تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567
نمايش نتايج 61 به 64 از 64

نام تاپيک: Gun

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

6 gun by mega soft

ماشاا...
    يعني هيچ كسي به غير از من به اون مرحله نرسيده ؟!؟!
    تو نسخه دو سی دی با اسم gun by mega soft که من بازی کردم این جوریه:
    باید با هم قطاریت یا هم سلولیت با کلید اف(f)حرف بزنی) درست نمیدونم من دوبار تا آخر بر دمش و ولش کردم و چندین ماهه که بازی نمیکنم و درست نمیدونم ترتیبشو ولی همون جا دست چپت موقعیکه زندان بان میاد نزدیکت خوب کنارش برو و برس و جاییکه علامت اومد همونکلید افو بزن و با کلیک راست گردنشو بزنو صبر کن تا همسلولیت درو باز کنه و باهاش برو .تمام

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

7

دوست من میشه به من کمک کنی که چه جوری میشه کارگرهای پل را متوقف کرد اوایل بازی گان هستش که پلی که روی روتخانه کشیده شده توست سرخ پوست ها تصرف شده بعد پنج سانیه وقت میده که من میمونم چکار کنم
    باید کلید سی(c) رو بزنی و بالا بگیری رو به آسمون توجه کن که باید زیاد نگیری چون زمان داره.
    بعد رو تیر کمونی اونا تیر بزن با کلیک چپ بزن. هرچند ثانیه صبر کن بعد اونا میان .بکششون و منتظر بعری ها باش.تمام. aki.shahamat@hotmail .com or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

5 gun by mega soft

من تو نسخه دو سی دی بازی شرکت activistin این جوری کار کردم :
    یه چاله آتشفشانی کوچیک میبینید؟ وقتی اونجا ها وایساد تیرکمون دینامیتی بندازید رو نقطه ای که دود و آتیش داره اگر هم نداره مهم نیست همش یه طوریه .اون خونشو میبره و تقریبا به نصف خون نرسیده میره بالای همون محلی که خواهید دید و هر از چند گاهی تیر و دینامیت میندازه.عصبانیش کنید با حرکت به این طروف و اون طرف
    و فقط بسته های دینامیتی رو بزنید نه چند تایی .هر بار یه ستون می افته به 3 یا 4 ستون که رسید شما بازی تموم کرید بقیه فیلمو نمیگم تا خودتون ببینید.!! من اکبر شها متی ام از براز جان و دوبار بازیو تا آخر بردم. سیو هاشم داشتم و چون چندین ماه بازی نمی کردم حذفشون کردم!متاسفم!!؟؟!خیلی ولی این جوری بهتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

5 gun by mega soft

من تو نسخه دو سی دی بازی شرکت activistin این جوری کار کردم :
    یه چاله آتشفشانی کوچیک میبینید؟ وقتی اونجا ها وایساد تیرکمون دینامیتی بندازید رو نقطه ای که دود و آتیش داره اگر هم نداره مهم نیست همش یه طوریه .اون خونشو میبره و تقریبا به نصف خون نرسیده میره بالای همون محلی که خواهید دید و هر از چند گاهی تیر و دینامیت میندازه.عصبانیش کنید با حرکت به این طروف و اون طرف
    و فقط بسته های دینامیتی رو بزنید نه چند تایی .هر بار یه ستون می افته به 3 یا 4 ستون که رسید شما بازی تموم کرید بقیه فیلمو نمیگم تا خودتون ببینید.!! من اکبر شها متی ام از براز جان و دوبار بازیو تا آخر بردم. سیو هاشم داشتم و چون چندین ماه بازی نمی کردم حذفشون کردم!متاسفم!!؟؟!خیلی ولی این جوری بهتره
    ایمیل :aki.shahamat@hotmail. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به بالایی نزینید این دو تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •