یانو چند وقتا انجامش دادم ولی به نتیجه ای نرسیدمنوشته شده توسط hamed1297
یانو چند وقتا انجامش دادم ولی به نتیجه ای نرسیدمنوشته شده توسط hamed1297
سلام! من MyBB رو روی لوکال هاست با استفاده از EasyPHP نصب کردم و فارسی سازش رو هم تنظیم کردم. اما دو تا مشکل بزرگ داره:
1- وقتی زبان فروم را فارسی تنظیم میکنم، فرم های عضویت و ورود باز نمیشن که هر دو مربوط به فایل Member.php هستند و فقط یک صفحه سفید بعد از کلیک کردن نشون میده![]()
2- اگر نام اصلی فروم و یا نام کاربری را فارسی بدهم به ورتی نامفهوم نمایش داده میشه.
من از فارسی سازی که AHT در پست های ابتدایی معرفی کرده بودند استفاده کردم. در ضمن آیا فارسی سازی وجود داره که Adminstrator cp رو هم فارسی کنه؟ ممنون و خدا نگهدار.
فکر کنم فايل رو عوض کردند چون برا من Adminstrator cp رو فارسي ميکنه ولي اين فارسي سازي تنها مشکلاتي که داره ايناست:
يونيکد نيست و با يکي از حروف فارسي مشکل داره
فونتهاش به tahoma تبديل نشده اند
راست چين و چپ چين ها و اندازه فيلدها و سطر و سطون ها هنوز منظم نشده است.
فعلا همينا
ولي واقعا همين فارسي سازي رو که انجام دادند زحمت کشيدند و دستشون درد نکنه
بله آقاي سبحاني هر كسي كه ترجمه كرده دستش درد نكنه اما خب بايد مشكلات رو به مرور حل كنيم. شما جواب دو تا سوال من رو نميدونيد؟ ممنون.
نميدونم اين چه مشكلاتيه كه شما داريد
ولي خوب فارسي كردن قسمت مديريت خيلي طول ميكشيد من هم حوصله اين همه ترجمه كردن ندارم
براي اين كه همه فونت هاش تاهوما بشه كافيه وارد قسمت تنظيمات قالب شويد و اونجا در پايين صفحه هر چي فونت ديديد به تاهوما تغيير بديد
دوستان محترم لطفا يك نسخه فارسي ساز ديگه معرفي كنيد و لينك بديد شايد مشكلم حل بشه. هر چي نگاه ميكنم مشكلي توي ساختار فايلها نميبينم. ممنونتون ميشم اگه يه نسخه ديگه معرفي كنيد. يك لينك چند صفحه قبل ديدم اما وقتي وارد صفحه دانلود ميشم هيچ لينكي وجود نداره! ببخشيد ...
مشکل اصلي همون منظم کردن قسمتهاي قالبه! از نظر ويرايش فارسي جهت و مکان اجزا و اندازه صحيح بايد انجام بشه.
و عوض کردن فونت با ويرايش تنظيمات قالب از داخل خود برنامه کار راحتيه ولي کامل نيست (حد اقل برا من) چون هنوز خيلي قسمتاش نياز به تغير داره.
اگر فکر میکنید شدنی هست چند قسمتش کنیم و هر کس روی یک قسمتش کار کنه.تا کامل شه
خيلي مشكل داره من كه ديگه روش كار نكردم
به نظر من سيستم smf خيلي سبك و راحت و پر امكاناته
سلام
من هم بی بی رو نصب کردم و تا حالا به هیچ مشکل خاصی برنخوردم الا یه مشکل!
نام انجمن ها و زیر شاخه هایی که ایجاد میکنم به فارسی به صورت حروف اجق وجق (نامفهوم) در می آید ولی بقیه حروف فارسی کاملا خوانا هست ( در این حالت اینکودینگ روی یو تی اف 8 قرار دارد ) و وقتی اینکودینگ رو به عربی تبدیل میکنم دقیقا برعکس میشه یعنی نام انجمن ها و زیر شاخه ها فارسی میشه و بقیه حروف اجق وجق میشن !!
چی کار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)