تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 13 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 128

نام تاپيک: قفل گذاري قدرت مند بروي سي دي فيلم هاي اموزشي

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خيلي خوب منتظر باشيد پروژه ازمايشي من امشب آپلود ميشه

البته برخلاف گفته قبلي خودم از يك روش اينكريپت جديد استفاده كردم كه ده برابر سريع تر است وامنيت هم 98 در صد بالاتر مي رود

================================================== ===========================

خيلي خوب باز هم سلام
    براي اينكه نخواهم باز هم پست جديدي ايجاد كنم در همان پست قبلي تايپ مي كنم
    پروژه آزمايشي من آپلود شد در صورتي كه تمايل داريد به تست برنامه پيغام خصوصي بدهيد تا لينك رو بهتون بدم
    با تشكر
    Last edited by mahramasrar2; 12-05-2008 at 00:51.

پروفشنال ژولی لسکو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    <<?؟>>

پيش فرض

سلام
    اينم بتا 2
    1-روش محافظت از سورس تغيير کرد.
    2-محدوديتهايي نظير اجرا از روي سي دي حذف شد و فايل از روي هارد قابل اجراست.
    3-CPU Usage به شدت پايين اومد.
    4-محدوديت عکسبرداري و فيلمبرداري حذف شد.
    5-محدوديتهاي قبلي حذف شد و كاربر ميتونه همزمان MultiTasking داشته باشه مثلا موسيقي گوش كنه يا هرکار ديگه اي...
    6-حجم کل فايلها 3.5 مگ هستش .
    كافيه فايل ستاپ رو اجرا كنين تا برنامه نصب بشه و بعد هم اجراش كنين مثل همه نرم افزارهاي ديگه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    منتظر نظرات شما دوستان هستم
    ژولي

اگه نباشه جاش خالی می مونه SadeghPM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

جناب ژولی:
    این برنامه شما بعد از چند بار اجرا دیگه وقتی می خوای PDF رو ببینی اررور میده و هیچی نشون نمیده... یک بار هم دوباره نصب کردم نشد!!!
    شما برنامه رو با Auto Play Media Studio 7.1 ساختین... درسته؟؟؟ چرا اصرار زیادی به دوبار پک کردن نرم افزار دارین؟ از FoxitReader برای خوندن PDF هااستفاده می کنی که با کوچکترین عملی هنگ می کنه و اررور میده ...
    در کل سازگاری برنامه به دلیل حساسیت زیاد و تغییرات زیاد ، بسیار بسیار کمه!!!
    Last edited by SadeghPM; 13-05-2008 at 08:08. دليل: اشتباه تایپی

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    <<?؟>>

پيش فرض

جناب ژولی:
    این برنامه شما بعد از چند بار اجرا دیگه وقتی می خوای PDF رو ببینی اررور میده و هیچی نشون نمیده... یک بار هم دوباره نصب کردم نشد!!!
    شما برنامه رو با Auto Play Media Studio 7.1 ساختین... درسته؟؟؟ چرا اصرار زیادی به دوبار پک کردن نرم افزار دارین؟ از FoxitReader برای خوندن PDF هااستفاده می کنی که با کوچکترین عملی هنگ می کنه و اررور میده ...
    در کل سازگاری برنامه به دلیل حساسیت زیاد و تغییرات زیاد ، بسیار بسیار کمه!!!
    سلام صادق جان
    فکر نمیکنم اینطور باشه
    من بارها امتحان کردم حتی یکبارهم مشکل نداشت
    لطفا دوستانی که دانلود میکنن بگن همچین مشکلی دارن یا نه
    ممنون از معرفت شما که نظر دادی
    اگه وقت کردی ببین میشه فایل رو بیرون کشید
    ممنونم

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ژولي جان سلام!
    برنامه رو تست كردم به ظاهر صرفا به Pdf بسنده كرده ايد
    خوب بايد بگويم موقع اجراي برنامه با پيغام dont send مواجه شدم وفقط وقتي كه ويروس يابم رو غير فعال كردم اجراشد

اينكه شما از كاربر انتظار داشته باشي ويروس يابش رو ببنده يا غير فعال كنه يه انتظار بي جا وحتي تا حدي براي كاربران تازه كار همراه با ترس هستش مثلا آنها تصور مي كنند شايد شما قصد نصب يك ويروس يا برنامه مخرب كه ويروس ياب مانع آن مي شود را درسيستم آنها داريد !!!!
    اين امر را در اثر تجربه در فروم سايت هاي مختلف كسب كرده ام
    بنابراين به جاي توصيه به كاربران كه لطفا ويروس ياب خود را غير فعال كنيد با توجه به اينكه احتمالا در صدد ساخت يك پكر يا شايد چيزي شبيه به آن هستيد بنابراين بهتر است به دنبال رفع عيوب آن باشيد

