اووووووووووو100% جواب ميده
مثل اينكه شما هم پي يكيا . . .
اووووووووووو100% جواب ميده
مثل اينكه شما هم پي يكيا . . .
من الان دارم از مموری 4 گیگ با مارک SanDisk استفاده میکنم و در طول این مدت 8 ماهی که استفاده میکنم هیچ
مشکلی از بابت سرعت لود موزیک و غیره نداشتم.
یک مموری 8 گیگ رو هم با همین مارک امروز سفارش دادم و چند روز دیگه به دستم میرسه. اگر خواستید بعدا
نتیجه اش رو قرار میدم.
اما هستند کسانی که در انجمن esato از مموری 8 گیگ استفاده میکنند و مشکلی هم ندارند. در ضمن مموری 12
گیگ و 16 گیگابایتی هم قراره که وارد بازار بشه و به احتمال زیاد روی پی1 جواب میده.
پی یکی نیستم ولی یه 989 تا بالاترش یعنی پی نهصد و نودی هستم
ولی با توجه به اینکه P1 جدیدتره احتمال این میره منظور از 990 همون 990 هزارم (0.990)بوده باشه!!!
چه جالب نمیدونستم تا 16 گیگ هم ساپورت میکنه! همون 8 گیگش هم روی خیلی از گوشی ها رو کم میکنهاما هستند کسانی که در انجمن esato از مموری 8 گیگ استفاده میکنند و مشکلی هم ندارند. در ضمن مموری 12
گیگ و 16 گیگابایتی هم قراره که وارد بازار بشه و به احتمال زیاد روی پی1 جواب میده.![]()
ميشه بپرسم كه اينو شنيدين يا منبع موصقي هم دارين؟چون من ديروز بازار بودم داشتم 95 هشت گيگ رو قيمت ميكردم يه بابايي اومد گفت :در ضمن مموری 12
گیگ و 16 گیگابایتی هم قراره که وارد بازار بشه و به احتمال زیاد روی پی1 جواب میده.
اه اينكه چيزي نيست نوكيا گفته n 98 زده كه يه رم 60 گيگايي داره
منم گفتم نه بابا اي چقدر دنيا پيشرفت كرده؟
گفت:دوست من 96 داره از دوبي گرفته
منظور اينكه بدون منبع موصق حرفي رو قبول نكنيم.
البته اينكه ديگه تابلو بود
ولي خوب. . .
دوستان
بین p1 و htc touch کدومو انتخاب می کنید؟؟؟؟؟
با این اولویت:
1- زیبایی
2- سرعت
3- جذابیت اینترفیس
P1i,P990,K850 و گوشی های جدید سونی اریکسون که از مموری کارت M2 استفاده میکنند قابلیت ساپورت تا
32 گیگابایت مموری کارت رو بدون افت سرعت دارند. در رویو ها و سایت های موبایلی که نوشته شده قابلیت
ساپورت تا 4 گیگ به این دلیل بوده که در اون زمان مموری کارت فقط تا 2 گیگ وجود داشت و اونها حداکثر رو نوشتند.
مثلا برای پی1 در سایت رسمی سونی اریکسون نوشته شده که فقط تا 4 گیگ قابلیت ساپورت داره اما اگر
چند روز صبر کنید من عکس گوشی خودم رو با 8 گیگابایت مموری براتون میزارم.
در ضمن از من منبع خواستید و خوب کاری هم کردید. این هم منبع برای ساپورت گوشی های نام برده از مموری
کارت 32GB.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر سایت های بالا به قسمت Final Word مراجعه بکنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت پایین هم برای پی1 است و به پاراگراف دوم مراجعه بکنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من وقت اضافي ندارم
شرمندهميشه لينك مستقيم بدي؟
همين منبع اول رفتم قسمتي رو به اون نام پيدا نكردم البته با عجله .همش كه در مورد قابليت هاي 850 توضيح داده
چيزي مربوط به موضوع نديدم.اين كه منبع موصق نشد![]()
وقت دارید یا ندارید خودتون میدونید.
