر این هر برنامه ای رو ساین کنیم به این معنی نیست که کرکش کردیم.اول کرکش می کنن گروه های معتبر مثل Binpda بعد ما وقتی می خایم نصبش کنیم ساینش می کنیم.
خیلی ممنون![]()
خیلی خیلی عالی بود.
6120 رو با روش BinPDA هک کردم. بعدش هم InstallServer.exe رو کپی کردم. راحت نصب شد! الان هم نرم افزار های ساین نشده رو اجرا می کنه!!
سلام دوست عزیز .
من میخوام از برنامه استفاده کنم ولی فکر کنم لینکش خرابه یا ...
در هر صورت من نتونستم دانلودش کنم اگه میشه یه جا دیگه آپلودش کن لطفا .
ممنون میشم.
با تشکر.![]()
لینک مشکل نداره دوست عزیز.
جالبه من چندین ماه هست که دیگه خودم برنامه ای ساین نکردم!!
چون این روش های هک واقعا کار را آسون کردند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)