در صدد دست يابي به اين مقصود بهتر است چند ويندوز از سرويس پك يك تا 3 بروي سيستم خود نصب كنيد وبروي هر كدام يك ويروس ياب بروز شده تا برج 5 سال 2008 كه همه ويروس ها را مي شناسد نصب كنيد سپس قبل از آپلود فالها يا پروژه خود حتما بروي همه اين ويندوز ها تست كنيد بدينگونه احتمال دستيابي به نتيجه در زمان كوتاه تر بهتر ميسر مي شود

وقبل از اتمام مطالب وترك فروم بايد بگويم محافظت از فايلهاي pdf مي تواند بدون اين همه زحمت انجام شود برنامه هاي بسياري وجود دارند كه امكان جلوگيري از ذخيره سازي يا كپي فايل را ميسر مي كنند احتمالا در صورت امكان ووجود وقت يا در اين تاپيك يا در يك تاپيك جداگانه تعدادي از اين برنامه ها را معرفي وبررسي خواهم كرد
    شما زياد وقت خود را بروي يافتن راه هائي كه قبلا كشف شده اند نكن
    كار شما همانند كسي مي ماند كه قصد دارد دوباره چرخ را اختراع كند!!!
    به جاي وقت گذاردن بروي اين مسئله مي توانيد از برنامه هاي از پيش ساخته ويا شايد حتي open source بگرديد
    اگرچه درصد امنيت پروژه شما شايان توجه است

با تشكر از شما
    دوستدار شما محرم اسرار2= mahramasrar2
    Last edited by mahramasrar2; 14-05-2008 at 00:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahtabesfahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

بد نبود کار شما

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    <<?؟>>

پيش فرض

ژولي جان سلام!
    برنامه رو تست كردم به ظاهر صرفا به Pdf بسنده كرده ايد
    خوب بايد بگويم موقع اجراي برنامه با پيغام dont send مواجه شدم وفقط وقتي كه ويروس يابم رو غير فعال كردم اجراشد

اينكه شما از كاربر انتظار داشته باشي ويروس يابش رو ببنده يا غير فعال كنه يه انتظار بي جا وحتي تا حدي براي كاربران تازه كار همراه با ترس هستش مثلا آنها تصور مي كنند شايد شما قصد نصب يك ويروس يا برنامه مخرب كه ويروس ياب مانع آن مي شود را درسيستم آنها داريد !!!!
    اين امر را در اثر تجربه در فروم سايت هاي مختلف كسب كرده ام
    بنابراين به جاي توصيه به كاربران كه لطفا ويروس ياب خود را غير فعال كنيد با توجه به اينكه احتمالا در صدد ساخت يك پكر يا شايد چيزي شبيه به آن هستيد بنابراين بهتر است به دنبال رفع عيوب آن باشيد

در صدد دست يابي به اين مقصود بهتر است چند ويندوز از سرويس پك يك تا 3 بروي سيستم خود نصب كنيد وبروي هر كدام يك ويروس ياب بروز شده تا برج 5 سال 2008 كه همه ويروس ها را مي شناسد نصب كنيد سپس قبل از آپلود فالها يا پروژه خود حتما بروي همه اين ويندوز ها تست كنيد بدينگونه احتمال دستيابي به نتيجه در زمان كوتاه تر بهتر ميسر مي شود

وقبل از اتمام مطالب وترك فروم بايد بگويم محافظت از فايلهاي pdf مي تواند بدون اين همه زحمت انجام شود برنامه هاي بسياري وجود دارند كه امكان جلوگيري از ذخيره سازي يا كپي فايل را ميسر مي كنند احتمالا در صورت امكان ووجود وقت يا در اين تاپيك يا در يك تاپيك جداگانه تعدادي از اين برنامه ها را معرفي وبررسي خواهم كرد
    شما زياد وقت خود را بروي يافتن راه هائي كه قبلا كشف شده اند نكن
    كار شما همانند كسي مي ماند كه قصد دارد دوباره چرخ را اختراع كند!!!
    به جاي وقت گذاردن بروي اين مسئله مي توانيد از برنامه هاي از پيش ساخته ويا شايد حتي open source بگرديد
    اگرچه درصد امنيت پروژه شما شايان توجه است

با تشكر از شما
    دوستدار شما محرم اسرار2= mahramasrar2
    سلام محرم عزيز
    من اون PDF رو اين دفعه مخفي نکردم ولي Hash شده گذاشتمش و پلير موقع اجرا بّرش ميگردونه
    قاعدتا ويروس ياب براي اين کار نبايد پيغام بده .
    من برنامه نويسي رو دارم تازه ياد ميگيرم و تجربي هم ياد ميگيرم و اگه اين اسمش اختراع دوباره چرخ هست ايرادي نداره
    چون احتمال زياد بعد چند هزارسال به گاري و بعد به پيکان و بالاخره بلابدور به خودروي ملي ميرسم!
    ولي خداييش همين که 48 ساعت زير دست شما دوستان دّووم آورده فکر کنم امنيتش بدک هم نباشه.
    راستي يه چيز ديگه:
    من از مولتي پک خوشم مياد و معمولا يه دوجين پکر رو کارم استفاده ميکنم و فکر کنم که ويروسياب رو همين حساس کرده.
    بله درسته اگه کار روي چندتا سيستم امتحان بشه و ضعفاش شناسايي بشه بهتره.
    اينم بگم که شخصا نمونه کارهاي صادق و نونفورس رو ميپسندم ولي فعلا سوادم در حد کامپايلرهاي با زبان سطح بالاست که
    محدوديت فراوان دارن و خداييش نصف سلولهاي خاکستريم حروم دور زدن اين محدوديتها ميشه ولي مطمئن باش تا يکسال ديگه
    برنامه هاي جالبي براي استفاده عموم ميذارم روي سايت.
    همونکاري که الان نونفورس داره انجام ميده يا قبلتر شهيد پرشينکيتي (ره) انجام ميداد و خيلي قبلتر خدابيامرز سودا (قد) انجام ميداد!
    در هر صورت اگه دوستي روي امنيت برنامه نظر بده ممنون ميشم.
    فکر کنم مهمترين چيزش امنيتش باشه که در مورد همون هم صحبت نشد!
    راستی این تکنیک روی فیلم و فلش و غیره هم میشد بذارم
    ولی حجم بالا میره و مشکل آپلودش مانع شد وگرنه به همین شکل روی سایر فایلها هم میشه گذاشت.
    ممنون محرم جان بابت توضيحاتي که دادي.

Last edited by ژولی لسکو; 14-05-2008 at 12:38.

داره خودمونی میشه Ronin_unLocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام با توجه به تلاش بچه هاي من يه نمونه آماده كردم كه فقط يه آهنگ براي نمونه است
    البته من خيلي از قفل هايي كه ميشه با اين تركيب كرد رو به دليل بي نيازي به رايت نذاشتم !!!
    مثل ترك 0 , متصل كردن فايل , ترك مجازي و ...
    فايل به صورت يك ايميج ساده iso. هست
    خوب حالا اون فايل آهنگ رو خارج كنيد و اگه خارج شد مشكل اين نمونه را ذكر كنيد
    با تشكر
    لينك دانلود
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه SadeghPM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام با توجه به تلاش بچه هاي من يه نمونه آماده كردم كه فقط يه آهنگ براي نمونه است
    البته من خيلي از قفل هايي كه ميشه با اين تركيب كرد رو به دليل بي نيازي به رايت نذاشتم !!!
    مثل ترك 0 , متصل كردن فايل , ترك مجازي و ...
    فايل به صورت يك ايميج ساده iso. هست
    با تشكر
    لينك دانلود
    کد:
    این چیزا چه ربطی به جلوگیری از کپی فایل توی هارد داره؟ مثلا ترک صفر چطوری می خواد جلوی کپی فایل توی هارد رو بگیره؟

فایل Extract شده :
    کد:
    به دليل حفظ نظم تاپيك بخش اعتراض به ديگر كاربران حذف شد(هخامنش)

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با تشكر
    لينك دانلود
    کد:
    [/QUOTE]

دوست جديد من سلام وبا عرض خوش آمدگوئي!
    البته استخراج فايل شما به نظرم در عرض كمتر از نيم ثانيه امكان پذير است !!
    كافيست شما برنامه هاي فشرده سازي را بروي سيستم خود نصب داشته باشيد
    به عنوان نمونه winrar 3.71 اكنون كافيست بدون لود كردن ايميج به داخل درايو مجازي بروي ايميج شما كه با پسوند iso ذخيره شده كليك سمت راست كنيد سپس از گزينه هاي موجود گزينه پاياني يعني extract to را بر گزينيد اكنون مي بينيد كه فايل با نام Mariah Carey - Touch my body.mp3 وبا حجم 812 كيلوبايت مثل ماست استخراج شده !!!

البته به تصور من براي كار اول براي شما قابل قبول است منتهي سعي كنيد كه تلاش خود را بر امنيت فيلم هاي آموزشي يا متون كه در اين گونه سي دي ها كاربرد دارند متمركز كنيد تا با بحث تاپيك منطبق باشد

با تشكر از شما وبا اميد به ديدن كار هاي حرفه اي تر وبهتر از سوي شما

محرم اسرار2= mahramasrar2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •