شما در این رنج قیمت میتونی گوشی w910 هم یه نگاهی بکنی و چندتا دیگه
اگه با باطری 95 مشکلی داشتیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا مراجعه کن
مشکلی هم بود به بندهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما در این رنج قیمت میتونی گوشی w910 هم یه نگاهی بکنی و چندتا دیگه
اگه با باطری 95 مشکلی داشتیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا مراجعه کن
مشکلی هم بود به بندهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا K850 ارزش خرید داره؟چند نمونه از تفاوتها و شباهتهای N82 و K850 رو برام بزارید(از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری).
ان 82 برتریش از این مدل گوشیهایی که میگین کاملا واضح هست
اینکه دیگه بحث کردن نداره
درضمن مدتی پیش با گوشیه بابام که u600 هست می خواستم جایی تماس بگیرم با اینکه آنتن گوشی فول بود صدای طرف رو من با قطعو وصلی می شنیدم که دیگه داشتم دیوونه می شدمگوشی دوستمو که 1100 بودو گرفتم و کا ملا تونستم به راحتی تو همون جا صحبت کنم و تازه متوجه فرق این دو مارک شدم البته ممکنه سامسونگ تو کشورای دیگه اینطور نباشه ولی فعلا که تو ایران زندگی می کنیم
در ضمن این اتفاق چند باره دیگه هم با مدلای دیگه سامسونگ برام اتفاق افتاد و کاملا به یقین رسیدم که این موضوع رو گفتم.
کسی نیست؟...آیا K850 ارزش خرید داره؟چند نمونه از تفاوتها و شباهتهای N82 و K850 رو برام بزارید(از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری).
اينجا كه انجمن سخت افزار نيست هي پاست بدن اينطرف اونطرف و آخرش هم 1 قرونت كنن.آیا K850 ارزش خرید داره؟چند نمونه از تفاوتها و شباهتهای N82 و K850 رو برام بزارید(از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری).
بفرما دوست من
اينجا مقايسه اين 2 گوشي رو ميتوني ببيني.850 از نظر ظاهر واقعا خيلي پايين تر از 82 هستش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
850 سيمبين نداره ولي عكساش به دليل امكانات بالا بهتر از 82 هستش ولي به پاي فيلم برداري 82 نميرسه.
شارژش هم از 82 كمتره .صفحه نمايش 16 مليون رنگ 82 برتري بالايي نصبت به 850 داره. . . .
بقيشو هم ميتوني تو مقايسه ببيني.
واقعا تاييد ميشهان82 بگیری واقعا بهتره...
ممنون احسان جان...
واقعا خریدش عاقلانس...
موفق باشی...
نه آخه آكتور جان در مقايسه با گوشي هاي سري خودش تو اون رنج واقعا تكهواقعا خریدش عاقلانس...
اره خوب...
ولی نمیدونم ان82 با اون امکانات چرا اینقد پایینه قیمتش؟؟؟
به خاطر اسم و السيدي بعد از 1-95 قرار داره شايد هم تو يه ردهاره خوب...
ولی نمیدونم ان82 با اون امکانات چرا اینقد پایینه قیمتش؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)