میگم این دوتا Patch که واسه بازی اومده چییه به ترتیب 56MB و 13MB ؟
میگم این دوتا Patch که واسه بازی اومده چییه به ترتیب 56MB و 13MB ؟
یه مشکل در بازیه matrix داشتم
با سلام
من بازی Matrix رو خریدم وقتی اون و بازی کردم خیلی ازش خوشم اومد حتما کسایی که این بازی رو کردند میدونند که وقتی یه ساعت دو ساعت بازی کردی اصل بازی شروع میشه و همش به ماتریس ماموریت میدند تا بره و اونا رو انجام بده در اوایل بازی وقتی میخواستی وارد یه ماموریت بشی بایستی دکمه Start رو بزنی ولی حالا که میخوام وارد یه ماموریت بشم یه دایره طلایی کوچولو گذاشته و جلوش نوشته ضربدر 1 حالا من نمیدونم منظور بازی از دایره کوچیک چیه؟ ببینم کسی میتونه بهم به راهنمایی کنه؟راستی اینو بگم که من ps2 دارم و اگه کسی میخواد منو راهنمایی کنه با دکمه های ps2 منو راهنمایی کنه نه کامپیوتر خلاصه من منتظر جواب شما هستم ((هر چند میدونم کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه چون این موضوع رو تو 2 3 سایت دیگه مطرح کردم)) با تشکر
کسی نیست کمکم کنه؟
عزیزم منظورت از اینکه " به ماتریکس ماموریت بدن" اینه که به " Neo ماموریت بدن" تواون دایره هم شما باید Level قدرت خودتونو معلوم کنید و با کمک یه گذینه دیگه وارد مرحله بشید به توضیحات نه چندان کامل شما فقط میشه اینجوری راهنماییتون کرد اگه می خواهی یه عکس از اون قسمتی که باهاش مشکل داری بگذار و درست توضیح بده کجا مشکل داری تا بهت بگم چون من این بازی رو تموم کردم.نوشته شده توسط تكنولوژي
سلام
من وقتي وارد بعضي مراحل ميشم خود به خود بدون اينكه اخطار بده مياد بيرون اشكال از چيه
اقا یه نفر که این بازی را انجام داده بگه ایا مثل همون ماتریکس قبلی میمونه یا نه. چون من با اون ماتریک حال کردم ولی نمیدونم اینو بخر یا نه. کمک کنید
سلام دوست عزیز شما می خواهید این بازی رو از چه نظر با ورژن قبلی مقایسه کنید اگه از نظر گرافیلی می خواهید مقایسه کنید که باید بگم به نظر من نسخه قبلی رو بیشتر روش کار کردن این نسخه فقط از نظر گرافیکی پیشرفته تر هست ولی اگه از نظر داستانی می فرمایید که این هم پایانش مثل مجموعه فلمهای Matrix... هست فقط یک قسمت من درآوردی به آخر اون اظافه کردن که خیلی بازی رو زشت و بی معنی کرده.از نظر ساخت اون هم بازی Enter the Matrix رو خود wachowski brothers (کارگردانهای فیلمهای ماتریکس)ساختن ولی این نسخه توسط این دو برادر ساخته نشده و هیچ نظارتی توسط اونه روی ساخت این بازی نشده ولی در کل بد نیست اگه بگیری ضرر نکردی.نوشته شده توسط nima_kiyaniyan
از نظر داشتن باگ و خطاهاي گرافيكي مثل قبلي ميمونه.اقا یه نفر که این بازی را انجام داده بگه ایا مثل همون ماتریکس قبلی میمونه یا نه. چون من با اون ماتریک حال کردم ولی نمیدونم اینو بخر یا نه. کمک کنید
ولي از نظر بازي شباهتي با هم ندارن. قابليت اين رو داره كه يك بار بازي كنيم (اينو بازي نكنيم ديگه چي بازي كنيم)
كسي بازي رو تا اخرش يا تا 3 يا 2 مرحله مونده اخرش داره لطف كنه سيوشو بزاره ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)