احتمال داره که بدون گارانتی کپی باشه؟ منظورم اینه که گوشی کره ای نباشه و از این چینیا باشه و ما هم نفهمیم...
احتمال داره که بدون گارانتی کپی باشه؟ منظورم اینه که گوشی کره ای نباشه و از این چینیا باشه و ما هم نفهمیم...
نه دوست عزیز گوشیهای سامسونگو خوشبختانه کره دست این چینی های ............ نداده.
البته باتری هاش بعضی هاش چینی هست.
در ضمن اگر منظورت این گوشیهای مشابه هستش که چین هر گوشی ای که تازه وارد بازار میشه رو کپی میکنه باید بگم فعلا که تو بازار ندیدم البته f480 چینی اومده ولی گفتم شما برو یه موبایل فروشی
معتبر حله در ضمن شما گوشیرو روشن کنی از کیفیت تصویر گوشی متوجه اصل وفرع بودنش میشی.
دوست عزیز اگر منظورت x1 باید بگم اینجا کلوپ امنیاست .![]()
کیفیت تصویر امنیا اصل هم پایینه...یعنی رزولوشنش پایینه چه برسه به کپیش...
ایکس 1 هم آشغاله.این گوشی خیلی دیر به بازار اومد و رقیباش الان خیلی جلوترن ازش
دوست عزیز رزولوشین غیر استاندارد امنیا توی بعضی از برنامه ها و بازی ها شاید مشکل ایجاد کنه وگرنه به کیفیت تصویرش ربطی نداره فوقالعادست (البته توی تمام گوشی های سامسونگ این کیفیت تصویر خوب کاملا مشهوده)
در ضمن اینجا کلوپشه برو همه از این گوشی راضین .هرکس که داره.مطمینم بعد از دیدن کیفیت تصویرش نظرت عوض میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S@nti@go_s&k; 20-12-2008 at 18:33.
مرسی عزیز
منم از این گوشی خیلی خوشم اومده.عالیه.بزودی میرم میخرمش
salam moghe kharide goshi bemen migan ye barname khode foroshande ro goshi nasb mikone hodode 100tomanam mikhad on barname vajebe ?man goshiyo hamin jori begiram ya barnamaro bedam berizan![]()
دوست عزيز فكر كنم هر برنامه اي را كه بخواي تو اينترنت پيدا مي كني و معمولا مجاني![]()
بچه ها الان اين گوشي چنده؟
من يه جا پرسيدم 520 گفتند
بعد يه سري اطلاعات راجب گوشي بهم بدين
كلا چطور گوشي هست؟
ايرادهاش چيه ؟
قصد دارم گوشيو عوض كنم خواستم ببينم امنيا چطوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)