انگلیسی فارسی بدرد نمیخوره .
انگلیسی فارسی بدرد نمیخوره .
امیدوارم به سوالات قبلم پاسخ بدید.
با اجازه تون یکی دیگه می پرسم:
این |DataDirectory| که هست برای کار با DB ، حالا اگر من بخوام آدرس %windir% رو بهم بده باید چه کنم؟
ممنون
1- shalineh جان، شما توی این پست:
یه چیز هایی گفتی که من نمی دونم باید کجا واردشون کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی اصلاً این برنامه ی Setup ساز VS جایی برای نوشتن کد نداره و فقط حالت Wizard داره.
چه کنم؟
2- می خوام DB هام بره توی پوشه ی Windows و پروژه ام بتونه باهاشون ارتباط برقرار کنه
باید چه کنم؟
3- برای استفاده از SQL Compact به جای SQL Express اگر همون عبارت رو توی Connection String عوض کنم درست میشه؟ یا باید کار های دیگه هم بکنم؟
4- این برنامه ی Setup ساز رو اگر بخوام دست کاری کنم (یه سری از متن ها و عکس ها رو) راهی هست؟
ممنون (نمی دونم چجوری تشکر کنم که کمکم می کنی)
(برداشت بد نکنید ولی: ایشالا یه روز کارتون گیر من بشه! (چه بی ادب) اون روز اگر کمکتون نکنم، نمی خوابم (توی PHP مثلاً))
خیلی با حال اید. ممنون. متشکر.
آقا مسیح
اون برای ستاپ ساختن نیست. اونجا شیوه اتچ کردن رو توضیح دادم. دیتابیس رو هرجا که خواستی کپی کنی، کپی کن ولی یادت باشه باید همون آدرس رو تو برنامه قرار بدی، یهنی تو همون کدهایی که نوشتم.
ميشه custom action به set up اضافه کرد
نیما جون، اینی که گفتی رو یه کم باز می کنی؟ آخه من چیزی پیدا نکردم
بعد، اینها چی؟ :
برای استفاده از SQL Compact به جای SQL Express اگر همون عبارت رو توی Connection String عوض کنم درست میشه؟ یا باید کار های دیگه هم بکنم؟
4- این برنامه ی Setup ساز رو اگر بخوام دست کاری کنم (یه سری از متن ها و عکس ها رو) راهی هست؟
1- خب این اتچ کردن چیه و به چه کاری میاد؟
2- مگه الان من از SQL Express استفاده نمی کنم؟ پس چرا باید با خودم فایل (mdf و ldf) اینور و اونور ببرم؟
مال MySQL رو فقط باید 1 بار جدول هاش رو می ساختی و تمام
حالا این چرا اینجوریه؟
منظورتو نفهميدم
خوب وقتی ميخوای از بانکت تو يه کامپيوتر ديگه استفاده کنی چيکار ميکنی ؟
تو که همه ی برنامه هارو واسه خودت نمينويسی ؟ !!!!!!
من برنامه هام رو توی xp می نویسم و توی 2003 اجرا می کنم
می خوام که کاملاً درست باشه که اگر یه روز خواستم برای کسی بنویسم، سوتی (یا صوتی) ندم!
منظورم واضح نبود؟:
اگر قراره که دیتابیس روی کامپیوتر طرف نصب بشه دیگه چرا من باید اون فایل ها رو کنار برنامم بذارم؟
خب ديتا بيس نصب ميشه ولی مگه ديتابيسی که تو ايجاد کردی بايد همراه ديتابيس باشه ؟
مايکروسافت وقتی sql server رو ريليز کرد ديتا بيس تو رو توش به عنوان سمپل قرار داد ؟!!!سرور خالی نصب ميشه بعد اين تويی که بايد ديتابيستو توش اتچ کنی . واضح بود ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)