لینک ها لینک مستقیم هستند و هیچ کدام از 3 لینک قرار داده شده لینک غیر مستقیم نمیباشند.
اگر بهتر دقت میکردید هم در مورد کا850 میتونستید مطلبی رو که شما دنبالش میگردید پیدا کنید و هم در مورد پی1
چون من این مطالب رو خیلی وقته که پیدا کردم به همین دلیل هم مموری 8 گیگ برای گوشیم سفارش دادم.
و ....
در ضمن من اینجا خودم منبع هستم و نیازی به هیچ سایتی نداره که اینو از طریق بازی کردن با کلمات بیان
کنه. چند روز دیگه عکس 8 گیگ مموری در گوشی پی1 را با توجه به اینکه گفته شده این گوشی فقط تا
4 گیگ رم ساپورت میکنه را در همینجا قرار میدم.
اگر هم مموری کارت بیشتر از 8 گیگ اومد و من همچنان پی1 را داشتم مطمئن باش باز هم اولین نفری
خواهم بود که عکس 16 گیگ مموری را بر روی پی1 در همین انجمن قرار میدم. فعلا مموری کارت بیشتر
از 8 گیگ وارد بازار نشده و در درست ساخته ...به همین دلیل بحث کردن برای اثبات این موضوع برای شمایی
که نمیدونم به چه دلیل نمیخواهید قبول کنید بیفایده خواهد بود.
اگر هم خواستید فیلم واقعی از ساپورت کردن مموری هایی با حجم بالا را بر روی پی1 ببینید میتونید به 2
لینک زیر مراجعه کنید. البته امیدوارم نگید این فیلم ها ساختگی هستند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا تا بعد ...![]()
این مموری رو منم شنیدم...
اکثر گوشی ها مثل ان95 هم ساپورت میکنه...
اخه بخدا بیشتریا تو 2 گیگ موندن...
من نمیدونم رم زیاد چه کاربردی داره...
بی خیال با گوشی کیفمونو کنیم...
ژينا خانوم پس چرا ميزني
اون لطافت زنانه كجا رفت
من كي گفتم قبول ندارمکه نمیدونم به چه دلیل نمیخواهید قبول کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يعني من بدون منطق اينو قبول ندارم و كلا انكار كردم؟؟؟
نه اصلا
supports 32 gb memory card
كه نوشته نگفته كه تو بازار هست فقط گفته ساپورت ميكنه.
تو مشخصات گوشي ها اينطور چيزهايي هست مثلا ميگه 100 ساعت قابليت نگه داري شارژ ولي در حاليه كه 50 ساعت هم نيست
16GB AND 32 GB STICKS IN THE NEAR FUTUR
اين يعني چي؟
حافظه هاي 32 و 16 گيگي در آينده نزديك.نه اينكه وجود داره و كاملا امتحان شده و ساپورت ميشه حتي اگه از 32 گيگ 31.5 گيگش پر باشه.
طرز نگرشتون به بنده رو خواهشا كاملا عوض كنين.البته امیدوارم نگید این فیلم ها ساختگی هستند.
يعني يه فيلم مستند رو ببينم و بعد باز در نهايت ناداني بدون منطق بگم كه اين فيلم ساختگيه؟؟؟؟؟؟؟
نميدونم چي باعث شده اين طرز فكرو داشته باشي ولي بدون كاملا برعكس هست
از كجا سفارش دادي؟قيمتش از 60 تومن بالاتر بايد باشهمموری 8 گیگ برای گوشیم سفارش دادم.
شما از تكنولوژي روز به چه منظور استفاده ميكني؟؟؟؟اگر هم مموری کارت بیشتر از 8 گیگ اومد و من همچنان پی1 را داشتم مطمئن باش باز هم اولین نفری
خواهم بود که عکس 16 گیگ مموری را بر روی پی1 در همین انجمن قرار میدم.
يعني واقعا 16 گيگ فضا تو موبايلت رو نياز داري يا براي مد و اينجور چيزا؟
منتظر فيلمتون هستم.فعلا تا بعد ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)