کسی اینجا روی 5500 امتحان کرده؟
ممنون ازتاپیک با حالتون.
کسی اینجا روی 5500 امتحان کرده؟
ممنون ازتاپیک با حالتون.
آره کردم این کارها رو ولی فلیپ سایلنت رو اینستال و باز هم میکنه ولی بعدش اتفاقی نمی افته
شَما اول تنظیمات رو درست کن ....
بعد طوریکه Lcd گوشی رو به صورتت هست ، گوشیو به صورت عمودی بچرخون .... که دوباره Lcd گوشی رو به صورتت باشه .... بعد برنامه عمل میکنه ....
مجید جان راهی نیست که بشه با هک کردن گوشی این نرم افزارها رو روی گوشی نصب کرد؟
ما که سوال شما رو ندیدیمنوشته شده توسط iman_allahyari_rad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه ها با ساین کردن(به وسیله ی فایل Cer ) به راحتی روی گوشی نصب میشن ....
عطا جان منظورت از هک همون ساین از طریق هک هست ؟؟؟
طریقه ساین کردنش مهم نیست چون خیلی وقته از طریق binpda دارم ساین میکنم فقط میخواستم بدونم روی گوشی من که E65 هستش هم میتونم این برنامه رو نصب کنم یا نه؟میشه؟
مجید جان من برنامه اصلی رو روی فون مموری نصب کردم و بدون مشگل هم نصب شد.
دوتا برنامه اولی رو که گذاشتی از طریق binpda نمیشه ساین کرد ساین میشن ولی موقع نصب پیغام خطا میدن ولی وقتی از طریق ساین که قبلآ میکردم و از طریق برنامه signsis ساین مکینم برنامه ها نصب میشن ولی انگار اجراشون درست نیست.اولآ که برنامه هایی که نصب میشن اسم آیکونشون میاد توی گوشی ولی آیکونا شکلی ندارن باید همینطوری باشه؟بعدشم مثلآ برنامه چند قدم راه برید رو وقتی اجرا میکنم برنامه باز میشه ولی وقتی start رو میزنم اتفاق خاصی نمی افته و stop رو میزنی همونطوریه یه راهنمایی میکنی؟
سلام
من N95 8GB دارم برنامه پلاگین رو هم نصب کردم ولی وقتی میخام برنامه RockNScroll_1_0_1.SIS رو نصب کنم این ارور رو میده required application access not granted چیکار کنم .
عطا جان ::
این برنامه ها با شتاب سنج گوشی کار میکنه و فقط بر روی گوشیهای ان95 (هر دومدل) - ان82 - ان93آی و 5500 که شتاب سنج دارن کار میکنه ... این رو در عنوان تاپیک هم نوشتم ...
موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)