سلام
منم دنبال یک سری کلاس های conversation می گردم. نمیخوام به کلاس های ترمیک برم. فقط می خوام توی بحث های آزاد شرکت کنم. اگه جایی رو سراغ دارید لطفا" معرفی کنید
thanks
سلام
منم دنبال یک سری کلاس های conversation می گردم. نمیخوام به کلاس های ترمیک برم. فقط می خوام توی بحث های آزاد شرکت کنم. اگه جایی رو سراغ دارید لطفا" معرفی کنید
thanks
متاسفانه الان که میگردم سایتش را پیدا نمیکنم...
فکر میکنم این بود که الان غیر فعال هستش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن تنها محدوده ی شمال غرب تهران را میدونم که موسسه ی پسرانه ی خوبی طرف مرزداران هست، متاسفانه شماره تلفنی ازش ندارم...
و برا خانمها هم موسسه کیش 19 که تو اشرفی اصفهانی، نرسیده به مرزداران هست، یکی هم تو آیت الله کاشانی و یکی هم تو شهرک غرب...تا آنجا هم که میدونم آنی که تو اشرفیه نامدار تره...
البته شعبه ی اصلی کیش هم که چهارراه جهان کودک، خیابان زوبین هستش...
ببخشید که نتونستم بیشتر از این کمکتون کنم...
موفق باشید
سلام
حیف اهل اصفهان نیستید وگرنه سراغ داشتم. جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان کلاس های open discussion میذاره و مال سطح های خیلی بالا هست. میخواستم برم ولی چون اینترچنج میخونم بهم اجازه ندادن
امیدوارم کلاس مورد نظرتون را زودتر پیدا کنید![]()
سلام
118 زنگ زدم اينو به من داد
خواهران: 66904868
برادران:66462747
برادران: شعبه امير آباد . خ فرصت بود
خواهران: هم والا به من جواب درست حسابي نداد
برادران گفت كلاسها از ديروز شروع شده .44 تومان براي امتحان تعيين سطح بعد ثبت نام
اگر مرزداران شعبه داشته باشه براي دوستم هم نزديكتره تا امير آباد
از شما هم بخاطر وقتي كه گذاشتيد و راهنمايي كرديد ، سپاسگزارم
شايد دير جواب داده باشم ولي جهاد شريف مديريت قويي داره.زياد ازش تعريف نمي كنم چون از كتابي استفاده مي كنه كه اسم بنده استTop Notch ولي كلا تو جهاد دانشگاهي ها شريف و علوم پزشكي ايران كلا قوي ترند.جهاد شريف همن طور كه خودت گفتي تو ستارخان نبش پل كوچه خورشيدي پلاك 3 و جهاد علوم پزشكي سر خيابان گاندي جنوبيه
خوب كيش تنها گزينه براي كساييه كه مي خوان لهجه بريتيش رو كار كنند.ولي متاسفانه مديريتش به قدرت كانون نيست.هر چند هر دو يه جورايي دولتيند ولي كانونيا علارغم كله شق بازيهاشون قشنگ كار مي كنند.
من کلا تنها برخوردی که با موسسات آموزش زبان داشتم همین جهاد دانشگاهی بود ... یه بار حدود 6-7 سال پیش بود که رفتم واسه تعیین سطح همین جهاد دانشگاهی ... البته نمی دونم شعبه اصلی بود یا فرعی بود ؛ بهرحال اونی بود که خیابون انقلاب نرسیده به چهارراه کالجه ... جوّ اش خوب بود ...
* سوال : بعد که من رفتم ، همه کسانی که اومده بودند رو نشوندند کنار هم و از همه یه امتحان گرفتند ... یعنی فرقی نمی کرد از نظر سن و مقطع و اینا ... اصولاً روش شون همینه ؟ (البته بعدش یه مصاحبه هم داشتند) ... کنجکاوم ...
کلاسهای زیر هم من تعریفش را شنیدم:
1- آریان پور
2- شکوه
3- ایران - کانادا
4- قطب راوندی
همه این موسسات دارای شعب مختلف در سطح تهران می باشند.
من خودم اونجا نرفتم و همونطور که گفتم از نظر کیفیت تعریفش رو از چند نفر شنیدم...* سوال : بعد که من رفتم ، همه کسانی که اومده بودند رو نشوندند کنار هم و از همه یه امتحان گرفتند ... یعنی فرقی نمی کرد از نظر سن و مقطع و اینا ... اصولاً روش شون همینه ؟ (البته بعدش یه مصاحبه هم داشتند) ... کنجکاوم ...
اما سابقه ی امتحان ورودی تو سه موسسه ی دیگر رو دارم که همشون به سبکی که شما گفتید انجام شد...
یعنی ابتدا از همه یه امتحان مشترک میگیرن و بعدش مصاحبه میکنن و سطح طرف معلوم میشه...
همم .. خب حالا سوال من همینه که این رویه یه مقدار باعث کاهش دقت نمیشه ؟ ... فرض کن سطح متوسط سوالات x باشه ، حالا اونی که سطحش x+10 باشه و اونی که x+1 باشه همه شون فرضاً دوتا دونه رو غلط می زنن و اینطور به نظر میاد که تفاوت سطحشون اندکه در حالیکه اینطور نیست ... بطور مشابه اونی که x-10 هستش و اونی که x-20 هستش شاید چهارتا دونه رو کلاً درست بزنن و باز همین حالت پیش بیاد ...
شایدم من درست متوجه نمیشم ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)