چرا لينك كتابهات كار نمي كنن.ميشه دوباره بزار
چرا لينك كتابهات كار نمي كنن.ميشه دوباره بزار
آقا رضا عاليه
اما من نميتونم اجراش کنم
اين ارور رو ميده
سرعتم هم خيلي کمه يک ساعت و نيم طول کشيد تا دانلود بشه
آخرشم اين طوري خورد تو ذوقم
آي من گريه
بالاه موفق شدم اين برنامه ي جالب رو دانلود، نصب و اجرا کنم (ممنون از اقا رضا )
برنامه ي خيلي به درد بخوريه
مخصوصا برا من که با اي بوک حال نميکنم
من بعد موبايل بوک رو بچسب
اينم اولين کتابي که برا خودم تبديل کردم تا بخونمش
برا شما هم ميذارم
عارفي در پاريس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف كنيد دوباره كتابها را اپلود كنيد.لينكها كار نميكنن
البته بايد به عرض برسونم اين برنامه همچي زيادم زبان فارسي رو ساپورت نمي کنه هااااااااااااا
قسمت اصلي برنامه يعني Flowed که اسکرول افقي رو حذف ميکنه تا راحتتر خونده بشه در مورد حروف فارسي درست کار نميکنه
کسي راه حلي برا اين مشکل نداره؟
اينم يه کتاب جديد
شاه سياه پوش
از اقاي هوشنگ گلشيري
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز من تا حالا چندين كتاب باهاش كانورت كردم و هيچ مشكلي در فونت فارسي نداشته، فكر كنم ايراد از فارسي ساز ويندوزتون باشه.
سلام
اگه می شه يکی يه حالی بده اين برنامه ساختن کتابو يه جايی که بشه با دانلود منجر ازش دانلود کرد آپلود کنه
...ممنون
اونايي که اين کتابها رو دانلود کردن
يه سوال داشتم
خيلي سخته اين کتابهارو با موبايل خوندن ، بايد زوم کني بعدشم هي بايد چپ و راست کني
تا حالا کسي اين کتابها رو از رو موبايل تونسته بخونه تا اخرش؟
اگر برا کسي قابل استفاده س بگيد من چند تا کتاب جالب دارم بذارم لااقل شما ها که ميتونيد استفاده کنيد
[QUOTE=MaFia;171438]دوستاني كه فايل هاي نوشتاري مانند كتاب هاي داستان و يا لطيفه و يا اشعاري دارن كه براي موبايل هست مي توانند در اين قسمت معرفي كنند
براي باز كردن و يا به عبارتي خواند كتاب هايي با پسوندRgo از برنامه RepliGo استفاده كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مريم حيدرزاده : يا تو يا هيچكس
[/دوست عزیز ضمن تشکر میشه بگید خود کتابها رو چگونه میتونیم رو موبایل بریزیم چون pc suitاونها رو به عنوان اپلیکیشن نمیشناسه پس نمیتونم نصبش کنم در ضمن گوشیم 6670 است.با سپاسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
هیچ کدوم دانلود نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)