تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567
نمايش نتايج 61 به 66 از 66

نام تاپيک: یه MP3 Player میخوام. توپ باشه..

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با عرض سلام
    دوستان محترم من قصد خرید یک MP3 Player با قیمت مناسب در حدود 30-45000 تومانی دارم.
    لطفا اگر از دوستان مرا در انتخاب و خرید MP3 Player مناسب راهنمایی نمایید خیلی ممنون میشم.
    واقعا ماندم که چه انتخاب کنم.
    با تشکر
    بودجه زیر 50 تومن ، دیگه اسمش "قیمت مناسب" نیست ، رفیق ... میشه " کف قیمت" .. یعنی پایین تر از این نمیشه! ... بهرحال می تونی بری سراغ کارای کمتر معتبر مثل زولتریکس/زی سایبر یا همون مارکهای دیگه ای که بحثش شد ؛

یا 10-15 تومن افزایش بودجه بدی و نزدیک 60 تومن کارای باکیفیت تر creative رو بگیری ... راه دوم توصیه میشه ... اکثر پاساژهای کامپیوتری یکی دوتا نمایندگی creative دارن ... مثلا سری v یا نانو پلاس یا tx fm یا حتی استون پلاس ... ارزشش رو داره که 10 تومن بیشتر بدی ...

ادیت : شما چندجای مختلف یک سوال رو پرسیده بودی ؛ نیازی به این کار نیست و دوستانی که می خوان پاسخ بدن ، همه تاپیک ها رو می بینن... توی همین تاپیک ادامه بده .. مرسی

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دشمنت شرمنده seymour جان این حرفا چیه
    پس یعنی اینکه ارزش پول دادن داره کیفیت EX-85
    راستشو بخایی من خیلی به هدفون اهمیت می دم . چون واقعا گوشام حساس شده . پس بنا به صحبت شما ex-82 خودمو بی خیال میشم . اما واقعا 85 و 90 تفاوت کیفیتشون اونقد زیاد هست که 40 تومن پول بیشتر بده آدم یا همون 85 بهتره ؟(برای من کیفیت سیم و بدنه و این چیزا اصلا مهم نیست فقط کیفیت صدا مد نظرمه )
    مثل همیشه خیلییییییییی ممنون!
    به نظرم ex85 اکثر سلیقه ها ، حتی اونایی که سخت گیر ترن رو راضی کنه ...

داره خودمونی میشه adel3532's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بازم مثل همیشه خیلییییییییییییی ممنون seymour جان

داره خودمونی میشه adel3532's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام مجدد به شما seymour جان!
    با عرض معذرت یه سوال داشتم
    میخام یه پلیر بخرم . تنها چیزی که برام مهمه کیفیت صداشه . قیمتش اصلا مهم نیست . فقط کیفیت صداش آخرش باشه
    خودم نظرم Ipod tuch هستش . اگه ممکنه شما هم نظر خودت رو بگو . بازم میگم فقط کیفیت صدا مهمه . بهترین کیفیت ممکن . لطفا قیمت مدل رو هم لطف کن برام بنویس . خیلی ممنون

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

میخام یه پلیر بخرم . تنها چیزی که برام مهمه کیفیت صداشه . قیمتش اصلا مهم نیست . فقط کیفیت صداش آخرش باشه
    خودم نظرم Ipod tuch هستش . اگه ممکنه شما هم نظر خودت رو بگو . بازم میگم فقط کیفیت صدا مهمه . بهترین کیفیت ممکن . لطفا قیمت مدل رو هم لطف کن برام بنویس . خیلی ممنون
    سلام
    بهترین کیفیت صدا تو محصولات کوون COWON هست و بعدش سونی و کریتیو و سامسونگ و... هستن
    صدا و تصویرشون واقعا عالیه اما تاچ در زمینه صدا میشه گفت چیزی نداره و اصلا هم اپل رو صدا کار نکرد بلکه روی امکانات و برنامه کار کرد تو پلیر هاش
    درمورد مدل هم تو کوون هم موزیک پلیر هست هم PMP هست که بسته به نیازت میتونی انتخاب کنی اگه فقط صدا بخوای میتونی از بین این سه مدل انتخاب کنی U5, I7,E2 که قیمتشون از 65 تومن تا حدود 170 تومن و اگه برای صدا بیشتر مهمه ولی میخوای تصویری هم بعضی اوقات نگاه کنی +D2 و I9 مدله خوبیه که از 150 تا 240 تومن هست و اگه اول تصویر مهم هست که باید PMP بخری که دو مدل S9 , O2 هست که قیمتش 260 تا 360 هست

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه قیمت واسه یه نفر مهم نباشه، و ضمناً ترجیحش سبک های جدی تر (کلاسیک، راک و متال) باشه سری X از سونی رو می پسندم و بعد کارای cowon ... اما اگه ترجیحش روی کارای ایرانی یا اروپایی باشه (الکترونیک و تکنو) و هیپ هاپ، cowon و کریتیو ...

* ضمن اینکه هدفون خوب هم مثل زغال خوب بی تاثیر نیست!

** و البته مثل همیشه تاکید می کنم: انتظارات رو معقول بگیری که خدای نکرده سرخورده نشید.. اینو خودتون هم حتماً می دونید، اما تکرارش ضرر نداره... پاراگراف دوم این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو ببین.

** و لطف کن فقط در یه تاپیک ادامه بده. مرسی.

7. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •