ممنونم
میشه بپرسم چه کتابی باید برای ریاضی گسسته خوند؟ یعنی اسم منبعش چیه ؟ من تا حالا ساختمان گسسته میخوندم![]()
ممنونم
میشه بپرسم چه کتابی باید برای ریاضی گسسته خوند؟ یعنی اسم منبعش چیه ؟ من تا حالا ساختمان گسسته میخوندم![]()
ریاضیات گسسته نوشته گریمالدی 2 جلده
مطمئنی شما که باید ریاضی گسسته خوند؟ یا به خاطر سوالای پارسال می گی؟
هیچ کتابی نیست که خلاصه مطالبشو گفته باشه و هماره با نکاتش منظورم کتاب درس و کنکورش هست ؟
سلام
نتایج کنکور معمولا چند وقت بعد از کنکور اعلام میشه
(اگر فرض کنیم کنکور حدود 24 - 25 بهمن ماه برگزار بشه)
ممنون
نه کلا ریاضیات گسسته هست
نه کتابی سرغ ندارم اما فکر کنم مقسمی یا پوران پژوهش خوب باشه
اواسط اردیبهشت
البته تا اونجایی که یادمه
نتیجه نهایی هم توی شهریور
سلام بچه ها
من خودم رشته ام رياضي هست
ولي تقريبا خيلي از درسهاي كنكور كامپيوتر رو كلاس رفتم ، يعني سر كلاس شماها شركت كردم
پارسال و پريسال هم مهندسي كامپيوتر شركت كردم
توصيه من به شما:
رياضيات خيلي سخت نيست ولي بايد بدونيد كه چي بايد بخونيد ، براي گسسته خيلي ها كتاب تست مهندس هادي يوسفي رو پيشنهاد ميكنند كه البته به نظز من هم خوبه ولي يه اشكال خيلي بزرگ داره . اونم اينه كه سنگينه يعني شما بايد يا مسلط به درس باشي يا بايد يه جزوه ازش(مهندس هادي يوسفي) داشته باشي اما با همه اينها گسسته تو كتكور ارشد سخته . تو رياضيات كه من هم خيلي خراب كردمبا اينكه رشتهام بود ولي فك كنم آمار با محاسبات عددي ساده تر هستند و ميشه به همين 2 درس بسنده كرد . البته بايد اين 2 تا درس رو عالي بزنيد
يه توصيه خيلي مهم :
اگه دوستان" جزوه + صداي" كلاسهاي پارسه رو گير بيارند ، ارزش داره
اگه كسي داشت بذاره عالي ميشه ، تا بقيه هم استفاده كنند .من خودم ناجور لنگشم.دعاتون ميكنم
فقط بگم كه يا يه درس رو شروع نكنيد يا تا تهاش بريد چون تعداد درسها زياده و .........
خواهش ميكنم اگه كسي از كلاسهاي پارسه " جزوه + صدا" گير آورد به ما هم بده
واقعا نياز دارم![]()
سلام اوضاع درس چه طوره بچه ها خوب پیش میره ؟مال من که اصلاً نمیدونم چرا طلسم شده کتابمامو تموم نمیشن
بله اگه دوستانی که این جزوات رو دارن،بذارن خیلی عالی میشه(ثواب داره)
در ضمن من هم لینکی رو بهتون معرفی می کنم که از طریق اون می تونین سوالای کنکور ارشد سالای پیش به انضمام جواب(دروس سخت افزار و نرم افزار) رو دانلود کنید:
[code]
http://sharif.edu/~ghodsi/grad-exams/index.html
[[/codeموفق باشید
Last edited by bahareh655; 08-10-2008 at 22:23.
سلام بروبچ
من این تاپیک رو تازه دیدم
میگن ظرفیت کل گرایشهای رشته کامپیوتر تو کل دانشگاههای سراسری حدود 300 نفره. راسته؟
اگه اینطور باشه که دیگه از امثال منی که دانشگاه آزاد خوندن و معدلشون زیاد جالب نیست دیگه نباید انتظاری بره! نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)