تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 14 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 135

نام تاپيک: The Matrix: Path of Neo

پروفشنال H3SAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهـــــــان

پيش فرض

میگم این دوتا Patch که واسه بازی اومده چییه به ترتیب 56MB و 13MB ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

یه مشکل در بازیه matrix داشتم
    با سلام
    من بازی Matrix رو خریدم وقتی اون و بازی کردم خیلی ازش خوشم اومد حتما کسایی که این بازی رو کردند میدونند که وقتی یه ساعت دو ساعت بازی کردی اصل بازی شروع میشه و همش به ماتریس ماموریت میدند تا بره و اونا رو انجام بده در اوایل بازی وقتی میخواستی وارد یه ماموریت بشی بایستی دکمه Start رو بزنی ولی حالا که میخوام وارد یه ماموریت بشم یه دایره طلایی کوچولو گذاشته و جلوش نوشته ضربدر 1 حالا من نمیدونم منظور بازی از دایره کوچیک چیه؟ ببینم کسی میتونه بهم به راهنمایی کنه؟راستی اینو بگم که من ps2 دارم و اگه کسی میخواد منو راهنمایی کنه با دکمه های ps2 منو راهنمایی کنه نه کامپیوتر خلاصه من منتظر جواب شما هستم ((هر چند میدونم کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه چون این موضوع رو تو 2 3 سایت دیگه مطرح کردم)) با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

کسی نیست کمکم کنه؟

پروفشنال H3SAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهـــــــان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط تكنولوژي
    یه مشکل در بازیه matrix داشتم
    با سلام
    من بازی Matrix رو خریدم وقتی اون و بازی کردم خیلی ازش خوشم اومد حتما کسایی که این بازی رو کردند میدونند که وقتی یه ساعت دو ساعت بازی کردی اصل بازی شروع میشه و همش به ماتریس ماموریت میدند تا بره و اونا رو انجام بده در اوایل بازی وقتی میخواستی وارد یه ماموریت بشی بایستی دکمه Start رو بزنی ولی حالا که میخوام وارد یه ماموریت بشم یه دایره طلایی کوچولو گذاشته و جلوش نوشته ضربدر 1 حالا من نمیدونم منظور بازی از دایره کوچیک چیه؟ ببینم کسی میتونه بهم به راهنمایی کنه؟راستی اینو بگم که من ps2 دارم و اگه کسی میخواد منو راهنمایی کنه با دکمه های ps2 منو راهنمایی کنه نه کامپیوتر خلاصه من منتظر جواب شما هستم ((هر چند میدونم کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه چون این موضوع رو تو 2 3 سایت دیگه مطرح کردم)) با تشکر
    عزیزم منظورت از اینکه " به ماتریکس ماموریت بدن" اینه که به " Neo ماموریت بدن" تواون دایره هم شما باید Level قدرت خودتونو معلوم کنید و با کمک یه گذینه دیگه وارد مرحله بشید به توضیحات نه چندان کامل شما فقط میشه اینجوری راهنماییتون کرد اگه می خواهی یه عکس از اون قسمتی که باهاش مشکل داری بگذار و درست توضیح بده کجا مشکل داری تا بهت بگم چون من این بازی رو تموم کردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من وقتي وارد بعضي مراحل ميشم خود به خود بدون اينكه اخطار بده مياد بيرون اشكال از چيه

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض درود

اقا یه نفر که این بازی را انجام داده بگه ایا مثل همون ماتریکس قبلی میمونه یا نه. چون من با اون ماتریک حال کردم ولی نمیدونم اینو بخر یا نه. کمک کنید

پروفشنال H3SAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهـــــــان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط nima_kiyaniyan
    اقا یه نفر که این بازی را انجام داده بگه ایا مثل همون ماتریکس قبلی میمونه یا نه. چون من با اون ماتریک حال کردم ولی نمیدونم اینو بخر یا نه. کمک کنید
    سلام دوست عزیز شما می خواهید این بازی رو از چه نظر با ورژن قبلی مقایسه کنید اگه از نظر گرافیلی می خواهید مقایسه کنید که باید بگم به نظر من نسخه قبلی رو بیشتر روش کار کردن این نسخه فقط از نظر گرافیکی پیشرفته تر هست ولی اگه از نظر داستانی می فرمایید که این هم پایانش مثل مجموعه فلمهای Matrix... هست فقط یک قسمت من درآوردی به آخر اون اظافه کردن که خیلی بازی رو زشت و بی معنی کرده.از نظر ساخت اون هم بازی Enter the Matrix رو خود wachowski brothers (کارگردانهای فیلمهای ماتریکس)ساختن ولی این نسخه توسط این دو برادر ساخته نشده و هیچ نظارتی توسط اونه روی ساخت این بازی نشده ولی در کل بد نیست اگه بگیری ضرر نکردی.

آخر فروم باز Mirage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

1

از نظر داشتن باگ و خطا‌هاي گرافيكي مثل قبلي مي‌مونه.

ولي از نظر بازي شباهتي با هم ندارن. قابليت اين رو داره كه يك بار بازي كنيم (اينو بازي نكنيم ديگه چي بازي كني م)

آخر فروم باز Mirage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

14

من غول آخرش رو گير كردم چه كار بايد كرد؟

داره خودمونی میشه Alireza007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

كسي بازي رو تا اخرش يا تا 3 يا 2 مرحله مونده اخرش داره لطف كنه سيوشو بزاره ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •